Metai

For the first time in history rašau čia šitaip. Nesava, bet pasiilgau. Tai kas belieka.
Pasidalinsiu mini savo metų recap’u.
Labai labai įdomūs metai. Keisti, sunkūs, kitokie, bet visgi įdomiai malonūs.
Prasidėjo savotiškoj egzistencinėj krizėj, karjeros pertraukoj, nusibodusioj namų rutinoj, prasmės beprasmybėj paieškose. Karjeros pertrauka vis dar tęsiasi, prasmingą darbą iškeičiau į darbą verslui, kuriame prasmės ieškant jau dauuug daugiau pastangų reikia įdėt. Bet įmanoma, ar bent save kažkiek nuraminti pavyksta :upside_down_face: Bet naktim miegu ramiau! Ir šiaip, miegu! :face_holding_back_tears:
Dar į mano metus po truputį sugrįžo kelionės. Labai man svarbus gyvenimo aspektas. Sugrįžo savotiškai, ne visai taip, kaip norėčiau, bet visgi sugrįžo. Kaip man to reikėjo! :face_holding_back_tears:
Prie jūros irgi pasisvečiuoju reguliariai, nes why not, kai dirbti nuotoliu galiu! :heart_eyes:
Dar po truputuką bandau susidraugauti su sportu. Pirmą kartą gyvenime metinis sporto klubo abonementas buvo panaudotas ilgiau nei pora mėn. Sunku, tingisi, bet kaip po to gera būna! Skauda, kartais, bet tas skausmas irgi geras :smile:
Tai būna, keliamės 4:30 ir prieš darbą pasportuojam, nes po darbo nooo way prisiversti. Visai pasiteisinęs metodas. Nu ir savaitgalių rytais irgi einam (važiuojam, tbh) ir sportuojam. Nes fun, kai nėr žmonių beveik ir skubėti nereik :smile:
Dar pagaliau išdrįsau atsisakyti akinių! What a life! :partying_face: Žiauuuriai bijojau, ilgai atidėliojau ir morališkai ruošiausi tam. Bet pasidariau regėjimo korekciją ir tai vienas iš geresnių sprendimų gyvenime, nesuprantu, kodėl anksčiau nedrįsau :smile: geriausiai išleisti pinigai :sunglasses:
O šiaip metai tokie pakankamai ramūs, pakankamai jaukūs. Pakankamai geri, apart paskutinių mėnesių sveikatos nuotykių Spurgytei mano. Bet dabar jau geriau :fox_face::face_holding_back_tears:🩷

O šiuos metus pasitikom sulaukę vidurnakčio, kasmet vis sunkiau :grimacing: žadintuvas pusę šešių, pusryčiai ir sportas, kaip priklauso pirmą pirmadienį :smile: kava, kebabai balansui palaikyt, popoetinis pasivaikščiojimas vėlgi tam pačiam balansui sugrąžinti. Not bad.
O šiaip, norėčiau šiemet labiau susidraugauti ne tik su sportu, bet ir sveika mityba. Labiau gal mealprepinti bandyt, mažiau šlamšto :grimacing: tai vienas iš tikslų sau, bet dalinuosi ir su jumis, nes gal garsus įsipareigojimas geriau suveiks. Dar būtų gerai bent pirmus kelis (bent jau porą) pirmų šių metų mėnesių pazwiftint kažkiek semi-reguliariai, nepasiduot po pirmo užpakalio skausmo :smile:
Dar būtų gerai rutiniškai namus apsitvarkyti išmokti, bet šitą gal kitų metų rezoliucijai paliksiu daba, nepersistenkim :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: žinau priežastis, žinau veiksmus, ko imtis. Ir kaip dirbti su savim.
Gaaaal dar ilgalaikei terapijai užsiregistruoti reiktų, bet čia irgi toks labiau “noriu”, negu “reikia”, nors šiaip, reikia tai visiem. Ech.

Kaip visad aš čia, matau. Sakau “trumpai”, bet taip man niekad nesigauna. Irgi gerai.
Kaip jūsų metai/gyvenimai bėga?
Apkabinimai sieloms čia dar užsukančioms :snowflake::white_heart:

1 Patinka

Nerašysiu sammario savo metams, kad be reikalo nesinervuot :laughing:
Galiu tik tiek pasakyti, kad tavo metai atrodo spalvingesni nei mano :smiley:

Linkiu, kad šie metai visom prasmėm geresni ir spalvotesni Tau būtų!
Ir pats nepamiršk paspalvint reguliariai tik :upside_down_face: