mes nesitaikstysim


mes nesitaikstysim

Žliumbia

Tik susivienije galim iveikti ta sunvote ir isspirti ji is Lietuvos krepsinio ir isvis is Lietuvos Gerai Zalgiris - ne zaisliukas !

Gerai

Vainauska irgi ispjauti, abu juos kartu reikia…

Gerai

siaip cia komiska situacija gaunasi. kalbat kad romanova reikia ismesti, bet kas pinigus tam zalgiriui duos tada? o be pinigu nebus zalgirio… matem jau kai buvo kritine padetis kad niekas nepadejo… romanovas nusipirko, romanovas ir virsininkas, kaip ir visur pasauly- keino pinigai, to ir muzika. nenoriu cia buti romanovo gyneju ar jo spedimu palaikyti, nes nezinau ka jis masto ir planuoja, bet kalbos kad susivienykim ir isspirkim, tai irgi nerimtos. pirmiausia aisku neisspirsit, bet ir isspyre ka toliau darytumet? po 50lt susimetus neuzteks…

Geltona spalva imaisyta siekiant sukelti aliuzija i fbk?

ULTRASpyglys, taip

O taip sitam forume buvo aiskinama, kad Zalgiris - ne fbk ir romka neisdris savo eiliniu fokusu daryt… Deja Nežinau.

Manau, tik laiko klausimas kada Zalgiri istiks FBK likimas. Zaisim NKL ir bus viesai skelbiama, kad is LKL iseita del korupcijos bei nutarta augint jaunima geriau NekaltasDaugeli metu rusai bande palauzt lietuvius tankais, tremimais ir pan. Gi sitas ruskelis pasirode gudresnis uz visa SSRS grietinele. Atims paskutini liaudies dziaugsma (krepsini) ir dar labiau prasigersim Nekaltas

O ka darysit, jei nesitaikstysit? Paskelbsit boikota? Beje, dar karta paklausiu, kokia itaka daro tas Zalgirio sirgaliu klubas, kurio prezidentas M. Paulauskas ir kuris turejo daryt itaka klubo valdyme. Kas ten per machinacija susukta buvo su pinigais?

player71, tu biški neskiri kai kurių dalykų. Aš suprantu, kad jeigu sukiši savo šaibas į skęstantį laivą, taip jį išsaugodamas, tu esi jo valdytojas. Jeigu tu jo valdytojas, tu ir priiminėji sprendimus, tačiau tokie dalykai kaip, kad specialus finalų pralošimas už tam tikrus pinigus, negali būti toleruojamas. Jeigu tu esi klubo vadovas, tu negali daryti taip, kad klubas praloštų.

Cia tas argumentas,kad va jis verslininkas tai daro babkes kaip ismano sudo vertas.Visuose klubose pinigus kisa verslininkai,taciau kisa tam,kad laimet,o ne kaisioja pagalius i ratus saviem.

Judas.

Donce > ne kad laimet, o kad uzdirbt Mirkt