Merginos, kokia spalva lakuojate nagus? Ir as išvis lakuojate?

nelakuoju. nebent kai kur nors einu. spalva? įvairios.derinamos prie rūbų. kartais piešiu ant nagų su 2 - 3 spalvom.

beabejo lakuoju Taipir iwairiausiom spalvom Šypsenaderinu prie drabuziu Drovusna pvz sian as pasidariau French manikiura Liežuvis Girtas

jei lakuoju tai įvairiausiom, kokios tik patinka, pagal nuotaiką kokios tik šauna į galvą… o dabar jau kokį menėsį nelakuoti nagučiai mano Laimingas

as tai kai siaip tai permatomu Šypsena o kai uzejna noras tai juodai,bordo…o siaip dar oranziniai ar zydraj…deru prie aprangos Šypsena

Koju naguciai ryskiai raudoni, o ranku neutralios daugiau spalvos… rusva… smeline… Šypsena

blin Nustebęsas tokia tema sukuriau Nekaltaskajp negerai nu lakuoju retai,kreminiais,svelniais atspalviais

nemegstu ryshkiu spalvu…mano lakai dazniausiai buna pasteliniai…parlamutriniai… Drovus

laukuoju nagucius Taip dazniausiai darausi prancuziska manikiura o jai siaip tai pastelinem spalvom lakuoju Drovus

Dabar mano naguciai balti Drovus

lakuoju lakuoju Šypsenaypac kokia issiskiriancia is kitu

Saunuolis…;DDDD~

seip tai dazniausiai bespalviu laku, kuris fluorescencinej sviesoj melynuoja Tūsas

dazniausej derinu prie rubu Šypsena~ o jej nzn ka engsiuos tej tokiu bespalwiu bet biski ruzawumo jame yra Drovus Flirtas~~

kokia nuotaika tokiu ir lakuojuosi.

Jau kazkada sakiau, kad lakuoju… Taip visaip…bet siandien, valentino dienos proga nusipiesiau ant nagu sirdutes Cha cha labai graziai atrodo Cha cha Taip

Va, man patiko shis klausimas.lbj jau orginalus ir shiek tiek aktualus. Mirkt ish tikro lakuoju ir ash.daugiausia lbj shvelniom ir neryshkiom spalvom, kad nekristu taip i aky Flirtas

Ej panos, kaip jus darotes prancuziska manikiura ??? Ar naudojat kazkokius lipdukus - formeles, kad ta balta pakrasteli graziai nusilakuotumet? Bandziau kazkada baltu laku panages nusilakuot, tai tik apsiterliojau Girtas

aisku lakuoju… o spalva renkuos pagal nuotaika… Flirtas

lakuoju nagoos bet iwajrej bet dazneisiai tai arba balta arba juoda Juokiasi