nelakuoju. nebent kai kur nors einu. spalva? įvairios.derinamos prie rūbų. kartais piešiu ant nagų su 2 - 3 spalvom.
beabejo lakuoju ir iwairiausiom spalvom derinu prie drabuziu na pvz sian as pasidariau French manikiura
jei lakuoju tai įvairiausiom, kokios tik patinka, pagal nuotaiką kokios tik šauna į galvą… o dabar jau kokį menėsį nelakuoti nagučiai mano
as tai kai siaip tai permatomu o kai uzejna noras tai juodai,bordo…o siaip dar oranziniai ar zydraj…deru prie aprangos
Koju naguciai ryskiai raudoni, o ranku neutralios daugiau spalvos… rusva… smeline…
blin as tokia tema sukuriau kajp negerai nu lakuoju retai,kreminiais,svelniais atspalviais
nemegstu ryshkiu spalvu…mano lakai dazniausiai buna pasteliniai…parlamutriniai…
laukuoju nagucius dazniausiai darausi prancuziska manikiura o jai siaip tai pastelinem spalvom lakuoju
Dabar mano naguciai balti
lakuoju lakuoju ypac kokia issiskiriancia is kitu
Saunuolis…;DDDD~
seip tai dazniausiai bespalviu laku, kuris fluorescencinej sviesoj melynuoja
dazniausej derinu prie rubu ~ o jej nzn ka engsiuos tej tokiu bespalwiu bet biski ruzawumo jame yra ~~
kokia nuotaika tokiu ir lakuojuosi.
Jau kazkada sakiau, kad lakuoju… visaip…bet siandien, valentino dienos proga nusipiesiau ant nagu sirdutes labai graziai atrodo
Va, man patiko shis klausimas.lbj jau orginalus ir shiek tiek aktualus. ish tikro lakuoju ir ash.daugiausia lbj shvelniom ir neryshkiom spalvom, kad nekristu taip i aky
Ej panos, kaip jus darotes prancuziska manikiura Ar naudojat kazkokius lipdukus - formeles, kad ta balta pakrasteli graziai nusilakuotumet? Bandziau kazkada baltu laku panages nusilakuot, tai tik apsiterliojau
aisku lakuoju… o spalva renkuos pagal nuotaika…
lakuoju nagoos bet iwajrej bet dazneisiai tai arba balta arba juoda