Mergaite su suniuku
Is fotoarchyvo, atskenuota. Pamaciau vienoje haziendoje, samdinuke tokia nesipraususi, ukininkams su savo seima tarnauja, karves melzia, tvartus liuobia, namus tvarko…
Labai indomiai… Kliuna zvilgsnis, nes centre…
…nisupratau…kode mano komentaras patapo tuščias… …rašiau,kad …indomi…simboliška…va tas skersinis bais kryžių primena…per petį permestų… …Rek… tebus…
patinka
REK gal kiek kadravimas ir kliūva, bet tiek tos
rek
O kodel suniukas perkaltas iki plokstumo?
grazu…
tas mažytis šuniukas užanty labiausiai man traukia akį
Traukianti, tik remas dvigubai plonesnis galetu buti, nes sis it gedulingas, nesiziuri labai
Labai ishraishkinga Super
Faina ir kolioritas nors mergaitė nemergaitiška tokia. Suprantu ūkis, sunki vaikystė.
Wabalaiti, nu tu ir inziuri dalykus… Siaip tai tvartas tenai… Martynukas, kodel kodel… Persikale ir tiek. Gal kad su muilinycia fotkinta… Cese, vaikyste tikrai nepavydetina. Aciu uz gerus bei blogus ivertinimus ir uz rekus, dziaugiuosi, kad daugumai patiko !
rek
sveikinu!
labai gera fotke
Aciu! Tiesa sakant tai vienas is mano mylimiausiu darbu… Tad jei buciau susilaukusi neigiamu atsiliepimu, neslepsiu, buciau truputuka nusivylusi…
Liudnokas vaizdas, bet nuotrauka idomi, neeiline. Sveikinu su rekais!
Paschka, aciu! Na, cia pirmi mano uzdirbti rekai, tai jau vien del to smagu, na, pirmas kartas visada kazkas naujo ir…jaudinancio,pati zinai… O siaip… siaip dziaugiuosi, kada zmones isvis po nuotrauka ka nors paraso, kad ir bloga atsiliepima.