Meksikietiškas troškinys


Meksikietiškas troškinys

kas cE?

Meksikietiškas mėsos troškinys 500g jautienos ar kiaulienos faršo svogūnas 3 česnakų skiltelės 3 šaukštai pomidorų padažo 100ml raudonojo vyno saldžioji paprika aitrioji paprika 400g konservuotų pupelių druskos maltų pipirų Susmulkinkite svogūną ir česnakus, apkepkite. Į juos sudėkite maltą mėsą ir pakepkite apie 10 min. Supjaustykite saldžiąją ir aitriąją paprikas, sumaišykite su pomidorų padažu, vynu, pasūdykite, gardinkite pipirais, suberkite pupeles, išmaišykite ir visą masę sumaišykite su kepinta mėsa. Troškinkite apie 20 minučių. skaniai gavosi Niam niam

dieve, kaip skaniai atrodo. reiks kada papraktikuot Valio

esam toki valge, labai skanus Gerai

As panasiai darau, tik dedu min 3 aitriasias paprikas, ir dar supilu ju aitriuju milteliu debesi Šypsena Troskinu irgi ilgiau.

Gerai labai mėgstu tokius dalykus

Reikės kada pabandyti Gerai, man jau vien skanu, kad paprikos yra Šypsena

o su kuo ji nemnioti? Šypsenaman tai kaip ir noretusi is jo arba meksikietiska sriuba padaryti arba i lietinius vynioti Cha cha

Ne

Kaip tai su kuo valgyti… su saukstu, bulkute ir alum GeraiP.S. Ir dar nereikia su vynu perlenkti, bo per daug supylus skoni uzgozia. As be vyno pilu skysti, kur pupeles plaukioja, ir vandens siek tiek jei truksta.

prie meksikietisko tokio troskinuko… butina tortilijos Taip

Gerai Valio Girtas Niam niam Gerai Valio Girtas Niam niam Gerai Valio Girtas Niam niam Gerai Valio Girtas Niam niam Gerai Valio Girtas Niam niam