Meksikietiškas troškinys
kas cE?
Meksikietiškas mėsos troškinys 500g jautienos ar kiaulienos faršo svogūnas 3 česnakų skiltelės 3 šaukštai pomidorų padažo 100ml raudonojo vyno saldžioji paprika aitrioji paprika 400g konservuotų pupelių druskos maltų pipirų Susmulkinkite svogūną ir česnakus, apkepkite. Į juos sudėkite maltą mėsą ir pakepkite apie 10 min. Supjaustykite saldžiąją ir aitriąją paprikas, sumaišykite su pomidorų padažu, vynu, pasūdykite, gardinkite pipirais, suberkite pupeles, išmaišykite ir visą masę sumaišykite su kepinta mėsa. Troškinkite apie 20 minučių. skaniai gavosi
dieve, kaip skaniai atrodo. reiks kada papraktikuot
esam toki valge, labai skanus
As panasiai darau, tik dedu min 3 aitriasias paprikas, ir dar supilu ju aitriuju milteliu debesi Troskinu irgi ilgiau.
labai mėgstu tokius dalykus
Reikės kada pabandyti , man jau vien skanu, kad paprikos yra
o su kuo ji nemnioti? man tai kaip ir noretusi is jo arba meksikietiska sriuba padaryti arba i lietinius vynioti
Kaip tai su kuo valgyti… su saukstu, bulkute ir alum P.S. Ir dar nereikia su vynu perlenkti, bo per daug supylus skoni uzgozia. As be vyno pilu skysti, kur pupeles plaukioja, ir vandens siek tiek jei truksta.
prie meksikietisko tokio troskinuko… butina tortilijos