meet'ai ir po jų

Niu kad manęs čia nelabai reikia Cha cha Aš tik sąrašiuką papildau ir psio Šypsena

Niuk aip jau čia vade mes be jūsųBučkis

Niu jau gal nebe maži vaikai esat, susitvarkysit ir be manęs Liežuvis

tuo metu as nebusiu LietuvelejŽliumbia va taip ir buna…NekaltasLiūdnas

nu as griztu 4 diena berods… plaukinesiu su plaustu po upes Cha cha

Niu tai tave į sąrašiuką įtrauksim, o po to žiūrėsim, ką turim Cha cha Ir gero tau pasiplaukiojimo, nepaskęsk Mirkt

kiek zmoniu Cha chaGirtas kad visi tik ateitu

Jei paskęs-teks sarašą koreguotiKietas -1Alus

Beje gal yra bangiečių kurie važiuoja iš KAUNO jei taip tai duokit žinot į privatą, prisidėsiu prie jūsų.
Sekmės vilniečiams naikinant lietuviška alų Alus Labas

Niu šiaip tai benstas iš Kauno Cha cha Galit pradėt tartis Taip

ir manes nepamirskit!as ir i meeta noriu ir butinai atvyxiu! tik va beda-praejusi sestadieni pergeriau alaus…Baisu nemaniau kad imanoma, bet pasirodo kad dar ir kaip imanoma… kazin praeis?!

Praeis praeis Mirkt

As zinokit dabar jau net ir nebezinau kaip cia tex daryt,nes "Noriu susipazint" klubas perkele vieno meeto data i liepos 5, tai manau man neiseis i jusu meeta atvaryt,jei jis ir bus 5 diena… o pirmai viskas labai gerai buvo gavesi…Nustebęs

Tai gal 4 dieną išeis?

Praeis praeis… iki sekančio karto…

Na man tai iseitu,bet del manes vieno jei ka tai jau tikrai datos nepakeitinekit,ziurekit kada kam patogiau…Nekaltas

Manau, bet kuriuo atveju 4 dieną būtų geriau. Gaunasi penktadienis. Dirbantys galės iškart po darbo, o šeštadienį galės ramiai pailsėt; o nedirbantiems ir taip jokio skirtumo… Nekaltas

o man berods liepos 5d stojamiejiJuokiasi… jau isisvaizduoju kaip man sexisGirtas… bet kas bus tas, o i meeta tai butinai atvarysiu-dar nieko nemaciauNeis musu sauniojo klubo!
MEETAS MEETAS MEETASTūsas!!!

na gerai,jei 4 diena tai atlekciau… o tai tada kurioj vietoj visiems susitikt ir kur paskui vaziuot ar eit???

Šiuo metu renku įvairius pasiūlymus, bet galutinį tikslą pranešiu turbūt tik kitą savaitę: kur, kada ir pan. Jei ką, galit siūlyt man į privatą savo nuostabius variantus Taip