Meditacijos kursai ar tai nekelia pavojaus

Meditacijos kursai ar tai nekelia pavojaus

Parduotuveje Samanas maciau skelbima : nemokami meditacijos kursai. Paskambinus nurodytu tel. malonus balsas paaiskino kad mokestis simbolinis 5 lt kursai truks 3 men. Paklausus mokytojo pavardes taktiskai nuo atsakymo issisuko. Gerbiami Banginukai kokia Jusu nuomone- ar meditacijos kursus gali vesti bet kas ar tai nera pavojinga ?

Bet kas negali. Pakenkti gali. Manau daug zmoniu i kursus ir eina pagal rekomendacijas, o ne pagal skelbimus. As tai bijociau ant sarlatano uzsirauti…

Tai va Stikle ir as bijau. Tuo labaiu kad nesenai Kanisausko knygoje kaip tycia skaiciau apie meditacija cakras ir visa kita- pasirodo nemoksiskai praverus t.y. suaktyvinus viena kuria nors cakra (ne eiles tvarka)galima tokiu dalyku prisidaryt…

O aš bijočiau kad tie 5 Lt bus išmesti balon, nes jokių kursų nieks taip ir neves- juk vien už patalpas reiktų brangiau mokėti, o kur dar navaras mokytojui?
Surinks po tokią pi sumą, dėl kurios nieks policijon nesikreips ir dings kitų mulkintiŠypsena

as suabejociau…
o mano nuomone apie meditacija - 1947 zinuteje.
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/129244.222.49-=(1481151577

Žvaigždė

Nesenai perskaičiau A.Danilino knygą "LSD". Autorius apraso žmonių priklausomybės nuo narkotikų, transcedentalines meditacijos ir panašiai. Pagrindinė ideja tokia - kad visos psichotechnikos destomos dabar Vakaruose išpleštos iš bendro rytinų religijų konteksto. Truputi iš dzen budizmo ,truputi iš induizmo plius dalelyte egzotikos.

Mano viena giminaite, kai pradejo lankyti tuos meditacijos kursus, tai jai ten tiek "pribure" kad si net seima paliko…

tave i sekta nori itraukti

Aciu visiems kas pasidalino savo nuomone su manimŠypsena As nenuejau i tuos kursusŠypsena
uzteks tiek kiek zinau. T.y. pries metus laiko pas Arvyda Dashku lankiau meditacijos kursusŠypsena

Nuėjau aš į tokiu kursus, tai ištvėriau tik 15 min., nes pasijutau lyg būčiau atsidūrusi kaip beprotnamyje. Beje, 5 Lt taip pat sutaupiau, nes man gražiai paaiškino, kad čia yra auka. Na aukoja tai pasibaigus seansui, kurio aš neatlaikiau.

Šypsena idomu… o tai del kokiu priezasciu isejai? kas Tau buvo nepriimtina?

Kokiuose buvai? kas vede? Kodel tau primine durnyna?

Tai buvo prieš porą metų, todėl kas vedė, nepamenu. Kursai vyko Klaipėdoje.
Aš negalėjau savęs įsivaizduoti kaip paukščio ir kartu su visais plasnoti sparnais-rankomis. O jų visų veidų išraiškos tuo metu…Baisu
Nežinau, gal čia tiktai man tai nepriimtina. Prieš tai kalbėjau su kitais seniau lankiusiais, pasakojo, kad jiems tie kursai nemažai padėjo kam dėl sveikatos, kam dėl vidinių išgyvenimų.

Verute - tu ir nuo mineralinio vandens pastosi Juokiasi atsargiai Cha cha

Rydai negi nezinai patarles- gera zmona ir nuo vyro seselio pastojaŠypsena
Tik kodel meditacija ir pastojimas?