Mclaren p1
Nu pabandžiau biški daugiau, tai ką žinau, jei važiuot kaip važiuotum gatve, tai no problem be assistų, ir paspaust laisvai gali. Jei važiuot kaip lenktynių trasoj, tai ne kas
Egzpertai, vazineja be assistu, o ekvalaizerio susistumdyti nesugebat? Imeskit kas kaip susifonfigine, visiem naudinga butu.
Kushliau tai zinoma lengva yra vaziuoti 30-40mph greiciu, kai smegenims nereikia mastyti koordinuotu judesniu Siaip ar taip tai mano svajoniu masina, blit gerai sudizainino mclarenas tai egzpertai vazineja tik be asistu del to, kad tie ekvalaizeriai ten kosmosas. ir kiek pamenu ten nixuja niekas nepaaiskinta nera kas kur ka stumdo
Taip ir vazineja, jei raso “ne kas” cia gi ne city driving simulator. O siaip tai ten arba nieko reiksmingo arba nieko nepaprasto, svarbus keli nustatymai speed sensitivity, kuris jau default buna nustatytas padoriai 50% ir steering deadzone kurio ir 100% nelabai uztenka, o steering sensitivity vapse neveikia. Turbut visa tai skirta vairo hardwarui, nors reiketu ir klavai. O kam vazinet be driving aids, jei tas mclarenas sudizainintas toks galingas, kad neimanoma suvaldyti be tu sistemu.
o kam simuliatorius reikalingas, kad vazineti su driving aids? kaip norim taip ir vazinejam. Niekas cia niekur scenu nekelia, kad taip ir anaip. Tiesiog pastebejimai ir tiek. PS, tie kas sita zaidima su klava losia, tai man gaila zmoniu
kaip kas nori taip tas vazineja tada man dar labiau gaila, nes turbut dauguma su klava losia troll
Aš kaip sakiau važinėju su real nustatymais t.y. su tokiais assistais, kurie būna iš tikro. Nes nu be jokių assistų nelabai įdomu. Jau su controlleriu turėtų būt ne kas, o dar pasirodo yra kas su klava žaidžia?
Mjo, nu su klava toki zaidima zaisti, tai kokia arkada tai dar suprantu, bet simuliatoriu su klavos mygtukais? Imanoma, bet mano galva turbut prarandama kokia 50% malonumo. Gi ten nei masina normaliai pajausi, nei spaudimo stiprumas reguliuojasi, uzspaudei, ir sukasi masina, nera stipriau/silpniau Groovy, gal todel tau settingsai ir neveikia normaliai, nes kaip pats minejai, ne klavai skirti jie, koki tu sensitivity uzdesi klaviaturai? o tie ekvalaizeriai tai irgi manau kiekvienam skirting turetu buti, juk hardwaras, kaip pvz vairas tai skirtingas pas zmones, tai ir jautrumai jam turetu buti atitinkami… Beje, su kokia kamera losiat? is vidaus, ar arkdadine?
Nu visokių yra, jei kam patinka būt mazochistais, tai žaidžia su klava Aš lošiu arba su kamera iš vidaus arba kur kapotas matosi. Vistiek nematysi tiek kiek tikrovjėje matai, reikia trijų monitorių tam. Iš tikro mane mane labai erzina, kai taip apribotas vaizdas, nu bet ką darysi.
Nesuprantu apie ka jus cia kalbat, viskas ten normaliai su klaviatura zaist, tas sensitivity apie kuri kalbeta, tai vairo sukimo greitis ir galetu jis veikti su klaviatura, kaip ir kiti nustatymai. Allure, ten buvo spejimas, kad neklavai, pats nebandziau, nezinau gal niekur neveikia. Kaip early access keliose versijose buvo lol, taip ir galutineje lol kol kas.
Na o tai ko tikejaisi ? Lietuvos egzpiertai ir pirmo golfo nesuvaldo ir griovy sedi ar dar kur nors, ir vat taip jie visi atrodo youtube.com/watch?v=6WZDi53G75A , o ten tokia galia tu rimtu masinu, kad nei vienas neisivaizduojat, todel sneket kazka apie tikroviskuma ar lieva valdyma isties sunku.
Normaliai su klava? Čia turbūt tik lietuviai tokie skupūs, kad su klavom kankinasi. Girdėjau, kad ir NBA kiti su klava lošia Va malačius žmogus, ffb daug geresnis dabar forum.projectcarsgame.com/showthread.php?22938-Jack-Spade-FFB-T weaker-Files
Blin, nespejau perskaityt, koks ten žaidimas buvo nuotraukoje su nacių simbolika puošta mašinėle?
Shevchenko, the saboteur liuks zaidimas
Reix pračekint
Man Assetto Corsa kur kas labiau patiko. Ten kiekvienas automobilis lyg nauja istorija. Corsa leidžia kontroliuoti. Project Cars, toks jausmas, kad kažkas pusę darbo už tave dirba. Bent jau su real nustatymais.
Po to ffb tweako man pCars labai panašu į AC. Bet sutinku AC valdymas/fizika Bet pCars tikrai nedaug atsilieka. Užtad viskuo kitu pCars pirmauja.