Max Payne 3
Iskart sorry uz toki wallpaper typo paveiksleli… Zaidimas superinis Pirmiausia nustebau kad ant mano sistemos velka Very hight nustatymais! buvo staigmena. Istorijos pateikimas tikrai geras. Geriau nei buvo 1-2 dalyse su komiksais. Ir siaip tokia prie sirdies man. Atmosfera islaikyta (gal labiausiai prisidejo tas pats Maxo balsas (10 balu)). Gameplay tikrai geras. TIKRAI. Mirstu tikrai daznai, bet tai patinka, nes vel ir vel kartoju tu nieksu saudyma… Trumpai sakant - SUPER ir vertas Max Payne vardo 200%!
Screeną galima ir savo dėt Jo optimizacija superinė, nesitikėjau iš rockstarų šito, kad su mano kompu praktiškai max nustatymais eis kaip per sviestą Kol kas 4 chapterius perėjau, tai nieko visai, bet ir nieko ypatingo. Grafika Labai užknisa intarpuose tas mirgėjimas, linijos ir t.t. nerviškai veikia. norisi išjungt Ir per gameplay pilna to mirguliavimo, linijų visokių ir kito šūdo.
Fraps nemegsta sito game man, tai neina screenshotu daryt Ir siaip - sitas screen labai jau Maxpeiniskas O del mirgejimo - man visai patinka. Kazkaip isijauciu i game ir gerai jie tinka. Gal isijauciu i jo girta busena
Kam tas frap? Printsreen knopkė yra.
Daugumoje žaidimų printscreen knopkė nenuima screenshoto, tik juodą ekraną.
Kiek bandžiau visuose pasidaro su printscreen
tikrai ne.
jo, man ir tas pats su print screen, juoda ekrana padaro, bet cia gal del to kad salia dar tv ar kazkas kito pajungta, nors ir isjungti jie buna…
Nu aš tai atjungiu TV visą laiką
O ant TV losiu isvis Ir siaip offtopikan nuvaziavom
Aš ir ant TV lošiu Visus kur su gamepadu kur gerai lošiasi ant TV tiktai lošiu
apie kokias čia linijas ir mirguliavimus kalbat, ant x’o nieko panašaus nemačiau O šiaip smagu, kad ir pc useriai pagaliau gali išbandyt. Žaidimas šitas ypač gerai padarytas. Tik siūlau žaist ne ant normal lygio, o iš kart ant sunkaus. Bus daug idomiau
Isvis gera zaisti game, kur mirsti daznai… o ne CoD stiliuku
Ant sunkaus neįdomu, nes miršti dažnai Pasirodo net ne visi mato tuos mirguliavimus
Cia gal ant geresniu grafikos nustatymu… nes pas mane tai jie yra
išmokit žaisti ir nemirsit o beto, vistiek checkpointas prie pat. Tik tiek, kad mirus šiek tiek atsargiau ir pasisaugant reiks pereit, o ne tanko stilium
Cia labiau konsolinis ar ir ant pc normalu zaist?
Pilnai ant PC gerai losti galima. Nesijaucia konsoliu itakos man visiskai.
Jo kokybiškas portas gavosi