Mass Effect 2

Mass Effect 2

Va sita geri jau zaidziu kokia savaite Šypsena velniskai geras game Šypsena toks RPG ir FPS misinys man labiausiai priimtinas Šypsena Nieko keisto kad GT jam dave daug apdovanojimu, tarp ju ir metu zaidimas ŠypsenaP.S. sorry uz skryna, greitai belenkoki is intero istraukiau, nes fraps kazko jo nefotkina man Cha cha

man irgi Taip tik niekaip nėra laiko normaliai prisėsti, dar Dragon Age įpusėtas, Borderlands ( super super geimas ), apie PS3 net nešneku Šypsena

ir pirma dalis Gerai, antra dar labiau Gerai Gerai, laukiam trecios Šypsena

Nepatinka man šiaip sci-fi, bet galvoju gal pabandyt kad visi taip giria Nekaltas Rpg ala kaip oblivionas koks, ar koridorius>filmukas>koridorius>filmukas>max lvl>the end. Nes čia two worlds II neseniai pabandžiau, tai bl bl… Ar galima explorint pasaulį? ar daug dialogų? Ar yra prekybos sistema.

Pagrindiniai kvestai, salutiniai kvestai, didele visata (zodis visata labai tinka), ginklu pasirinkimas ir ju tobulinimas, komandos rinkimas, geri pasisaudymai Šypsena

Gerai Gerai

Kas cia pasidare Cha cha matyt kai laimejo 2010 game of the year (daugelyje svetainiu) tada visi vel uzsimane pazaist Cha cha (pats pries 4 dienas vel isirasiau, ir ciut neismeciau pc pro langa nes seivu neberadau Cha chaDD) super super zaidimas GOTY mano nuomone tikrai! Mirktp.s. cia ta misija kur nuo saules sleptis reik? Šypsenap.s.s. interceptor > zinok zaidimas ganetinai linijinis jei atvirai (gali paexplorint, bet labai labai jau mazai Mirkt), bet zinok istorija legendine!!! neviena syk pasisiause plaukai bezaidziant Mirkt tikrai patariu pamegint, vien del istorijos, del tu posukiu kurie atsitinka nuo tavo sprendimu Mirkt beto begalo smagu poto su draugais paplepet kaip kieno istorija baiges kas kaip nutiko Cha cha ir dar, prisiversk pereit pirma dali pries sita, nes leidzia importint seivus ir test istorija pirmos dalies (kas padaro zaidima dar labiau EPIC Cha cha) MirktSiaip kaip RPG nera jis jau toks gilus bet apskritai kaip zaidimas tai… (nu as zinau kad jau kartojuos, bet neimanoma aprasyt to jausmo… Cha cha) Trumpai: zaidimas kaip geras filmas, neatsibodo nei sekundei, itrauke iki pat galo, dabar pereisiu dar kart Cha cha GOTY!

Beveik su viskuo sutinku, bet istorija nelinijine, jei galima baigti pakeist Mirkt Kaip tik perzaidineju pirmaja dali Šypsena

aš vat galvoju irgi pradėt Šypsena tik reik dar porą gigų atlaisvint. praeitais metais kaip tik gruodį-sausį pirmą lošiau Šypsena

oooo! koks žaidimas Girtas vien dėl pokalbių su Miranda žaidžiau dukart… Cha cha

interceptor > vien koridoriai, laisvės visiškas nulis. Pašneki ir eini šaudyt visokių ateivių. Prekyba tokia, kad nusiperki ką nors ir viskas. Vidutinis shooteris su gerais dialogais ir jų pasirinkimais. Istorija man ten nepasirodė labai įdomi. Argi ji gali keistis? Man rodos, kad ne. Kaip ir daugelyje žaidimų turi sunaikinti blogį ir išgelbėti pasaulį nuo mirties bla bla bla. Eini renki chebra, surenki ir išgelbėji pasauli.

Kushlius > jei taip galvosi tai visi zaidimai linijiniai ir laisves nulis, nebent koks tetris kur viska pats statai, ai bet jo visalaika pralaimi Liūdnasjei teisingai prisimenu tai paskutine scena turi kelis filmukus ir kelis galimus variantus. renkiesi pats kurias misijas pirma vykdyti ir tie patys koridoriai vietomis turi po kelis praejimus arba gali eit i skirtingas puses, kai tavo komandos nariai eina i kita puse. bei visokie kaitrus saules spinduliai lauke tikrai padaro zaidima idomesni, arba vazinejima su bugiu. svarbu kaip nueini is tasko a i taska b, o ne kas yra tam taske b - t.y. gyvenime svarbu pati patirtis, kelione, daug labiau nei vaizdas ant kalno virsunes. beje kiek atsimenu kai atejau i svecius pas kazkokia mergina, tai neteisingas pasirinkimas baigesi mirtimi. kazkaip zaisdamas mafia 2 jauciausi daug labiau ribojamas, nei kad ME2, patiko kad gali savo laive begiot, rinktis isvaizda, rubus, miestuose irgi gali susirast npc su kuriais gali pasneket apie ora ar politika Cha chabe to mineralus paminint visai smagu, gali paieskot “slaptu” misiju kurias surandi surasdamas mining beacon. man patiko, prasedejau kazkuria nakti, kad damusciau ir supratau perejes, kad jau 4h ryto.

da best from da best, neseniai visai perejau dar karteli, si karta su idealia pabaiga, ir db laukiu trecios dalies Cha cha Tikekimes Miranda bus perkelta i ja Cha cha

Sutinku su Kushlium, bet apie ta “laisve” sunku kazka sneket… Apskritai arciausiai laisves zinoma morrowind/oblivion ir mass effect toli grazu neduodama tokiu galimybiu. O kad ir siauriau mastant, mass effect pavadinciau “laisves simuliatorium”, is tikro duodama ne tiek pacios laisves, kiek jausmo, kad tu atseit gali baisiai kazka keist Šypsena Anyway, zaidimas vistiek kabliuojantis ir kureju atrasta formule (kad ir gan zymiai pakeista antroje dalyje) veikia Šypsena

nereik sitam zaidime laisves, taskas.