Mass Effect 2
Nusimato ilgi vakarai
Įdomu, ar tas pats varikliukas (na, patobulintas aišku) bus? Tas geth antram screene detalus, bet nežinia ar iš žaidimo Aš tai dar su pirmąja dalim ilgus vakarus leidžiu Vieną misiją įvykdyt 3 val. kartais užtrunka, tai tik porą kartų į savaitę prisėdu. Taip man keliems mėnesiams užsitęs žaidimas Matau, kad istoriją tęsis. Atsimenu ME temoj ir rašė, kad pabaigoj buvo aišku, kad bus tęsinys. Beje, naują temą jau reik kurt, nes tuoj pradėsim senoj aptarinėt antrą dalį
oi laukiam laukiam mes effecto laukiam
Pirma dalis super buvo, tikiuosi antra irgi nenuvils
Kiek zinau tai tas pats varikliukas. Zodziu nusimato savaite is gyvenimo isbraukta.
O tai jis ilgesnis bus, kad čia apie savaites šnekat? Pirmas, tai pamenu labai trumpas buvo, vos pradėjau įsižaist, priprast prie visos sistemos ir baigėsi.
Jei tik main-questus darai, tai visi žaidimai bus trumpi…
Aš kol kas kažkur apie 14 val. (pagal Steam) žaidžiu, tai jau koks 3 savaitgalis į dieną po 2-3 valandas. Kažkaip dar neatrodo, kad greit baigtųsi Dar tiek visokių šalutinių užduočių ir neaplankytų sistemų Ir su Ashley dar nieko gero nesiriša
nebuvo jis trumpas jei darydavai salutinius q…
Aš tai jį praleidau (nežinau ar be reikalo) vien tik pažiūrėjęs youtubėj gameplay.
Man kai sci-fi nelimpa tai irgi pramečiau.
gamplejus tikrai nekoks ziurint is sono.
Kad tie šalutiniai q nuobodūs žiauriai. Nuskrendi į kažkokioą planetą, pasivažinėji, pašaudai ir skrendi į kitą tokią pačią, tik kitokios spalvos Šiaip pats žaidimas, tai žinoma geras, bet nepratęs aš prie keliolikos valandų rpg. Norisi bent jau 30val.
Jo side questai silpnoji mass effecto dalis.
zanras sci fi ne kiekvienam limpa, as kai esu didelis jo fanas, griebiu kas tik pasitaiko stengiuosi kuo geriau isnaudoti, gal uztai maziau pastebiu trukumus, o daugiau privalumus, juolabiau, kad nelabai megstu rpg tipa, tad jei ir palosiu tai tik kazka su sci fi, arba su modernumu susijusi…ir tarkime pati mass effect ideja ir tema mano nuomone yra tikrai idomi ir kupina netiketumu, aisku, yra bugu, man is rpadziu ir valdymas buvo sunkokas biski, bet kaip sakiau, ieskau daugiau pliusu negu minusu