Mašiniukas
man iškart “The Italian job” prieš akis iškyla šitą pamačius
cia tokia grafika tik kai darai screena?
Tai turbut, kad tik photo mode toks detalumas, nes nelabai tikiu, kad tokia grafika realiai butu, pvz img101.imageshack.us/img101/7979/poortvanahrweiler21280.jpg Vos ne kai tikras mersas atrodo
jo. ingame: gamereactor.eu/media/98/granturismo5_229875b.jpggamereactor.eu/media/98/granturismo5_229888b.jpggamereactor.eu/media/98/granturismo5_229829b.jpg
da nu na :o negali but, kad taip ziauriai
Čia in-game photo mode. AA daugiau ir gal biški gražiau nie žaidžiant.
Graziai atrodo. CTU, cia gal kokiu ps3 hateriu darbeliai
Aha, as irgi taip pagalvojau, nes paimi is youtube betkoki video HD gameplejaus, sustabdai ir tikrai taip ziauriai neatrodo kaip anuose screenuose Nu tikiuosi ryt savom akim pamatysiu kaip ten kas Gal kas ziurejo kaip atrodo Audi RS4 '01, Audi RS6 '02? Nes jos standart, tai itariu bus nekas, bet labai viliuosi kad graudziai neatrodys, nes vadeliosiu jas ilgai
GT5 gali atrodyt labai gražiai, gali ir ir nekaip. Standartinių mašinų iš arti geriau neapžiūrinėt, bet trasoj važiuojant normaliai atrodo, tik iš arti klaikiai. Nu premium šitam screene detalumas Šiaip reik turėt omeny, kad besikeičiančios oro sąlygos, detalumas, 1080p ir 60fps. Man iš vis nesuvokiama kaip PS3 išneša visa tai Asmeniškai man labiau patiktų 720p su geresne grafika, negu 1080p su prastesne, uncharted1&2, MGS4, GoW3, FFXIII 720p ir atrodo nuostabiai, nu bet reklamą reikia PD darytis, juk tai praktiškai vienintelis rimtas, didelis 1080p žaidimas ant konsolių. Vat kur rimtai GT5 bėda, tai šešėliai, ten jau tragedijja tiesiog.
na matai, gerus seselius gali gauti su dx10-dx11 + tuos dx palaikanti vaizduse + procas su naujais navarotais. Pvz tam paciam xbox yra dx9 atkaltas iki belekokio tikslumo (blur’as, deepoffield’as ten pasidaro savaime, be jokiu fps dropu). Su ps3 nezinau kaip, bet irgi pasenes hardwaras, kuris negali tu seseliu pateikti, arba su dideliai fps nuostoliai. Anyway, photomode tikrai graziai padarytas, kaip kazkur skaiciau… “grafika atrodo geriau nei tikroveje” Sekmes zaidziant gera zaidima Buciau racing fanas, tai imciau. Bet man nei forza, nei cmr, nei nauji nfs nelipo ir nelips. Per nuobodu
Gerų nereikia užtektų bent vidutinių tų šešėlių Bent tiek gerai, kad nedažnai krenta į akis, nes važiuojant ne taip matosi.
Man tai kazkaip nekaip atrodo tuose skrynuose…
Neo, tuose kur ? papostino? Ten absoliuti nesamone
Tuose skrynuose specialiai sumazinta kokybe arba konvertuot failu nemoka kazkas, nes tikrai neatrodo taip zaidime…ingame net nesimato ,jog AA nera…
o tai PS3 yra grafikos nustatymai?
Evio, sitame zaidime yra nustatymai rezoliucijos, tiksliau zaidimas atpazysta rezoliucija. jei telikas 1080p, bus tokia rez, jei koks SD 480, tokia ir bus, ir atrodys kaip tuose trijuose skrynuose. As katik pralekiau primas lenktynes su nascar, ir blin tikrai taip neatrode, kaip viename is pateiktu screenu. Skotai, nascar’e reikia palaipsniui sukti vaira(lenkti gryba). as ir ispradziu dariau kaip su paprastom masinom, ipisau kelis kart is iena ir baigesi viskas. poto lengvai taip ir fsio. nascar nera staigus sportas, galima pavairuoti pagalvojant. kokiuose kartuose jau reikia atidirbti, ten nerealu kiek kartu pries pat finisa apsukau karta
Gera grafika screenuose…