MARY KAY - kosmetika
dar vienas kalėdinis stebuklas
man vien išsireiškimas “stabuklinga kosmetika” labai juokingas
Manau pirmiausia reiketu pradeti nuo savo pozicijos issakymo, a tai naturalu, kad taip klausdama normaliu pasisakymu negausi zinai kiek as tokiu temu galiu uzveist…
Kas del kosmetikos - nenaudoju ir brangu, ir nepasakyciau, kad “stebuklinga”
na as esu girdejus apie kremus spoguotai odai, kad vienam pazystamos paaugliui sunui padejo
is konsultanciu nepirksciau tokios kosmetikos is principo
nei ji stebuklinga, nei ką… nieko blogo aie ją pasakyti neturiu, tiesiog gera, bet jokio labai jau ypatingai gero efekto nepastebėjau
Atleiskit merginos, bet kiek zinau, Mary Kay kosmetika ir pradziu buvo labai gera.Bet po kiek laiko jos kokybe labai suprastejo.Yra buve net nusiskundimu.Zinau tai todel, kad esu dirbusi su panasiom priemonem ir paskui zmones ateidavo gydytis to, kas nutiko po Mary Kay naudojimo
Bet gal dabar vel viskas gerai, nes tai, ka as zinau, buvo pries pora metu…
Kažkada seniai seniai turėjau tos firmos kremuką kažkokį. Na atsiliepimai tai tikrai geri ~ Kaip ten kas dabar, tikrai nežinou ~
as irgi jau senokai nieko nezinau…
anksciau nemazai jos turejau. buvau tikrai patenkinta
niuz neteko man sitos kosmetikos isbandyti… net nzn kas ja platina…
Mano viena kolege tik sia kosmetika ir naudoja, sako, kai pabande, nenori keist i jokia kita Taciau pasakysiu tai, ka as pati matau:
-
Krempudros, kurias ji naudoja (tai vienokia, tai kazkokia kitokia), ant veido “stovi” Net jei ir spalva tinka ideliai, matosi, kad tepta pudros. Tai man nelabai patinka
-
Kad seseliai ilgai laikytusi nepasakyciau - ji taisosi makijaza bent pora kartu per darbo diena
-
Akiu piestukas visai neblogas, galvoju ir pati pabandyt
-
Lupdazius esu bandziusi pati-ispudzio nepaliko
Kazkaip neteko man jos matyti niekur o ja tik is platintoju isigyti galima? gal koks puslapis internete yra?
kas dėl krempudros, tai pati turėjau iš mary kay, tai tikrai kažkaip ant veido matos, nors ir netepi daug!! kažkaip keistai ten su ja vat prisiminiau, kad kvepalais buvau patenkinta, nors kvapas nebuvo labai jau ypatingas, bet gan patiko, bet svarbiausia, kad tikrai ilgai išsilaikydavo
kaip ir sakei, poru gal neuzkemsa, bet matau, kad ant veido “stovi” na idomu, kaip tau ji bus…
prajuokinai! O kad negirdejai, jog pudra uztepta ant veido kartais matosi, tai ka padarysi. Kai kurios krempudros arba tepasi nelygiai, arba padengia veida tokiu tarytum pukeliu ar plevele, arba per daug maskuoja, kas dazniausiai atrodo nenaturaliai,- as kaip tik apie tai ir kalbu
galvojau kazkur girdetas labai pavadinimas
prisiminaiu kad turejau tokia zele su kazkokiais rutuliukais. krikstamote padovanojo…
nzn, kazkokio superduper poveikio nepastebejau
[quote]Aš per šias kalėdas, dovanų gavau veido prausimosi želė ir kremą specialiai spuoguotai odai, tai padeda, oda žymiai gražesnė ir spuogų daug mažiau.
Apsilankiau vakar pas Mary Kay direktore naujienu apziuret ir siaip pasibandyt si bei ta Lupdaziai ir lupu blizgesiai man asmeniskai nepatiko Uz tokia kaina (apie 50 lt) galima rast kurkas geresniu parduotuvese miesteNeblogas daikciukas yra paakiu maskavimo piestukas (concealer), tikrai puikiai uzmaskuoja patamsejusius paakius Tik beda, kad su mano odos spalva ten buvusios 2 spalvos man buvo per sviesios Nors ir panele direktore bande mane itikint, kad ta spalva puikiai tinka, veidrodis rode ka kita,-per sviesu!..Pagal taisykles maskavimo piestukas turi buti tonu ar max pora tonu sviesesnis uz naudojama pudra Taigi toliau sekmingai naudoju savo pigesni Bourjois paakiu maskavimo piestuka O nusipirkau as vakar tokia Mary Kay priemone veido spalvai sulyginti:
http://209.85.135.104/search?q=cache:0xSeoTjXLVQJ:www.marykay.com/k10s
ims/skincare/antiaging/10002640/default.aspx+mary+kay+timewise+even+co
mplexion&hl=lt&gl=lt&ct=clnk&cd=2
Siandien isbandziau, ziuresiu, kaip mano super duper jautri oda sureaguos i si produkta