Marokas

Marokas

Sveiki Gyvi Keliautojai,

pradziai tai visus su sventem ir kad kitais metais pamatytumet daugiau, nei siemetŠypsena.

Tai stai labai jau krebzda mintis kad ateinanciu metu atostogas reiktu panaudoti issamiau aplankant Maroka.

Manau tikrai esat kas nors jau pabuvoje, tai laisvai minutei esant gal brukstelkit kokiu patarimu ar atsiliepimu del vietu aplankymo, pigiausiu skrydziu tenai (kolei kas randu tik is frankfurto pigiausius apie 1000lt./zmogui).
kur geriau nakvoti, ko saugotis, hm daug klausimu kylaŠypsena.

Dekoju is anksto!

visiems geru metu palydetuviu!

Irgi esu susidomejes Maroku.Skaitineju nete ivairius straipsnius apie keliones po sia sali.
Beje koki menesi galvoji apie kelione i Maroka.As kazkaip svarstau apie geguze.
Bent jau ziemos menesiais nieks nepataria - salta
Neblogos kainos mano manymu is Varsuvos,kuri yra cia pat skirtingai nei Frankfruktas.
http://www.eccoholiday.com/terminy,maroko.php

Marokas ko gero viena didziausiu ispudi palikusiu saliu, nors keliavau tikrai nemazai. aplankyti tikrai verta. butina apsilankyti tokiam mieste siaureje Chefchaouen. ispudis kaip nukeliavus kelis simtmecius atgal-nerealu. na aisku Marakeshas nors ir labai turistinis irgi idomus miestas. plius dar rekomenduotina apsilankyti kanjonuose vaziuojant is marakesho link sacharos ir aisku pacioje sacharoje

Man, kaip pirma kart buvusiam Afrikoje, Marokas irgi paliko stipru ispudi. Vaziavau is LT, su lietuviska kelioniu agentura (pazintine kelione), teko aplankyti nemazai miestu, labiausiai patiko Marakech (ilgiausiai buvom ten), Casablanca grazi (nors daugiau industrine), Fes, Essuaira (ten banglentininku miestas tokis, vejai uzauja).
Verta vaziuoti.

Noreciau nukeliaut i maroka…NekaltasCha chaTaip

Nu ir aš ruošiuosi ne už klanų imt atostogas ir šiaušt kur nors… O kaip Maroke vasario mėn? Ar labai jau ten šalta? Ar galima kailiuką vandenin įmerkti? Gal kas buvot? Papasakokit, a?

"Pigiausi" skrydziai uz 1000 LT? na ir radai…

Ryanair kol kas skraido i Maroka is Londono Lutono, easyJet - is Stanstedo. Siemet turetu atsirasti marsrutu ir is kitu miestu.

Jet4you.com nebrangiai skraidina ten is Paryziaus Orly ir Briuselio-Charleroi.

Pigiu skrydziu i Maroka sparciai daugeja del pasirasytos bendros oro erdves sutarties su ES.

Praeita vasara buvau Maroke.Buvo tikrai labai grazu.Pati salis-varginga,netvarkinga.Visur labai daug siuksliu,bet uztai gamta-labai grazi ir turtinga.
Labiausiai (ne)patiko kelione i turgu,normalu turgu.40° laipsniu karscio-kiausinius pardavineja,aplink ´zalios muses skraido.VeeePavargęs
Kiek toliau paejus-stovi priristos ozkytes(dar jaunos),salia pastatas kur joms tuoj nupjaus galva!BaisusLiūdnas
Mus ´ten ileido.Viena moteris norejau fotkes padaryti,tai kai pradejo saukti murzinas arabas kruvinom rankom!
Gale turgaus-parkinimosi vieta.Tik ne masinos o asilai ten palikti.Vau!o uz valanda,dar ir moketi reikia(kazkur 60 lt ct)!!!
Isvyka i kalnus-labiau patiko.Nuostabi gamta…
Siaip patarciau vaziuoti,idomu!!!Juk kiekvena salis yra skirtinga,ir yra gerai pazinti ja tokia kokia yra!Mirkt