Marmaris

Marmaris

Tiesiog isimylejau ta kurorta Girtas Girtas Girtas

o as tave Cha cha

Ir kuom gi jis toks ypatingas Nekaltas

Na tiesiog cia gali rasti viska, nuostabi gamta, didelis ekskursiju pasirinkimas, pavojingiausias visoj Turkijoj raftingas, skanus maistas, o vakarais diskoteku ir siaip naktiniu klubu pasirinkimas didziulis.Yra tokia miela senamiescio gatvele Bar street, joje vien tik klubai, is vieno gali eiti i kita, ir taip iki galo gatves Girtas Cha chaLabai faina pajurio aleja, ja galima nueiti iki pat Icmelero, mazo kurortinio miestuko, esancio 8 km nuo Marmario, palmiu aleja.

o aš kaip tik nelabai gerus atsiliepimus girdėjau… aš Antalijoj buvau Laimingasna ir kas iš tų klubų?.. juk važiuoji pasižiūrėti kitos kultūros, kitokio gyvenimo. prisiklubinti gali ir Lietuvoj. na, žinoma, kiekvienam pagal savo skonį ir pomėgius…

Ui raftinga as irgi myliu. Bandziau ir Marmary ir Antalijoj, tai Dalamano trasa 100 kartu geresne MirktApskritai Marmaris geriausias Turkijos kurortas Mirkt

kas taip nusprendė, kad geriausias? Mirkttai subjektyvi nuomonė. priklauso nuo to, ką tu nori tame kurorte pamatyti.

Viskas nuo poreikiu priklauso, man norisi pamatyti ir naktinio gyvenimo, kuris ten kitoks nei Lietuvoj.O vat kai kurie nuvaziuoja i kurorta ir visas atostogas praleidzia prie viesbucio baseino ar papludimy, paskui klausi kaip miestas patiko, tai kad sako nemaciau… O Antalijoj buvau ir as Mirkt

na taip, nuo poreikių. bet jei gulėjimą prie baseino taikai man, tai apsiginsiu, kad aš to netoleruoju ir visada bent 3 ekskursijas užsisakom. Laimingas

Ne, ne tau, tik sakau, kad tokiu zmoniu buna ŠypsenaMes irgi beveik kasdien buvom ekskursijose Girtas Na o jei nera jokiu klubu ar kaviniu, tai ka veikti vakarais ir naktim?Juk po ekskursiju vakare jau viesbuty buni Nekaltas

neblogaj…

i turkija, tunisa, egipta vaziuoja tik kaimieciai neispruse zmones Girtas

alanija man labiausiai patiko Myliu

Juokiasi