MANUTD tema

Gerai tiesa tiesa

seniai taip futbolo nelaukiau kaip siandien Valio

Chelsea: 2
Cech; Ivanovic, David Luiz (54’ Futbolo kamuolys) (81’ Bosingwa), Terry, Cole; Essien, Lampard (78’ pen. Futbolo kamuolys), Ramires; Anelka (61’ Drogba), Torres, Malouda (71’ Zhirkov).
Subs: Turnbull, Drogba, Mikel, Bosingwa, Zhirkov, Kalou, McEachran.

UNITED: 1
Van der Sar; O’Shea, Smalling, Vidic (90’ sent off), Evra (81’ Fabio Da Silva); Fletcher, Carrick, Scholes (70’ Giggs), Nani; Hernandez (70’ Berbatov), Rooney (30’ Futbolo kamuolys).
Subs: Kuszczak, Brown, Berbatov, Giggs, Fabio Da Silva, Rafael Da Silva, Gibson.

Referee: Martin Atkinson (W Yorkshire)

Milijonas tu nuorodu: smotrisport.com, livetv.ru, myp2p.eu.

Pasitikėsiu sport24 Nekaltas

kur geriausiai ziureti rungtynes internetu? pasidalinkit nuorodom Paplepėkim as ruosiuosi ziureti per sport24.lt, bet pergyvenu kad ten nulush, tai pasiruosti reikia Šypsena

Chelsea pralaimės antradienį Šypsena

beveik šimtu Šypsena trūksta poros varžybų iki šimto Gerai
na jei liks žaist kitam sezonui, tai gal ir pamatysim 900 - asias Apkabinimas

aham, šitą buvau perskaitęs. Bet man jo ‘visų’ varžybų skaičius įspūdingesnis. Su tiek varžybų jis jau šimtu lenkia antrą daugiausiai varžybų sužaidusį už velnius žaidėją, ne ką kitą o serą Bobby Charltoną. Fantastika - parodo koks taletnas yra Giggsis Apkabinimas aišku iki tūkstančio varžybų nedatemps Cha cha bet jeigu pasieks 900 varžybų tai būtų nesveikai Šypsena

Įdomu: Vakarykštis mačas prieš Tottenhamą Giggsiui buvo lygiai 600 - tosios varžybos EPL’e Šypsena Gerai

Iš viso Velnių sudėtyje jau sužaidęs 856 varžybas Gerai

http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2011/Jan/Mile
stone-man-marches-on.aspx

Arba energijos perteklius arba tiesiog norisi kuo geriau sužaisti, bet iš patirties nebuvimo pritrūksta to tiklsumo Nekaltas
o ir kaip kolega sakė, ar tikrai jis buvo vertas tos raudonos? Šypsena

pirma geltona kortelė teisingai duota, o ta antroji, tai jie ten labiau bėgdami kojomis susilietė, jei pražanga buvo… Ar tikrai už tokius epizodus reikia duoti geltonas korteles ??? Nekaltas

aha, bet ne pirmą raudoną svarbiose varžybose gauna. Jaunatviškos energijos perteklius? Nekaltas

Bet nepaisant raudonos, ir žiūrint ne tik į vakarykštes varžybas - vyrukas rimtas Gerai

aš kaip tik galvojau - berniukui tiek metų, o jau realiai mažne karjeros viršūnėj - turi stabilią startinio vienuoliktuko vietą geriausiam pasaulio klube Drovus kaip galėjo būti geriau? Ir kai taip pagalvojau, jis gavo raudoną. Cha cha

Seras patenkintas lygiosiomis Šypsena aišku, po rafaelio išvarymo galėjo būt riesta Šypsena

gerasCha cha

išlydėsim kaip didvyrį po sezono. ir prisiminsim tik geruoju Apkabinimas

pala, aš praleidau kur aš įsiutęs buvau? Cha cha

jei dėl titulo tai atvirkščiai. man net keista kaip man nei šilta nei šalta nebuvo kai nelaimėjom premier lygos. nu taip beveik visiškai nerūpėjo. Pavargęs dėl net nesmagu. galvojau tai sukels kažkokį liūdesį, bet nulis emocijų.
gal čia dėl glazerių politikos įvestos klube, klubui simpatijos susilpnėjo? Nekaltas negerai… o kad ten čelsis kažką laimėjo, ar kiek drogba primušė ir ką už tai gavo man taip totaliai nerūpi, kad įdomiau būtų pasidomėti vasaros šuolių su slidėm čempionato tvarkaraščiu.

o gal tai dėl to kad United paskutiniu metu tiek laimėjo, ir tokie stiprus, kad manęs jau nebejaudina vienas praloštas titulas? Nekaltas prie gero priprantama…

Birmingham set to sign keeper Ben Foster from Man Utd

Foster signed a new four-year contract at Manchester United in 2009
Manchester United goalkeeper Ben Foster is expected to complete a move to Birmingham on Tuesday.
A fee, believed to be between £4m and £6m was agreed between the two clubs last week and Foster is expected in the Midlands for a medical.
Foster, 27, has only played one Premier League game since October after falling behind Edwin van der Sar and Tomasz Kuszczak in the United pecking order.
He is also out of the England reckoning so will miss this summer’s World Cup.
Birmingham are seeking a new goalkeeper because Joe Hart, who had been on loan at Blues for the 2009/10 campaign, has returned to Manchester City.

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/b/birmingham_city/86739
31.stm