mano vaikute
Kaip is paveiksliuko
kaip grazu tikrai kaip is paveiksliuko
jau akiu grazumas,pasaka.
akys.
aciu
Nu jau nusharpinta tai jAzusmaryja… duodu galva nukirsti, persharpintoje fotkeje Gabriele, Kotryna, Gabija, Austeja arba Kamile
Nu neatspejai,Amelija.Jei prabudai *****os nuotaikos,tai kitiems jos negadink
Nus gal biski neaiskink, kaip man elgtis, nesakysiu, kur tau eiti… Prabudau fantastiskos nuotaikos, dziaugiuosi, kad vaiko vardas nepatenka i Lietuvos statistikos departamento skelbiamu madingiausiu vaiku vardu saraso 10-uka (kuris beje beveik be pakeitimu eina jau gerus 3 metus ir paprasciausiai irodo musu visuomenes supopsejima)… Amelija geras vardas. Pazinojau viena tokia tokiu pat vardu. Deja, jau mirusi. O nuotrauka susharpinai visiskai be reikalo. Sugadinai, zodziu.
oi,“ji jau mirusi”.Zinai,nebeknisk proto.Ir tavo ziniai cia ne sharpas .
va cia tau yra per smarkiai nusharpinta foto talpink.lt/files/325695 ,nezinai tai patylek.Ir is vis-negi sunku pagalvot ka kalbi?"Ji jau mirusi"ble
Klausyk, nu ko tu putojiesi, kas yra? Grazus vaikas, liuks, padaryta fotke per fotozhopa (originalas daug grazesnis, beje)… Dar beje, su eiliniu sharpu tokio efekto irgi butum pasiekusi… Viskas ore. Amelija buvo mano mociutes pusesere. nuostabi sviesaus proto moteriske buvo. Kazkaip esi supermotiniskai perjautrejusi, jei tokie dalykai tave iskerta is pusiausvyros… Nu ir paskutinis beje - vaikas fotkeje kaip du vandens lashai panashus i mano seseri vaikysteje (i mane irgi biski ) Okey, sorry, nenorejau uzgauti, jei jau taip gavosi.
dabar taika tada. Del “ji jau mirusi” tikrai pamaniau,kad cia piktas humoras.Is pusiausvyros neisvede,bet kunas pagaugais nuejo.
ob blia nak, motina, kuri tyciojasi is savo vaiko nuotraukos.
Kaip nupiešta ;>
jo,Mindoozas,gyvenimas yr ziaurus