mano siaure!

mano siaure!

nu… yra. o kas? Nekaltas jau lapkritis. praeitais metais nuo spalio pirmos pradejo versti, tai siemet dziaugiames kad toks siltas ruduo Cha cha

Tai pas jus jau ir sniego yra?

gerai atrodo cia mano siaures pasvaiste, o pries tai foto apie malaga kazkas Juokiasisniegas siandien jau nebetirpsta, viskas… Pavargęs

SALTA Taip o cia ant pat sienos, 50km. nenoriu net pagalvot kas siek tiek toliau darosi Pavargęs

Salta ten pas Tavy, Kanadoje. Geriau jau UK po balas braidysiu, iki galutinai apsispresiu persikelti i Naujaja Zelandija Mirkt Cha chaLaikykis Gėlė

Myliu Myliu pagaliau pagaliau! viskas, nebenoriu zalios kortos Cha cha ir cia grazu Myliu

ps cia mano namo kampas lenda specialiai, kad negalvotumet kad is interneto suzvejojau Cha cha turiu ir be namo kampu, idesiu gal i dienorasti kad nefloodint cia savo regejimais Cha cha

Palauksiu ir as 1.5 metu-gal tada ir as suprasiu kokios cia pas tave anomalijos vyksta Cha cha

Ar jau pasvaistes matyti? Zinau kad Kanadoj, bet kur tiksliau?

ant sienos ontario su statais… ir… kaip cia tau tiksliau… ne link toronto bet beveik prie on-manitobos “sienos”. o… tu juk ne kanadoj? rain - kodel 1.5 metu? ka i kanada atsikraustai? (tu dar pagalvok Cha cha)

O my God Jeezus Maryja! Ten turbut taip salta! ŠypsenaLaikyk kojas siltai. As tai ne Kanadoj, as usoj. Šypsena

Salta ten pas Tavy, Kanadoje. Geriau jau UK po balas braidysiu, iki galutinai apsispresiu persikelti i Naujaja Zelandija Mirkt Cha chaLaikykis Gėlė

SALTA Taip o cia ant pat sienos, 50km. nenoriu net pagalvot kas siek tiek toliau darosi Pavargęs

gerai atrodo cia mano siaures pasvaiste, o pries tai foto apie malaga kazkas Juokiasisniegas siandien jau nebetirpsta, viskas… Pavargęs

Tai pas jus jau ir sniego yra?

nu… yra. o kas? Nekaltas jau lapkritis. praeitais metais nuo spalio pirmos pradejo versti, tai siemet dziaugiames kad toks siltas ruduo Cha cha

labai grazus vaizdas, noreciau toki pamatyti savom akim…

vyras sake mate ir Jav, tik tai buvo vidury nakties ant kalno virsunes, kai jis alpinizmu uzsiiminejo NH. o as taip spirgejau jam parodyti ta grozi Cha cha

realiai graziau atrodo tikrai… siaip tai as kai ieskojau internete kaip tuos daiktus fotografuoti, tai visi sutartinai aiskina kad su skaitmenine muiline nenufotografuosi niekaip. tai as cia skaitau kad man gal visai neblogai pasiseke…