mano siaure!
nu… yra. o kas? jau lapkritis. praeitais metais nuo spalio pirmos pradejo versti, tai siemet dziaugiames kad toks siltas ruduo
Tai pas jus jau ir sniego yra?
gerai atrodo cia mano siaures pasvaiste, o pries tai foto apie malaga kazkas sniegas siandien jau nebetirpsta, viskas…
SALTA o cia ant pat sienos, 50km. nenoriu net pagalvot kas siek tiek toliau darosi
Salta ten pas Tavy, Kanadoje. Geriau jau UK po balas braidysiu, iki galutinai apsispresiu persikelti i Naujaja Zelandija Laikykis
pagaliau pagaliau! viskas, nebenoriu zalios kortos ir cia grazu
ps cia mano namo kampas lenda specialiai, kad negalvotumet kad is interneto suzvejojau turiu ir be namo kampu, idesiu gal i dienorasti kad nefloodint cia savo regejimais
Palauksiu ir as 1.5 metu-gal tada ir as suprasiu kokios cia pas tave anomalijos vyksta
Ar jau pasvaistes matyti? Zinau kad Kanadoj, bet kur tiksliau?
ant sienos ontario su statais… ir… kaip cia tau tiksliau… ne link toronto bet beveik prie on-manitobos “sienos”. o… tu juk ne kanadoj? rain - kodel 1.5 metu? ka i kanada atsikraustai? (tu dar pagalvok )
O my God Jeezus Maryja! Ten turbut taip salta! Laikyk kojas siltai. As tai ne Kanadoj, as usoj.
Salta ten pas Tavy, Kanadoje. Geriau jau UK po balas braidysiu, iki galutinai apsispresiu persikelti i Naujaja Zelandija Laikykis
SALTA o cia ant pat sienos, 50km. nenoriu net pagalvot kas siek tiek toliau darosi
gerai atrodo cia mano siaures pasvaiste, o pries tai foto apie malaga kazkas sniegas siandien jau nebetirpsta, viskas…
Tai pas jus jau ir sniego yra?
nu… yra. o kas? jau lapkritis. praeitais metais nuo spalio pirmos pradejo versti, tai siemet dziaugiames kad toks siltas ruduo
labai grazus vaizdas, noreciau toki pamatyti savom akim…
vyras sake mate ir Jav, tik tai buvo vidury nakties ant kalno virsunes, kai jis alpinizmu uzsiiminejo NH. o as taip spirgejau jam parodyti ta grozi
realiai graziau atrodo tikrai… siaip tai as kai ieskojau internete kaip tuos daiktus fotografuoti, tai visi sutartinai aiskina kad su skaitmenine muiline nenufotografuosi niekaip. tai as cia skaitau kad man gal visai neblogai pasiseke…