Mano salotos

Mano salotos

va mano salotu interpretacija Šypsena

Alyvuoges, visus majonezus lauk ir valgom. Cha cha

be alyvuogiu ir to padaziuko tai jau ne tas Liežuvis

hmm… nenoriu alyvuogiu Cha cha

aš ir alyvuoges išimčiau >: )

majoneza išmesčiau ir Girtas

sojos padazai kiek pamenu turi e621 Šypsena

sojos isvis yra moteriskas augalas, nes jame pilna fitoestrogenu - moterisku hormonu. Net ir moterims tai nera itin gerai, o ka jau bekalbet apie vyrus…

tuo labiau, sojos yra baisiai daug tresiamas augalas… Beje, rasti genetiskai nemodifikuotu soju irgi butu atradimas Cha cha

cia soju padazas siaip, o ne sojos

Spacelover, o iš ko sojų padažas daromas, ne iš sojų??? Sojos yra baisu, jau vien todėl, kad yra modifikuotos Blogai

sitam nera jokiu e 621,*****iausi sojos ir kiti padazai yra lietuviski,o sitas geras.

nenorit nenaudokit Liežuvis o man jis patinka kartais,bet tarkim kokios sojos mesos tai niekaip nesuprantu…

Nunu, E211 Vilniaus majonezas-brudas paskutinis.Tavo tas fiksatorius suE954, Jei jau nori majonezo,tai net vaikai zino ,kad Vilniau yra vieni is nuodingiausiu,o kam tas fiksatorius?Tai galima zoleliu atskirai nusipirkti,citrinos uzspausti,aliejaus uzpilti.

mes dabar kalbejom apie SOJU PADAZA!!! pati zinau ,kad tas vilnius s… netikiu kad jus gerbiamasis viska be e ir stabilizatoriu ir visokiu etoriu valgot…as stengiuosi ju nepirkti,bet va nusipirkau.ka nusisaut dbr ? Cha cha

kai pats viska darai-brudo minimum,pomidoru padaza galima paciam pasidaryt.