mano pirmas PC zaidimas

mano pirmas PC zaidimas

kokie 97 metai, pamenu kazkur Laisves alejoje pirkau pirmaji kompakta savo pirmam asmeniniam kompui jau su kompaktais. Atsitiktinai prisiminiau tai tokia nostalgija uzpludo ApakęsSuper zaidimas startegijos buvo tiems laikams. Kasnors panasaus gal yra is nauju zaidimu? ŠypsenaTais laikais age of empires buvo hitas, bet sitas 7 kingdoms kazkuo mane labiau patrauke, kazka savito turejo skirtingai nei dauguma “cookie cutter” startegijos zaidimu.

Pamenu kadaise tik žurnale skaičiau apie 7 Kingdoms ir labai norėjau išbandyt. Bet kai pabandžiau (gal po 5-7 metų) tai pasirodė labai komplikuotas ir ne toks patrauklus (aišku jau po to kai buvo daug kitokių strategijų išbandyta) Šypsena

Siuolaikine strategija biski kitokia, kaip ir visi geimai, seip Anno serija yra panasi sakyciau, tiek future, tiek past, kokie setleriai senesi, bet cia ekonomika daugiau, stronghold crusaders dar…po to visi daugiau maziau 3 deina, kaip Rome total war ir pan…

Mane iš tų laikų labai labai buvo užkabinęs šitas: rockpapershotgun.com/2015/01/06/have-you-played-warlo rds-i ii-darklords-rising/ gaila nėra nei gog nei steame jo nusipirkt Liūdnas yra kažkokia versija ant Ipad, bet ne tas vis tiek Šypsena na aišku yra ir lastcitadel.ru/ bet Cha cha

WRATH> tas “komplikuotas” gal ir buvo tai kas man patiko ŠypsenaKAd ir toks dalykas kaip šnipai priešo bokste - nepamenu, kad kazkas tokio budavo kazkur kitur.

Na priesu bokste snipu gal ir nebuvo, bet snipai miestuose buvo (Civilization serija)…jei gerai pamenu dar pries 97 buvo isleista pirmos dalys, mano pirmasis strategas buvo, kuriam uzteko kantrybes Cha cha

civilization neteko pazaist, bet dar gerokai pries 97m. colonization zaidziau (dar berods ant kokio 486 kompo su disketem, cia tas 7 kingdoms jau buvo pirmas ant “gero” kompo su kompaktais ir tt Cha cha ) Zodziu colonization irgi nostalgija Apakęs

man atrodo mano pirmas pc zaidimas buvo transport tycoon deluxe ant draugelio kompo, nerealus zaidimas Šypsenao pirmas ant savo kompo tai gal koks solitaire ant tu windows 3.11 ar kaip jie vadinos Cha cha

Nu jei jau dalintis nostalgija, tai kaip nepamineti Constructors ir Gangsters ar kaip jis ten Šypsena

kur warcraftas? kur heroes? Constructors yra siais laikais analogas? ar isaugo i visokius mega kaip simcity ir panasiai?

Pirmas geimas kuris paliko KAŽKĄ tokio tai buvo Sim City jei gerai atsimenu 1990 metai Cha cha

Bandau prisminti savo pirmą PC geimą. Kurį dar ant draugelio P100 atrodo žaidėme. Toks strateginis War Inc buvo.old-games.com/download/5685/war-inc-Apie jį dar ar tai Šokas ar tai Kiberzona rašė. Cha cha Na dar po to pamenu ir Diablo pirmajį parodė man. Tada dar nesupratau kas tai yra ir kuo jis geras. GirtasAišku jei kalbant apie kompą kaip nepasiekiamumą, tai žinoma simcity2000 (nes pirmasis tai toks pobaisis, jau per senas 1994-1995 metams buvo) ir wolfenstein3d pirmieji buvo kuriuos tik mačiau, bet negalėjau pažaisti, nes prie kompo auklėtoja leisdavo tik pirmūnus. Piktas Iki to laiko aišku dar buvo ant rusiškų kažkokių pc mokykloje žaidimukas kur atidenginėji uždengta plotą ir turi nepapulti ant lakstančių bumbulų. Girtas dažnai vėliau mačiau modifikacijas to žaidimo kur reikia nuogas mergas atidenginėti. Cha cha Bet gerai pamenu, kad grafika buvo pagrinde iš X ir 0 papaišyta. Cha cha

vedaras> solitaire ir pas mane buvo (pries 486 dar lyg 286 turejau). Ant 486 kaip sakiau colonization buvo hitas, o sitas jau pirmas ant “padoraus” kompo kompaktu laikais. Ps: apie draugelisu kalbant tai warcraft pas draugeli (pas mane lyg kompas neveze) - ispudingas zaidimas warcraft tais laikais vaikui buvo Ufff

Warcraft. Taip, ant klasioko kompo Laimingas Pats PC gavau tik po 3 metų atrodo. Ir tada jau WC2 žaidžiau vietoj to, kad 12 klasės egzams ruoštis Cha cha

WC2 losdavom per tinkla - tinklas per COM porta buvo Juokiasi

Ale ot visi seniai kokie susirinke Cha cha idomu po 20 metu musu vaikai kokiais prisiminimais dalinisis? is kur ka parsipute, kiek GB uzeme, kiek vga turejo, kad geima veztu ir COD serija i metus karta ar du kartus kepama buvo Cha cha

nu, o kad galetum kazka rimciau palosti, reikedavo Voodoo isikisti Juokiasipo to prasidejo, kas geriau TNT ar Voodoo Juokiasi

Atsimenu kai už 400lt drebančiom rankom kompiuterinėje pirkau Voodoo 3 3000 su 16MB o klasiokas turėjo TNT Riva 2 su 32 MB, pas mane geriau UT veždavo o pas jį Quake Cha cha

Pamenu kaip pirkau draugeliui dar, pirma voodoo uz 100 lt prie stoties mcdonaldo is kazkokiu bachureliu (pats tik kompa buvau nusipirkes, ir pinigu neturejau Drovus). Cha cha normaliai, po to ji dar ten per keleta ranku perejo. ot geras daiktas buvo. Girtas Kiek dziaugsmo kele. Girtas