mano paslaptingos ligos

mano paslaptingos ligos

tai vat tas ir sunkiausia.
baisu kad gydydama viena gala, nepakenkciau kitam. nes niekam neydomu kad nuo kazkokiu vaistu tau yra pasaliniai poveikiai, ju nedomina…
tipo va vaistai imk vartok. nepatinka? nu tai tavo bedos…

ytariu man nusibaigt butu lengviau negu gydytis toliau…

Bet tai kokia nesamone… Kaip galima taip atmestinai i zmogiu ziuret?! Nu suprantu, viska iskart gydyt gal neiseina, bet tai bent po biski, bent kazkiek, o ne siuntinet nuo duru prie duru… OOOOO taip, PSD paims su mielu noru, tik va ka reikia kazka is ju ispesti, tai gali du kart nusibaigt eilej belaukdamas… Eilini karta isitikini, zmogus, kad sveikatos apsaugos sistema su savo pavadinimu nieko bendro neturi… Kvankt?

ne mano metymesi esme…
viskas gaunasi taip kad, turi beda, pradedi ja tavrkytis, ir ja besitvarkant atsiranda dar kelios, kurias pradedi tavrkytis, ko pasekoje nukencia tiek pirminis variantas tiek paskutinyisis. o kai sakai kad cia kazkas negerai tai visi tikpeciais guzcioja ir sako kad cia nuo to, o nuejus pas ta, jis sako kad nuo ano. nu taip ir vaikstai kol atsibosta…
tada spjaunu ir einu namo…

va ir dbr jau gydausi 2 men stuburo isvarza. o dar liko nesutavrkytos galvos smenenu sturenkimo pasekmes. ir siame procese dar atsiranda nauju, tokiu kaip bronchine astma, ir dar cukralige va ytaria…

ir gryztu namo, atsisedu ir bandau galus suvest, bet galva tik sukasi…

O siaubeli… Sitiek ligu ir bedu, o tu apie organizmo valyma… Man kazkodel susidare toks ispudis, tik nesupyk, kad arba tu neklausai, ka tau sako gydytojai (na is to tavo metymosi, ir nemokejimo paaiskint, kas butent negerai, nes temos pavadinimas visai neatitinka turinio), arba gydytojai del tos pacios priezasties (metymosi ir t.t.) i tave rimtai neziuri. Ar nenoretum nueiti i kokia privacia klinika? Ten ir aplinka gal ramesne, ir nera tokio begimo ir pastovaus skubejimo, kaip didziosiose ligoninese. Gal ramiai pasidarius tyrimnus, isklausius dar viena nuomone ar pradejus vartot kokius kitus paskirtus vaistus viskas nebebus taip juodai a? Ir psichines bedas pirmiausia reiketu apsitvarkyt, man atrodo tai salygoja didziaja dali fiziniu prblemu…

Laikykis, albinukui taves reik Apkabinimas