mano naujas zaislas

mano naujas zaislas

nesuprantu kodel dokumentuose kubatura raso 520cc, o modelis 525 ar cia visu taip buna ?

Gerai Sztuka Labas Gerai

Niam niam Geraitik gal man taip atrodo, bet padangos ne per silpnos tokiam zveriui?

dar ne savaites neturiu bet pirmi pasivazinejimai savaitgali padare dideli ispudi. ankciau vazinejausi su britwa bet atsisedus ant sito zveries su pratau ka reiskia motociklo valdymas malonumas vazineti tai neapsakomas kada gali pasileisti laukais ten kur akys mato vienu zodziu su tokiu motu gali pajusti zymiai daugiau motociklo teikiamu malonumu Cha cha Gerai siulyciau mesti visus sport bike i sona ir vieningai vazinetis tik su dviraciais krasavykais Juokiasi

sveikinu isigijus nauja mota Gerai… o kaip bus su rr? ar du motus turesi?

rr gresia pardavimas Cha cha

Na as tikrai nekeisciau britvos i krosavyka… Vazinejes as su Yamakakiu YZ 250, na malonumas isties Gerai, taciau kai atsisedau ant britvos, malonumas neapsakytas Gerai, kai nulipau pirma karta nuo sport bike tai vos ant koju stovejau, drebejo belekaip Šypsena Man asmeniskai zymiai zymiai zymiai maloniau vaziuot su britva, greitis, pagreicio teikiamas malonumas Šypsena Aisq ir su offroudu gali adrenalino gaut lekdamas kalniukais ar misko keliukais, taciau tokio adrenalino tikrai negausi vaziuodamas ant vieneto 200km/h ar imdamas sukta posuki 180km/h… Šypsena Zinoma, kiekvieno zmogaus skirtingi poreikiai, todel kiekvienas turi teise issakyti savo nuomone ir pasirinkti jam tinkamiausia ir jo poreikius atitinkanti motocikla Šypsena p.s tik as nesuprantu cioperistu, juk cioperis tas pats kaip masina, kad tik ant dvieju ratu Cha cha Beja sveikinu su puikiu pirkiniu

ash kaip turintis chioperigaliu paaiskinti del chioperistu.ir manau turiu pilna teise. Mirkttaigi. chioperistai yra manekenai. baikeris ant chioperio yra manekenas su paniatkemis. manau aiskiau daba. Cha chao siaip chiopa valdyt sunkiau nei koki kita mota. sunkus, nemanevringas, beveik be stabdziu… taciau atsiranda zmoniu kurie randa tame zavesio, tame mazochizme… Mirkt

Juokiasi manekenas po paniatyjem Juokiasi geras paaiskinimas Cha cha

nu peko man pavazineti su sena honda kazkokia ciopergalys toks vaziuoja supasi ont 60 po mietsa labai smagu pasimalti ir labai juokingas vairas aukstai :d sakyciau isvaziuoti koki vasaros sekmadieni po miesta kai masinu mazai labai smago o jeigu dar su xebra tikrai labai smagu Cha chair gazo nesuki nes vistiek tolko is to jokio Cha cha

kartais ne is vilkaviskio pirkai, kur autopliuse?

joa ne tas is A+ ?

Jooo… tai gal busi tas britvinyks, kur kazkuri sestadieni pabande Grigiskiu trasoj krasavyka, ir nulipes pareiske, kad velniop eis ta britva… tiesiai i Autopliusa? Jei ne, tai laukim dar vieno atsivertelio artimiausiu laiku Mirkt

smagu kai zmonem atsiveria akys Juokiasi

O as nuo krosiniu ir enduro ant brytvos uzsikoriau…Visiems skirtingai akys atsiveria.Bet endura viena vistiek prilaikau ir kartais pasiskolinu krosiniu ,kad nepamirst senu laiku.

pirktas sitas modelis tikrai ne is vilkaviskio. na dziaugsmo suteikia sitas zveris tikrai daug dar butu saunu kur nors suvaziuoti i didesne grupe ir pasimokinti valdymo nes jau viena virtima per rankenas teko aptureti Cha cha

Šypsena