mano lelyte :*

mano lelyte :*

vaikiukas net nejaukiai jaučiasi tarp tiek didelių žaislų Veee

Nu tikrai kazko issigandusi lelyte

kur ta lelytė? aš tik žaislą matau. aaaa… ten slepiasi, nu ką, gražių žaislų turite.

tikra lelyte Apkabinimas grazute Bučkis

nedideli cia visai tie zaislai.Tik fotke taip padaryta ,nu ne taip…O mergyte,jei kas dar mato,tai nuoooooostabi… Apkabinimas Širdis Bučkis

man irgi neatrodo tie žaislai labai dideli Taip tik gal kiek kitu kampu fotografuot reikėjo ir viskas būtų gerai Mirkt

kiba patys vaiku neturejot ir nezinot kokie ten zaislai kabo virs lovytes? o gal jau pamirsot? Nekaltas o kad nuotrauka padaryta kitaip - gal ir gerai Šypsena juk pirmas zvilgsnis nukrypsta i tuos bumbulus, o tik tie, kas nori, pamato daugiau Šypsena ir dar - mazus vaikius fotografuoti tikrai sudetinga, nes jie pozuoja “kitaip” Cha cha Gėlė

savaime suprantama,jog arciau objektyvo esantis objektas atrodo didesnis uz tolimesni plana,kas cia per paistalai ? Kvankt?

As nezinau kur cia mato kas didelius zaislus Nekaltas tokiu tikrai nera… tik kad per virs lovyte kabancius ir besisukancius zaisliukus fotografuota ir tiek Liežuvis o veido israiska visad tokia …susirupinusi, pikta Šypsena sunku isprasyti kad nusisypsotu Šypsena suraukta kakta jau gime Mirkt

Myliu Myliu Myliu