Mano Gainclone stiprius


Mano Gainclone stiprius

Beveik gatavas stiprintuvas su maitinimo bloku.I uzrsasus ant stipriaus nekreipkit demesio-paprasciausiai neradau dar metodo kaip nuvalyti dazus nuo dezes(deze paimta is maitinimo saltinio PC).Siandien testavau si stiprintuva.Kazkokios euforijos jo garsas nesukele-labai isryskinti viduriai ir auksti.Bet isvadas daryti ankstoka.

Pastebeta Gerai dėl aukštų, dar su žemais jaučias skirtumas…

na stebuklų ir nereikėtų tikėtis… Nekaltas

Stebuklu nebuna aisku, bet tikejausi daugiau. Auksti tikrai man nepatinka.Aisku tai yra labai subjektyvu.Reiks dar bandyti nuo akumu jungti, nors maitblokis irgi neblogas-vokiskas TOROID trafas, ultrafastai diodai SR806, Elnos konderiai.Reis bandyti dar su kitom kolonom pagrainti. Persasi nuomone, kad euforija apie sio tipo stiprius, kuri yra jauciama daznuose forumuose kartais gali buti ir klaidinga.

Konderiai labai daug reiškia… Mirkt

o kas per tipas? Šypsena

Stebuklu negali buti jeigu signalo saltinis ir akustika kas papuole,nors ir Ongaku jungsi.Prie VEF ar kompo(kaip pvz)gali jungti ir geriausia sistema,vis tiek sh… gausis ir del to negalima kaltinti stiprintuvo ar akustikos. Kai kurie Elnos tipai visiskai netinkami siam stiprintuvui…