Manhunt
klasika
ačiū dievui nelošiau šito
pagalvojus tai koks psychas jį galėju sukurt ir kokie psychai jį galėjo žaist ir dar jaust malonumą (no offence, asmeninė nuomonė)
Gaila taip ir nežaidžiau jo. Jaučiu būtų aptikęs. Nes per hitmaną smaugt žmones labai smagu buvo
Perejau visas 3 dalis, zaidimas kaip zaidimas kuom jis yra blogesnis uz kitus milijona saudyk ir zudyk zaidimu ? Beje, gta sukurtas tu paciu “psychu”
OMG net nesitikėjau, kad kas įkels be manęs tokį žaidimą. 52220, kokias dar 3 dalis? Gi yra tik dvi, ar ką praleidau? Įvesk kodus pagrindiniam meniu bunysuit - Complete levels 13, 14 - Rabbit Skin hellsuit - Complete levels 15, 16 - Monkey Skin piggsuit - Complete levels 19, 20 - Piggsy Skin Smagu palankstyt su Kriuksium. IMHO, Manhunt serija pas mane dalintusi 2-3 vietas su Dead Space, aišku po Hitman. GRA, aš tai bet kaip jaučiu malonumą. Beveik taip pat smagu kaip seksas.
Ai toks bbž, tarp vidutiniško ir gero Checkpointų sistema kartais biesina. AI momentais tupavotas.
ogrish iš nicko matyt jei neklystu nick pagal saitą www.ogrish.com (bent jau koks jis buvo prieš nežinau kiek metų)na jei kažkam malonu tai kaip sakant visokių yra, visokių reikia
pirmoji dalis kazkaip nepatiko, bet va antrojoje dalyje su bulgarke ar laustuvu stubura isrinkinet tai ziauriai smagu buvo o kur dar nelaimeliu imetimas i kokius masyvius, judancius aparatus, kaip kad tarp volu? uch nebera tokiu geriu daugiau, o gaila…
Dar šitam reikale kažkas panašaus The Punisher youtu.be/ZCS1q2TBOu8 . Bet mečiau jį po džiunglių lygių, fun, bet atsibosta greitai viskas. Gra, jeigu nori pasinaudok wayback.archive.org/web/*/http://www.ogrish.com ir grįžk į tuos old school laikus.
ai kad kažko netraukia
nu sick man atrodo irgi sitas
Nieko cia sick nera, beveik tas pats hitmanas Tik kad jeigu hitmane dar gali pasaudyt, tai sitam pagrinde reikia slapstytis ir is pasalu galvon duot, nes retai guna gauni.