Manhunt

Manhunt

Jaunystę atsiminus Cha chaKill the pig !!! Piktas Juokiasiyoutube.com/watch?v=PGuhX5AmjuA

klasika Cha cha

ačiū dievui nelošiau šito

pagalvojus tai koks psychas jį galėju sukurt ir kokie psychai jį galėjo žaist ir dar jaust malonumą (no offence, asmeninė nuomonė)

Gaila taip ir nežaidžiau jo. Jaučiu būtų aptikęs. Nes per hitmaną smaugt žmones labai smagu buvo Cha cha

Perejau visas 3 dalis, zaidimas kaip zaidimas Nekaltas kuom jis yra blogesnis uz kitus milijona saudyk ir zudyk zaidimu ? Beje, gta sukurtas tu paciu “psychu” Cha cha

OMG net nesitikėjau, kad kas įkels be manęs tokį žaidimą. Cha cha Apkabinimas52220, kokias dar 3 dalis? Cha cha Gi yra tik dvi, ar ką praleidau? ŠypsenaĮvesk kodus pagrindiniam meniu bunysuit - Complete levels 13, 14 - Rabbit Skin hellsuit - Complete levels 15, 16 - Monkey Skin piggsuit - Complete levels 19, 20 - Piggsy Skin Smagu palankstyt su Kriuksium. GeraiIMHO, Manhunt serija pas mane dalintusi 2-3 vietas su Dead Space, aišku po Hitman. Cha chaGRA, aš tai bet kaip jaučiu malonumą. Kietas Beveik taip pat smagu kaip seksas. Cha cha

Ai toks bbž, tarp vidutiniško ir gero Cha cha Checkpointų sistema kartais biesina. AI momentais tupavotas.

ogrish iš nicko matyt Cha cha jei neklystu nick pagal saitą www.ogrish.com (bent jau koks jis buvo prieš nežinau kiek metų)na jei kažkam malonu tai kaip sakant visokių yra, visokių reikia Šypsena

pirmoji dalis kazkaip nepatiko, bet va antrojoje dalyje su bulgarke ar laustuvu stubura isrinkinet tai ziauriai smagu buvo Velniūkštis o kur dar nelaimeliu imetimas i kokius masyvius, judancius aparatus, kaip kad tarp volu? uch Tūsas nebera tokiu geriu daugiau, o gaila…

Dar šitam reikale kažkas panašaus The Punisher youtu.be/ZCS1q2TBOu8 . Bet mečiau jį po džiunglių lygių, fun, bet atsibosta greitai viskas. Gra, Taip jeigu nori pasinaudok wayback.archive.org/web/*/http://www.ogrish.com ir grįžk į tuos old school laikus. Cha cha

ai kad kažko netraukia Cha cha

nu sick man atrodo irgi sitas Cha cha

Nieko cia sick nera, beveik tas pats hitmanas Cha cha Tik kad jeigu hitmane dar gali pasaudyt, tai sitam pagrinde reikia slapstytis ir is pasalu galvon duot, nes retai guna gauni.