Manhunt
Kas prisimena Super geimas, nedaug liko praeit, antra dali pradesiu
Pirma sunki kaip velnias jei visą pereit ant visų žvaigdučių. Tu čia su noise efect, aš tai jį žaisdamas išjungdavau nes sunku su juo.[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/201.746316.387…- =(376 646003](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/201.746316.387…-=(376646003)Antra ir gera. Bet labiau hit and run, praktiškai greitai galima pereiti per kelias dienas, žaidžiant normaliai, o ne nolifinant. Daugiau fun, bet šiek tiek ir lengvesnė. Bet paskutinė misija su 6 hunteriais ir paskui šmėklom kapinėse yra gan paini ir sunki, ypač nežinant ką reikia daryti.
youtube.com/watch?v=dDeGVtpQCVI nostalgija… Kiek žinau jau senokai kuriama yra 3 dalis. Ko gero galima būtų laukti ant šių metų rudens. Veiks ant kinecto ir t.t O dėl PC nežinia kaip bus.
Bet kazkaip neaisku kaip su ta 3cia dalim. Kazkada skaiciau tipo tai bus ps3 exclusive, poto skaiciau kad atsauktas, nieko aiskaus kazkaip nera.
Ogrish tai pastebejau megsta visoki kardcore gore shit
Nu sitas geimas tikrai geras, baisus ir sunkus ziauriai. Eini patamsy tokioj nykioj aplinkoj ir pyyst islenda toks kiauliunas su benzo pjuklu visiskai netiketai… Cia ne toks kur eiini ir saudai, man tai labai patiko tikras siaubo zaidimas, kruptelejau nekarta Tik antroj zaidimo pusej ne taip jau baisu, kaip su ginklais reikia jau vaiksciot… Nors ir tai islenda daznai netiketai, prisoka, pradeda pjausyinet tave, nu zodziu Ai dar beje yra 2 sunkumo lygiai - fetish ir hardcore, is pat pradziu losiau hardcore bet kazkur apie viduri zaidimo nebeimanoma patempti Pakeiciau ant fetisho.
Mello, netik, žaidžiu viską, net ir tokius nekaltus kaip osmos, world of goo arba angry birds (nors pastarasis jau biškį smurtinis ). Na bet, kad tų gore shit gaila ne taip jau ir daug yra.
O jei ir yra, ar bent zada atsirast visokie teisuoliai uzsiputoja ir neisleidzia (
piggsy - man bear pig??!!
Pirma dalis antra
piggsy - gipsy pig
Mello: