MANE UZPISA…
Ant manes nevarykit
vargseli nuskriaude kazkas
eik mamytei pasiskusi
o jo joi kokia tu kieta zzzzzzzzz, reikejo pasivadint sssssssssssss
gali kad ir rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)))
Oi, kiek daug pikciurnu atsirado
Mane irgi
Nu nxuj kaip cia grazu
jo ziuriu mano temos subingalvius traukia
o mane uzknisa tokie kaip tu…
)))
qler susimastyk
tai va, Qler ar kaip ten tu,susimastyk,jei jau ir tau taip zzzzzzzzzzzzz (kiek ten ju neatsimenu) pasake
O kas tu bl. toks per vienas, kad ant tavęs nevaryti?
Bl. sugrūsim tavo paties pimpalą į burną, o kiaušus virš galvos surišim…va kai patapsi gaiduku bl. tada ir nebevarysim…
Na gerai bl. netriesk miltais nevarysim mes ant tavęs, mes geriau LiaudiesPriesei į burną pavarysim…xe xe xe, o ant tavęs nupurtysim…
As ant taves tikrai nevarau… Neturiu laiko, nes megstu save pasitenkinti… Dievinu savo glamones ir savo nuoga kuna…
Mergyt- su shutle tik nesusidek! Jis iskrypeli, mozoxistas, zoofilas! Oi gailesies prasidejus!
Gangiukas rašė:
…Jenifer… rašė:
QLer rašė:
Ant manes nevarykitAs ant taves tikrai nevarau… Neturiu laiko, nes megstu save pasitenkinti… Dievinu savo glamones ir savo nuoga kuna…
Mergyt- su shutle tik nesusidek! Jis iskrypeli, mozoxistas, zoofilas! Oi gailesies prasidejus!
Nu dėl Gangiuko nežinau, bet ką išdarinėjo LiaudiesPriešė (Ga’n’Ga) tai matė jau be maž visi. O kaip sako amžių patirtis, kuri nemeluoja: su kuo sutapsi tuo ir patapsi, kadangi jie labai ARTIMI DRAUGAI, tai kaip sakoma - spręsk pati…
http://www.banga.lt/admlt/2content.content_view_diary/40858-=(2052366509
shutle rašė:
Gangiukas rašė:
…Jenifer… rašė:
QLer rašė:
Ant manes nevarykitAs ant taves tikrai nevarau… Neturiu laiko, nes megstu save pasitenkinti… Dievinu savo glamones ir savo nuoga kuna…
Nu dėl Gangiuko nežinau, bet ką išdarinėjo LiaudiesPriešė (Ga’n’Ga) tai matė jau be maž visi. O kaip sako amžių patirtis, kuri nemeluoja: su kuo sutapsi tuo ir patapsi, kadangi jie labai ARTIMI DRAUGAI, tai kaip sakoma - spręsk pati…
http://www.banga.lt/admlt/2content.content_view_diary/40858-=(2052366509
Shutle net savo svajones tau vizuoliai sukuria! Nesusidek su tokiais ir rankos sutikus neduok, bo plaukai ant delnu uzaugs!
shutle rašė:
QLer rašė:
Ant manes nevarykitO kas tu bl. toks per vienas, kad ant tavęs nevaryti?
Bl. sugrūsim tavo paties pimpalą į burną, o kiaušus virš galvos surišim…va kai patapsi gaiduku bl. tada ir nebevarysim…
Na gerai bl. netriesk miltais nevarysim mes ant tavęs, mes geriau LiaudiesPriesei į burną pavarysim…xe xe xe, o ant tavęs nupurtysim…
nu n upurtyk gaidy šliundra iškrypėlistas dar bl su delnais apzelusiais. kur.va gaidys