man sunku butu gera… kad jus paguostumete…gal man dabar tik to truksta-kad butu geriau …
įdomu kas ten per daiktas kad reikėjo tokių skandalų.nusiramink.svarbiausia kad su mylimu žmogumi neišsiskyrei,o tik gavai moralą.tėvų pyktis - praeis.vistiek jie tavo tėvai.nenorėk kad taip atsitiktų iš karto,bet su laiku viskas pasikeis.pamatysi.gyvenimas vėl tekės savo vaga.o dėl to nepasitikėjimo…aš nežinau.tol kol tėvams neprikrečiu kiaulysčių,manimi jie pasitiki 100%.kai ką nors padarau - nebepasitiki.tačiau tas pasitikėjimas su laiku grįžta.visi mes esam žmonės ir visi mes klystam.
[quote]imk gėlytę…
[/quote]
[/quote]
is tikruju tas daiktas isvis nereiksmingas- jiems svarbiausia kad ji paemiau…nepaprasius bet juk jo tada nebuvo namie
as bijau, kad tas pasitikejimas negris
bet ka padarysi…
tu teisi svarbu su mylimu zmogum neissiskyriau
aciu uz gelyte…gal ji praskaidrins nuotaika
Svarbiausia neverk. Bent jau visa diena. Jei biskuti paverksi - nieko. Bek pas savo mylima zmoguti, apkabink ir viskas issispres savaime… isbandyta
koks ten daiktas?
labai idomu…
hm…na nežinau.kažkaip be ryšio čia gaunasi o dėl pasitikėjimo…sakau nebijok.pamatysi,viskas bus gerai.
[quote]džiugu,kai paprasta virtuali gėlytė kažkam praskaidrina nuotaika
[/quote]
tai kad mano mylimas zmogutis labai serga…tai negaliu buti salia jo
o koks daiktas- tegu lieka paslaptyje…
[/quote]
tikiuosi…aciu, kad teiki optomistiskai
tikrai paskaidrina
Mergyt,neliudek!Pamatysi viskas bus gerai,juk taip visada buna…
Tave tetis myli
,paprasciausiai buvo pavarges ir pasikarsciavo
Tik maziau liudek…
TOPine rašė:
laba visi bangieciai
as nezinau kodel bet visada geriau pasijauciu kai jums issipasakoju…ar man butu blogai ar gerai, noriu visada jums issipasakoti…
jus kazkokia mano parama ir paguoda
jus net neisivaizduojate, kaip as jau nuo vakar blogai jauciuosi
skausmas netelpa kurtineje…
dar niekada taip blogai nesijauciau…
labai stipriai susipykau su savo tevais
istikruju-jie manimi visiskai nepasitiki galvoja, kad as visada meluoju, nors taip nera as pati nekenciu melo, tai kaip galiu meluoti?
pries kelias dienas labai kvailai pasielgiau… neatsiklaususi tetes paemiau is jo viena daikta(visiskai nereiksminga) na jo tada nebuvo namie, o man labai reikejo… paprasciausiai tai buvo zaidimas- as susilazinau su zmogum ir pralosiau…tai turejau ta daikta jam duoti ) deje tevai mano pasokojimu netiki…tai isvis dabar savo seimoje, jauciuosi tarsi buciau kaip nepageidaujamas zmogus
vakar , tai isvi jauciausi
dar man labai brangus zmogutis…mane apreke susinervines…tai isvis visa diena negalejau sulaikyti asaru…
kad ir dabar cia sededama ir jums rasydama- verkiu
man is tikruju labai sunku
bangieciai nedarykit klaidu- nes jos pacius jus labai iskaudins…
zinau kad daugiau niekada nebebus kaip buvo…
dZiaukiSs gywenimu TOPine, bus yr blogesniu dalyku atejty ajjj ash kajp nepatyres ty neturiu ka yr pasakeet
Hestija rašė:
Mergyt,neliudek!Pamatysi viskas bus gerai,juk taip visada buna…
Tave tetis myli
,paprasciausiai buvo pavarges ir pasikarsciavo
Tik maziau liudek…
niu pasistengsiu neliudet!!!bet… gerai, kad taip butu lengvai viskas imanoma, kaip sakoma
as ir mano tevas visada buvome tarsi svetimi todel nemanau, kad viskas bus gerai
aciu’x
o koks daiktas- tegu lieka paslaptyje…
jei jau negali but salia, tai parasyk kokia sms ar paskambink. tekstas turetu buti "as tave myliu" arba tik "myliu". iskart pageres ir jam, ir tau
jie jau nori, kad tas daiktas liktu paslaptyje,
tai reiskia kazkoks nelabai geras jis yra(matei, kaip surimavau)
gal kokia dura?
executive rašė:
TOPine rašė:
laba visi bangieciai
as nezinau kodel bet visada geriau pasijauciu kai jums issipasakoju…ar man butu blogai ar gerai, noriu visada jums issipasakoti…
istikruju-jie manimi visiskai nepasitiki galvoja, kad as visada meluoju, nors taip nera as pati nekenciu melo, tai kaip galiu meluoti?
pries kelias dienas labai kvailai pasielgiau… neatsiklaususi tetes paemiau is jo viena daikta(visiskai nereiksminga) na jo tada nebuvo namie, o man labai reikejo… paprasciausiai tai buvo zaidimas- as susilazinau su zmogum ir pralosiau…tai turejau ta daikta jam duoti ) deje tevai mano pasokojimu netiki…tai isvis dabar savo seimoje, jauciuosi tarsi buciau kaip nepageidaujamas zmogus
dar man labai brangus zmogutis…mane apreke susinervines…tai isvis visa diena negalejau sulaikyti asaru…
zinau kad daugiau niekada nebebus kaip buvo…dZiaukiSs gywenimu TOPine, bus yr blogesniu dalyku atejty
ajjj ash kajp nepatyres ty neturiu ka yr pasakeet
ne taip lengva juo dziaugtis tikiuosi , kad tau neteks taip kentet kaip man broliuk
nebenoriu daugiau niieko blogiau
kniazas rašė:
o koks daiktas- tegu lieka paslaptyje…jei jau negali but salia, tai parasyk kokia sms ar paskambink. tekstas turetu buti "as tave myliu" arba tik "myliu". iskart pageres ir jam, ir tau
jie jau nori, kad tas daiktas liktu paslaptyje,
tai reiskia kazkoks nelabai geras jis yra(matei, kaip surimavau)
gal kokia dura?
tai as su juo jau snekejau ir dar siandien susiskambinsim…
o tas daiktas yra normalus…bet niekam jo neatskleisiu…nes nenoriu dar didesniu problemu…gali tete koks cia uzsukti ir bus man
TOPine rašė:
tikrai paskaidrina![]()
![]()
oj nėr už ką.reikia gi palaikyti
Daivoshka rašė:
TOPine rašė:
tikrai paskaidrina![]()
![]()
oj nėr už ką.reikia gi palaikyti
aciu…jums visiems
TOPine rašė:
laba visi bangieciai
neliudėk
Syclone rašė:
TOPine rašė:
laba visi bangieciai
neliudėk
niu stengsiuos
jei tau vis dar liudna, pasilepink…man tai visada padeda…iseik i miesta (butu gerai su geru draugu/drauge,bet jei ner galimybiu-iseikviena) pavaiksciok,nusipirk ledu,sokolado,saldainiu,ar siaip ka megsti ir pamatysi,kad gyvenime yra daugiau dalyku,nei tewu pasitikejimas!pamatysi,viskas susitvarkys…gal ne siandien ir ne rytoj,bet jie tawo tewai ir kad ir ka bepadarytum,jie tawe myles… ymk kvietka,tam kartui lengviau bus @–,–’— B)
SilverBat rašė:
jei tau vis dar liudna, pasilepink…man tai visada padeda…iseik i miesta (butu gerai su geru draugu/drauge,bet jei ner galimybiu-iseikviena) pavaiksciok,nusipirk ledu,sokolado,saldainiu,ar siaip ka megsti ir pamatysi,kad gyvenime yra daugiau dalyku,nei tewu pasitikejimas!pamatysi,viskas susitvarkys…gal ne siandien ir ne rytoj,bet jie tawo tewai ir kad ir ka bepadarytum,jie tawe myles… ymk kvietka,tam kartui lengviau bus @–,–’— B)
taip ir padarysiu aciu uz patarima ir uz gelyte
nes man vis dar liudna