Malibu (mirtis alyvose)

Malibu (mirtis alyvose)

Tas pavadinimas skliausteliuose keistokas, bet patiekalas skanus. Vištos krūtinėlė, konservuoti ananasai, morkos, paprikos, porai, svogūnai ir krapai. Garnyras - virti ryžiai.

ciua gal ne prie sedevru reikejo Juokiasi butu uzteke prie ivairus Nekaltas

atrodo skaniai Laimingas

Nu, jei čeburekiukus ir šašlykus galima prie šedevrų dėt, tai tada šitą tikrai galima Špyga

vaizdelis tikrai nekoks Neo paragaut neduoda…

Nu ble, o tai kokio tau vaizdelio reikia? Kad visi ingredientai būtų atskirai vieni šalia kitų sudėlioti? Tada jau gražiai atrodys? Jūs plovą virdami gal irgi paskui viską iš ryžių išrankiojat ir estetiškai išdėliojat lėkštėje? Ai, su jumis ginčytis tai tas pats, kas ant sienos šaukti. Estetai atsirado…

man skaniai atrodo Girtas megstu tokius, o cia ta vistiena morkos svogunai…kepta?

neskaniai man atrodo…kaloriju 1000 Apakęs

1000 kalorijų iš vištienos? Nu jo, tam visam bliūde (10 žmonių skirtame) tiek gal ir bus Cha cha

ddytee, vištiena sumarinuota ir iškepta keptuvėje su labai mažai aliejaus. Visos daržovės irgi apkepintos, o paskui viskas patroškinta dar puode.

Ne

Niam niam

viskas čia gerai Geraitik aš nedėčiau ananasų, bet dėčiau šparaginių pupelių, kalafijorų kokių, paprikos, pomidorų. ir aliejaus visai nenaudoju. o dėl kalorijų tai nenusišnekėkit, net ir su aliejum čia jų nėr daug ;]

Man seile nutyso, reiks pameginti pasidaryti. Aciu uz ideja Gerai

n’tache, bet jei nedėsi ananasų, tai tada nesivadins “malibu”. O paprikų čia yra jau.

happiestgirl, nėra už ką Mirkt

Ir kur čia gali žmonėm nesakniai atrodyti,pripratę matyt mišrainės,kepsnį ir bulvių košę ir laimingi;> Idėja yra,ir skanu turėtų būt. Bandysiu :]

–Gerai Gerai su žemiau esančiais beverčiais čeburekais nėr net ką lygint. O ir skanus toks “marmalas” beigi maistingas.

Pagal idėją iš šito dalyko turėtų būt sukraunamas kalniukas lėkštės viduryje, o aplink jį sudedami ryžiai. Bet tai čia taip daryt reikia tuomet, kai kievienam darai atskirą porciją. O čia, kai reikėjo padaryt 10 žmonių, tai tiesiog taip į indą suvertėm viską Cha cha