makdakas
Jus man pasakykit, jie tik pozuoja cia ar rimtai ta suda valgo?
fcdallas valgo
As nevalgau ir kitiems nerekomenduoju Juo labiau sportininkai kai eda…
Eurociampo metu mcdonalde buvau sutikes puse ispanijos rinktines.Iseidinejo neblogai uzsipirke
Kas cia toks?
Spygly, gėdos nesidaryk.
kazkur matytas
kai sabas zalgiry lose paskutini sezona,tai po rungtyniu pries neptuna visa komanda apsilanke makdake bei sociai pasimaitino “popierium”
na ko gero nebe reikalo toks išbalęs… jei žmoną turi/turės ir ta ne fyfa bus, tai padarys į žmogų panašų
turi, ir sūnų gi turi
Jeigu čia rėkiantys apie šūdo valgymą patys augina, gamina ką deda sau į burną, tokiu atveju respektas. Kitu atveju, valgot gerbiamieji dar didesnį šūdą iš machimos ir nejaučiat.
nu jei nori tegu valgo, koks čia skirtumas, žino jie tikrai apie tuos mcdonalds maistus ir t.t bet gi neprieisi ir nepasakysi, Tadai nevalgyk čia blogis
bl rimtai kiek maisto expertu pas mus yra
suda suda tik aiskinat, ar bent kas nors domejotes kaip ten viskas paruosiama ? ar domejotes apie standartus kuriu ten laikomasi ? patys edat kebabus is bet kokio antisanitarinio kiosko ar submarinus is statoilo, o cia vaidinat kad mcdonaldas ***** nors duodu i kelnias prisikt, kad visi valgot ir dziaugiates… pacuku saika…
Jeigu per pusmetį kartą pavalgo kad ir šūdo, tai kokios problemos.
Shakas ,kai laikesi dietos buvo priverstas atsisakyti tokio maisto O ka visa karjiera lese galim numanyt Nieko cia tokio jei tas kolorijas staigiai isdegini…As makdake ledu kartais pasijamu
O as valgau ir man px svoris ne auga
kas liecia gamburgerius,gandai apie suda tikrai ne is pirsto lauzti.Net nepavalgai nuo ju normaliai.O jei dar kola uzgeri is kart po valgio,nereik net pavadinimu minet-aisku ant kiek nesveika.
stasius - taip domėjaus, man labai idomu apie kokius tu standartus kalbi