Mafia 2 DEMO!!!
Mafija 2 demo - store.steampowered.com/app/50130/Cia viskas high isskyrus physx isjungta (issiliejo bisk daugiau nes su paintu kirpau screena) Siaip labai malonus gameplay, maloniai ir sukas (matos kad kazkiek optimizuotas nes pas mane lauzia apie 50FPS) Uhhh laukiam 27os!!! ipix.lt/images/36618508.jpg fakin mentai
nu ką siųsim ir bandysim laptopo pajėgumus
reikalavimai?
meh, tuoj ant boxo pilną tūrėsim
na, jei video plokste nepaves - ismeginsim, kadangi maniskis laptopas nepalaiko pixel shader 3.0…
ir as jau losiu
viena misija tik bet siaip visai patiko, geras geimas bus tik gal masinos handlingas keistokas
Ant liezuvio galo taip ir sukasi zodis… “neapsimyzkit” Taip, zaidimas nusimato geras, bet nebutina taip akivaizdziai trysciot del to kas pirmas ji… pasivogs
Toj ipix galerija padarysiu, linkas bus vietoj sito posto
nu ką laptopas ant high tik isjungtas tas physx mieste rodo ~35fps , tai smagiai lošim, palyginsiu kai tik atsiras kaip ant ps3 atrodo.
Nu mano senukas jau vos patempia, jau į pensiją 8800GT laikas Bet su GTA4 nėr ką lygint, mafia dešimt kartų geresnė ir gražesnė grafika, o sukasi geriau Visai užkabino demo, valdymas normalesnis nei ant GTA, reiks turbūt ir pilną peržaist, tik ant konsolės.
Siunciuosi i steam’a demo ir ziuresiu ar pasileis Nors abejoju, nes viska stabdys vaizdo korta… [dF]
deFacto, Kokia vaizdo korta pas tave? Atsakymą radau profilyje. EDIT:
Na tai kaip manai pavez ar ne [dF]
deFacto, Paveš. Man dar ne su tokia patempia. Aišku tikrasis malonumas būtų ant high su pilnais fizikos nustatymais ir t.t.
nu geras, nustebino pas mane kuo puikiausiai eina ant med nustatymų 720 rzoliuzijos kompas jau tikrai pagyvenęs AMD x2 5200, 2GB ram ir x1950 P.S. viena problema, išėjus į lauką pradėjo mirguliuot vaizdas, kas gali būt?
imeskit daugiau screenų atsakinėtojai