Mafia 2 DEMO!!!

Mafia 2 DEMO!!!

Mafija 2 demo - store.steampowered.com/app/50130/Cia viskas high isskyrus physx isjungta (issiliejo bisk daugiau nes su paintu kirpau screena) Siaip labai malonus gameplay, maloniai ir sukas (matos kad kazkiek optimizuotas nes pas mane lauzia apie 50FPS) Uhhh laukiam 27os!!! Valioipix.lt/images/36618508.jpg fakin mentai Juokiasi

nu ką siųsim ir bandysim laptopo pajėgumus Valio

reikalavimai?

meh, tuoj ant boxo pilną tūrėsim Juokiasi

store.steampowered.com/app/50130/ sito psl apacioj reikalavimai

na, jei video plokste nepaves - ismeginsim, kadangi maniskis laptopas nepalaiko pixel shader 3.0…

ir as jau losiu Kietas

viena misija tik Nekaltas bet siaip visai patiko, geras geimas bus Taip tik gal masinos handlingas keistokas

Ant liezuvio galo taip ir sukasi zodis… “neapsimyzkit” Cha chaTaip, zaidimas nusimato geras, bet nebutina taip akivaizdziai trysciot del to kas pirmas ji… pasivogs Liežuvis

Beje lordaz, imesk kur nors originalaus dydzio foto Šypsena imageshack.us ar pan.

Toj ipix galerija padarysiu, linkas bus vietoj sito posto Cha cha

nu ką laptopas ant high tik isjungtas tas physx mieste rodo ~35fps , tai smagiai lošim, palyginsiu kai tik atsiras kaip ant ps3 atrodo.

Nu mano senukas jau vos patempia, jau į pensiją 8800GT laikas Cha cha Bet su GTA4 nėr ką lygint, mafia dešimt kartų geresnė ir gražesnė grafika, o sukasi geriau Cha chaVisai užkabino demo, valdymas normalesnis nei ant GTA, reiks turbūt ir pilną peržaist, tik ant konsolės.

Siunciuosi i steam’a demo ir ziuresiu ar pasileis Cha cha Nors abejoju, nes viska stabdys vaizdo korta… [dF]

deFacto, Kokia vaizdo korta pas tave? Atsakymą radau profilyje. Mirkt EDIT:

Na tai kaip manai pavez ar ne Cha cha ??? [dF]

deFacto, Paveš. Mirkt Man dar ne su tokia patempia. Cha cha Aišku tikrasis malonumas būtų ant high su pilnais fizikos nustatymais ir t.t. Užsispyręs

nu geras, nustebino Šypsenapas mane kuo puikiausiai eina ant med nustatymų 720 rzoliuzijos Šypsenakompas jau tikrai pagyvenęs AMD x2 5200, 2GB ram ir x1950 P.S. viena problema, išėjus į lauką pradėjo mirguliuot vaizdas, kas gali būt?

imeskit daugiau screenų atsakinėtojai