MAFIA 2 (demo) daugiau..

MAFIA 2 (demo) daugiau…

Kažkas čia žadėjo padaryti galeriją screenų, bet nepadarė, tai aš padariau. Ją rasite čia - neonaz.lt/?p=62#more-62 . Paspaudus ant foto bus realus dydis. Grafika viskas max + fizika max. Na trumpai maxų maxas ŠypsenaApie patį žaidimą…: Grafikos klaidų nemažai… Bet gal čia tik demo Šypsena Pvz krūmai į žmogų visiskai nereaguoja. Arba mašinos siekia viena kitą per atstumą. Pats personažas šaudo kaip snaiperis su pistoletu. Muštynės tai nuvylė. Na šiaip grafika kažkas naujo, tai akis šiek tiek bijo Cha cha Iš pirmo žvilgsnio GTA 4 geriau atrodo Šypsena Patiko tai, kad beveik viską galima peršaut ir pan. Tik kad buvo momentas kai ant lentos buvo skylės, lygiai tokios pat, kaip ant šalimais metalinio vamzdžio. na bet smulkmenos tokios klaidos Šypsena Ai dar kas LABAI DURNAI pasirodė - tai kad šis čiūvakas nemoka plaukti. O su mašina įvažiavus į vandenį, vaizdas dingsta ir teleportuojiesi ant kranto Šypsena

Gerai

laaaabai gražu Mirktbet ir investavai į kompą kaip suprantu…

Procas - Q9550 2,83 GHz Vaizdo - Gf GTX 260 Ramai - DDR 2 4GB Monitorius - 22" LG Full HD

O dabar atsakykit man į svarbiausia klausima, ar atmosfera tokia pat nuostabi kaip ir pirmojoje dalyje? Kalbu apie pačio žaidimo atmosfera, ne grafika ne muštynes, o tiesiog pojūčius žaidime. Nekaltas Pvz. pirmojoje Mafia dalyje jinai buvo ir buvo labai stipri, tos visos aplinkos, garsai, muzika kalbantys žmonės, atrodė gali užuosti tabako dūmus stovėdamas Salierio bare su 1911 rankose. Cha cha Kietas

Edas jo ir mane tai domina albiausiai Šypsena

Edas anksčiau už mane paklausė Cha cha

Nebesijaucia, tapo Gta gaidziu gaidys: anksciau numesdavai masina kur papuole ir ja galedavai rast, o dabar uzsisuki ir ji dingsta, tas pats ir su tvorom visokiom, jei jas sulauzei - atsistatys. I garaza prie namo 10 masinu telpa Kvankt? Miestas kazkoks negyvas be viso sito, jokiu pokyciu negali padaryti. Produktas orientuotas i loxus Juokiasi

Tai vėl teks iš naujo Mafia žaisti. Ufff Žinoma kol pats neišbandysiu nieko neteigsiu. Nekaltas Gal ir nieko ta antroji dalis.

Cia tik demo. To pamirsti nereikia! O atmosfera tai stengesi gera padaryti. Ten zmones vaiksto savais reikalais, skaito laikrascius, masinas tvarko, BET… Daug kas pasiskolinta is GTA… Pvz desrainiu pirkimas, persirenginejimas, maistas… Na siaip pati misija tai tikrai smagiai losesi Šypsena Jei ne atmosfera, tai siuzetas tai tikrai gelbes Šypsena Beto masinos laxto kaip patrakusios 12 cilindru zveriai Cha cha bet va kas nesveikiausia, tai - OST… NESVEIKAS… patiko nerialiai… Tas suteikia labai daug visai atmosferai Šypsena Beje zmoniu AI, tai… kudikio lygio… durni kaip akmenys… Arba begdamos dar moterys ar senukai per tvoras lypa ar persoka kaip per kelio borteli, lyg atletai olimpiniai… P.S. Jei uzsidedi vairavima kaip Simuliatoriaus, tada iskart -10FPS Cha cha

360i38.tinypic.com/2d2bvch.jpgps3i34.tinypic.com/ibidk6.jpg

Va kodėl PS3 savininkai tokie nepatenkinti. Cha cha

Forumuose žmonės šneka kad čia senas build’as kaip demo padarytas. Ps3 turi būt viskas sutvarkyta pilnoje versijoje. Nu žiūrėsim

—> youtube.com/watch?v=JJKTt30kMeA Oh Marie. Kietas

Isvis man atrodo demo senokai padaryta… pilnoje viskas manau graziau ir geriau atrodys Šypsena

Na ka sakiau vienoj temoj kad bus labai didelis muilo burbulas tas mafia 2, visi sake kad ne. Demo nei nesisiusiu bijau perstipriai nusivilti, palauksiu pilno…

Manau burbulo jokio nėra, tiesiog visi laukė 8 metus Cha cha. Kitas dalykas internete daugelio atsiliepimai geri, tad dar palaukim rugpjūčio galo ir viską pamatysim. Mirkt O per stipriai nusivilti manau neįmanoma. Šypsena

Atsisiunciau ir as.Mano pastebejimai butu tokie.Grafika tikrai gera,jei pilna loshi,po to kas labai patiko tai veiksmas kuris vyksta shalia taves.Tik nusisuk,zek jau tavo draugelis dauzo ciuvakui galva i siena Šypsena As seip pirmo nezaides,bet jau tie dielogai,akcentas tai nerealus man.Nepatiko kad lyg MaxPayn`a kopijuotu ten.Dega visur niekur nepraeisi,tik ten kur reikia.Kazkas minejo kad taikliai sshaudos,tai jau jo Šypsena Bet pvz nuskeli stulpa,matau pro tarpa zmogu shauni tiksliai jam i shona,bet nepataikai.Tai tiek gal,tikriausiai uzsisakysiu Šypsena

Nezinau kaip jums, bent man tai asmeniskai visai patiko demo ir tos klaidos jusu nekrito i akis, nu turbut del to kad neieskojau ju. Turetu buti teoriskai panasaus lygio kaip ir pirmoji dalis pagal idomuma. Šypsena