made in UA


made in UA

seip nezvenkit, bet uz atstatyta kapeika statuose nuo 7 iki 10 stuku $ duoda Mirkt Cha cha

Prašo, o ne duoda Mirkt

gražu Gerai

kazkas is tolimu pazistamu bida gavo ant panasios sumos, tik nzn, ar davede reikala iki galo, ar taip ir liko ziogas ant lt.

Katik chebra issiunciau i UA… turejau ir pats vaizuoti, bet Žliumbia

Gerai

ten tu ziguliuku tai kaip pas mum audziuchu, pagrindines masinos Cha cha Geros rusiskos technikos dar turi, uralai, kamazai ir panasiai Gerai

statuose? Cha cha

Gal kas zinote kas kiek km reikia keisti pezo 207 2009 1.4 HDI dirzas ar ten grandine?

Ninjinas, diržas

Keliuose forumuose radau, kad rekomenduojama kas 200 000km ar gali buti tok ilgas periodas? Gal kas gali tiksliai autodatoje paziureti?

Netraukia manes kazkaip, nei ziagai, nei makstvyciai. triperiai yra triperiai. kokIbes brokas totalus.

tipo duoda keitimą po 120 mėnesių. tipo 240k km. jeigu nori, gali rizikuot Šypsena

Dekui trulikas Gerai

JamYs, ukrainoj, ypač mažesniuose miestuose, gali sutikt pagrinde tik žuguliukus, volgas ir maskatuoklius. ir beveik pas visus visi langai tamsinti, naktį važiuojant iš visų šviesų dega tik vienas gabaritas priekyje ir vienas gale, čia geriausiu atveju Cha cha ir pakabos visiškai be gumų. už kilometro girdi, kad atvažiuoja Cha cha labiau prakutę ukrainiečiai priekinius šoninius langus tamsina gudriau, palieka netamsintus trikampius ties veidrodėliais. ir ant vasarinių plikų padangų užsimeta grandines, kad nereikėtų pirkti žieminių padangų. o kas įdomiausia, kurortuose nesutiksi paprastų mašinų, kaip pas mus. ten arba naujos, arba tokie šrotai. jokių 3-4 golfų, nieko nėra. nauji tlc, infiničiai ir t.t. arba seni ikarusai ir kita rusiška technika

nuo kada ikarusas rusiskas? Apakęs

pakeliaves trulikas po pasauli Gerai

o kur rašiau, kad ikarusas rusiškas? Nekaltas parašiau, kad ikarusai seni ir kita rusiška technika. ar rašiau, kad rusiškas ikarusas?

“seni ikarusai ir kita rusiška technika” - parašyta lyg ir apie rusiškus ikarusus Šypsena