M&M X Legacy

M&M X Legacy

Ar kas nors zaidziate? Cha chaKadangi South Park pereitas, tai pradejau zaisti si. Niekada anksciau neesu zaides tokio tipo zaidimu (old scool, first person, turn based rpg) bet po legend of grimrock, supratau, kad tai man Cha chaOriginalus screenas cia:dropbox.com/s/cyxjlwx9g34nb9s/Might%20and%20Magic%20X%20Le gacy%202014-03-11%2021-13-22-95.png

man tai š visiškas pasirodė. grafika neoptimizuota. man lagina ant high, o ir teksturos ant high baisios. tik 4 klasės… pfff. senas wizardry turėjo turbūt 10+ anyway. nk gero. užkniso jau visur ta animacinė grafika

Tai wizardry iš vis anime style gi Cha cha

kur? O_Osquarefaction.ru/files/game/4270/gallery/e8d045222316fcf8973c59 8f4957058e.jpg

i.neoseeker.com/n/8/wizardry_lols_banner_thumb.jpg

tu čia jau kažkokį neoriginalu susiradai Cha cha

Nežinau nesigilinau aš, tik pamenu, kad mačiau kažkur tokį.

uncleIstvan o tu senesnius M&M žaidei? aš buvau didelis fanas iki IX išleidimo - ten viską sušiko ir liko labai blogas jausmas. Įdomu kaip su šituo būtų- bet spėju laiko atgal neatsuksi ir nebebus to “wow” efekto kaip anksčiau. 4 klasės tai man kaip tik privalumas. Įdomu kaip šitam žaidime su dungeons ir su trapsais visokiais ir ar sunku master/grandmaster rast. Senesniuose šios serijos geimuose pamenu net rašydavausi kas kuriam mieste gyvea Šypsena

turėjau kažkada cv IX ar VIII dalies nu aš nžn. tas patsa grimrockas (indie) geriau atrodo

nepyk, bet jei tu neskiri IX nuo VIII tuomet nelabai yra apie ką kalbėt Mirkt tiesiog po VIII M&M mirė. IX nusivylė visi gerbėjai ir išsibėgiojo, o tu sakai “ar” suprasčiau, jei neskirtum ankstesnes dalis, bet neprisimint turėjai IX ar VIII tai čia maždaug taip pat kaip sakyt, kad nepameni kurį CS žaidei 1,3 ar CS Kietasource vistik reik parsipūst ir bandyt pačiam iš bitės ŽK naudos jau nebebėr Liūdnas

Oho, jei jau nesutinkanuomones su kitu, tai naudos nebebera is viso klubo? Cha cha ok

ne apie nuomonių skirtumą kalba eina, o apie tos nuomonės nepagrįstumą, norimo atsakymo negavimą ar kaip čia išsireikšt. whatever, tikrai neverta gilintis Mirkt

Na jei zmogus turejo ir nepatiko jam, tai naturalu kad gali neatsiminti, kokia turejo versija, as pvz irgi zinau kad losiau apakes quake 1, bet nepamenu quake 2 ar tai quake 3 buvo *****, nes jie abu palyginus su pirma dalimi man nepaliko ispudzio, nors kitas gali sakyti - tai jei neatsimeni kuri dalis ten buvo s…tai negali pagrysti nuomones, nes jis bus fanas visu quake daliu Cha cha be to turint omenyje, kad tai buvo pries 10 ar daugiau metu, tai manau normalu kad atmintis gali slubuoti, juk su kokiu kompu tuo metu lose, turbut daugelis irgi neprisimintu, nebent pakeite per gyvenima 2 kompus bus Cha cha o seip tai, visus komentarus gali priimti, bet jei nori normaliai ivertini, tai paciam reikia bandyti, nes kitaip gausis tas pats, kas klausyti vieno ar kito, kuri masina yra gera, o kuri ***** - sneku daug, o naudos visiskai jokios, nes vieniem pasiseke ir patiko vienas ar kitas modelis, o kitiem priesingai Nekaltas ir nereiktu pamirsti, kad visgi Keefa tavo amzius yra ne niolikinis, ir tai ka tu losei su savo pirmuoju ar antruoju kompu, nebutinai sutapo su tuo ka lose kiti, panasaus amziaus, man asmeniskai isvis tokie zaidimai kaip sitas yra visiska pieva, bet vien del to, kad kazkam jis nepatinka ir zmogus tai aprode, nereiskia, kad near naudos is ZK, juk yra ir daugiau zaidimu apie kuriuos yra sekmingai diskutuojama Mirkt

Gerulis. Pameno mano pusbrolis buvo žiauriai užsikabliavęs. 7 herojus kaldavo. Irgi keikė tas naujasnes dalis labai. Pats bandžiau 7-tą. Patiko. Šiaip tokiuose žaidimuose ne grafikoj esmė yra. Mirkt

HOM&M tai tikrai geras, bet M&M tikrai nesupratau ir niekada nesuprasiu. Nesakau, kad blogi, bet ne mano skonio. en.wikipedia.org/wiki/Crusaders_of_Might_and_Magic kažkada šitą žaidžiau prieš dešimtmetį mažiausiai, bet dabar jau nežaisčiau dėl žaidimo bukumo dabartiniam standarte.

o as va sita pliekdavau studentavimo laikais, diskus net buvau nusipirkes Cha cha is maximos upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/53/HoMM2_screenshot.png

might and magic 9 turėjau. pirkau maximoj prieš 10-15 metų.

Ui, might and magic tai cia liga, o ne zaidimas Cha cha

true Šypsenaok, apie žaidimą iš fanbojaus varpinės.Pirmas įspūdis (pažaidžiau dar nedaug) į party pasirinkimą labai nelindau, pasižiūrėjau tik snukučius, kurių pasirinkimas berods skurdesnis nei kad buvo senose serijose, bet galiu ir klysti. Nesidomėjau labai ir klasėm, bet skubomis permetus tokio kaip healerio neradau (light priest atitikmuo senesniose serijose), kaip ir necro. Beros klasių tikrai apmažinta, beeeet čia tik išankstinė nuomone, nes gali būt taip, kad paskui bus pasirinkimai (kaip buvo anksčiau). Atpratęs nuo viso gameplay ir atmintis jau voratinkliais apėjus, bet berods viskas daug maž likę nepakitę - spellbooks, inventory, journal. Kitose vietose, kiek padailintos iconos, bet shortcutai tie patys ir visas interfeisas daug maž toks, kokį prisimenu. Mapsas. Teisingi pastebėjimai iš atsiliepimų, kad neliko free roam ir negalima rinktis tarp turn-based ir RTS (senesnėse versijose galėdavai “enter” pagalba bet kada pereiti arba į turn based arba real-time. Kas buvo paranku prieš stiprius bet lėtus priešininkus be ranged attack). Kiek nusivyliau, bet gyvent galima. kol kas. Map`sas ptobulintas ir pritaikytas šiuolaikiniam išlepusiam jaunimui - pastatukai sužymėt, kursorių užvedus parodo kas viduje tai gūglint kur pakelt armor grandmaster jau nebereiks Cha cha dėl laiko trūkumo dar neišlindau į platesnius vandenis, tad nežinia kaip bus su dideliais ir sunkiais dungeons, nežinia ar liko traps (ženklai yra, kad liko, nes NPC siūlosi detectint priešus ir trapsus) ir hidden treasures. bet bačkos ir skrynios miesto kampuose užkištos yra. Užrakintų nepasitaikė tai vėlgi klausimas ar yra šitas skillsas ar išėme (pamiršau pasižiūrėt skillsu saraše) kol kas iš pirmo žvilgsnio labai panašu į tuos nostalgiškuosius laikus ir tikrai toliau žaisiu ir mėginsiu, bet kas nėra žaidęs anksčiau ir nėra įsimylėjęs M&M seriją tai žaidimas nebus labai įdomus Mirkt tai tiek iš manęs, gal kam pravers