Lynas 05.26


Lynas 05.26

o kodel ne kriauklej? Cha cha

Gražuolis Gerai

Svarstyklių neturėjau Šypsena todėl nustatykit svorį iš akies Šypsenalapas A4 Šypsena

200 gramu Cha cha

Kriauklėj neplauti indai buvo Cha cha teko suplaut, kad lyną sudorot Šypsena dabar lynas murkdosi piene ir bus iškeptas folijoje su žolelėmis Šypsena

Gerai

Gėlė grazus, bet valgit gaila.

kiek laiko piene mirkai ir kokios zoleles?

kaip tik paleist gaila toki skanumyna Cha cha

Nu manau para piene pasimirkys Šypsena paskui alyvuogių aliejus su žolelių mišiniu žuviai + rozmarinas, bazilikas ir dar kokios kvapnesnes gal čiobrelis pvz Šypsena tada visa žuvytė susivinioja į folija ir keliaus į orkaitę pasišildyt Šypsena Taip darysiu pirmą kartą Šypsena tai nzn kas gausis. Keptuvėj kepant pagal tokia sistema gavosi Niam niam Niam niam

tinka dar vandenyje ir siek tiek acto,ruosiu taip karosus,palaikai apie 1h ir marinuoji Gerai Alus

o nx lyna mirkyt piene?

kad pašalinti dumblo kvapą. prieš tai neapdorojant labai kvapas jaučiasi iškepus. Atrodo kad dumblą žiaumoji Juokiasi

plude, donke, masalas, pasaras? Šypsena

nėra lynas jau toks labai skanus. Skūra jo tai fantastiška. Mėsa šiaip sau.

plude, dzikas/sliekas, pasaras is pakelio Lin/Karas + kanapes

kanaper i vidu dejai, ar rukei? Šypsena kokios firmos pasara naudojat, nes neissirenku, vis bandau bandau Šypsena

oj žinok nepasakysiu Šypsena pastoviai skirtingas, žiuriu kad nebutų raudonas ir stambus. nes mano nuomone smulkus pašaras efektyvesnis, suvalgius greičiau suvirškina ir jo kvapo daug o nuo dugno rinkti sunku nes smulkus Šypsena tai didesnis šansas, kad lynas užsiparins ir slieką jams Cha cha

o iš kur kanapių gauti?