Lynas 05.26
o kodel ne kriauklej?
Gražuolis
Svarstyklių neturėjau todėl nustatykit svorį iš akies
lapas A4
200 gramu
Kriauklėj neplauti indai buvo teko suplaut, kad lyną sudorot
dabar lynas murkdosi piene ir bus iškeptas folijoje su žolelėmis
grazus, bet valgit gaila.
kiek laiko piene mirkai ir kokios zoleles?
kaip tik paleist gaila toki skanumyna
Nu manau para piene pasimirkys paskui alyvuogių aliejus su žolelių mišiniu žuviai + rozmarinas, bazilikas ir dar kokios kvapnesnes gal čiobrelis pvz
tada visa žuvytė susivinioja į folija ir keliaus į orkaitę pasišildyt
Taip darysiu pirmą kartą
tai nzn kas gausis. Keptuvėj kepant pagal tokia sistema gavosi
tinka dar vandenyje ir siek tiek acto,ruosiu taip karosus,palaikai apie 1h ir marinuoji
o nx lyna mirkyt piene?
kad pašalinti dumblo kvapą. prieš tai neapdorojant labai kvapas jaučiasi iškepus. Atrodo kad dumblą žiaumoji
plude, donke, masalas, pasaras?
nėra lynas jau toks labai skanus. Skūra jo tai fantastiška. Mėsa šiaip sau.
plude, dzikas/sliekas, pasaras is pakelio Lin/Karas + kanapes
kanaper i vidu dejai, ar rukei? kokios firmos pasara naudojat, nes neissirenku, vis bandau bandau
oj žinok nepasakysiu pastoviai skirtingas, žiuriu kad nebutų raudonas ir stambus. nes mano nuomone smulkus pašaras efektyvesnis, suvalgius greičiau suvirškina ir jo kvapo daug o nuo dugno rinkti sunku nes smulkus
tai didesnis šansas, kad lynas užsiparins ir slieką jams
o iš kur kanapių gauti?