Lydekų žvejyba

jo jo atvaryk pas mane ir as tau sekmingai lydeka pagausiu is 35m gylio,man yzteks pravilkt kokiam 8m gyly,kartais uztenka ir 6…paskaityk ka pries tai parasei…batonas yr jega jei nekimba bent pats uzkandi

Pakomentuok plačiau, nes nesąmonę parašei kažkokią. Nėra lydekų tokiam gylyje? Sporinam, nusuvežu tave į ežerą ir pagausiu lydeką giliau nei 25 metrai. Nori? Tada nersi niurka po pagavimo ir plauksi į kranta savo chodu… karšiai nekimba 10 metrų gylyje? Jie kimba ir 15 ir 20… bet tu tikriausiai silkes iki kilogramo gaudai ir kuojas ant batono, tai iš kur tau žinot… Šypsena

pastebejau…lydekos 15m…karsiai 10m

zoras, tu nesupyk, bet aš apie žuvį suprantu už tave, na, čia pasikuklinus sakau, tikriausiai kokius 150 kartų daugiau Šypsena Ir apie tą pačia maximos ir apie visą kitą Šypsena

atsirado mat gurmanas kuris perka zuvy is maximos,geriau pasidomek kiek sudu ten prikisa,kad atrodyty panasi y sviezia kol patenka ant prekystalio…skanaus

Norėčiau paragauti tavo tos burnoje “tirpstančios” lydekos Šypsena Arba tu nesi skanios žuvies valgęs, arba esi visai maistui neišrankus… Šypsena Beja, dešra “šlapenka” burnoj tirpsta irgi, bet, kad ji skani būtų, tai neteko girdėt Cha chaD

Čia nubridom truputi, bet nieko Šypsena Šlakis ir lašiša tik kepti, sūdyti man visiškas briedas, veliasi- per riebu. Kilbuko nesu pagavęs jau 12 metų kokių, bet jie tikrai labai skanūs. Pūgžlys būtų skanus, jei būtų didelis. Dar byčiokas skanus. Esmė ta, kad lydeka man yra kaip opel calibra- ūbagų maistas Cha chaDD Sorry tiem, kas ją valgo Šypsena

Mesa jokio skirtumoa ar 2 kg ar 12, paprasciausiai 12 ner kur det.

nu ir kuo tas skonis blogas tau pasirode,kad tiesiog burnoj tirpsta,ar del to,kad prisiklausei gandu,kad dideliu mesa medine

Kirslys, upetakis,salatis,slakys, salati uzskaitau,vegele gaudyt pas mus uzdrausta,sapalas skanus,o mekne, prie mano namu ju dideliu pasigauna, mekne labai skani,i auksle nesakyk ,ked neskani,o kilbukas… tik ju didelkiu neberandu.
O ziema seliava, stinta,-lydys paskutinej vietoj.

Valges ir 6 ir 8 ir 9, kitakart tokias dideles paleidineju,nes skonis nelabai koks, ir valgymui max 4-5, paskui needa niekas, ismest reikia.

Kepta: starkis, eserys, lynas, stintele, seliava, rukyti: karsis, karpis, karosas, samas; visa kita kotletamCha cha

Rodė, rodė Šypsena

Nusiperki kilogramą jūros vėgėlės, ešerio, skumbrės, skaniai išsikepi ir kaifuoji… O springt kotletais ne man Cha cha
man Lietuvos valgomos žuvys: starkis, šamas (nedidelis), žiobris, ešerys, vėgėlė, ir aišku ungurys. Daugiau net nežinau ką valgyt Šypsena Karpis piene troškintas, arba lynas žuvienėje Šypsena O jei jau su žuvim reikia vargt, kad ji būtų valgoma, tai tada jau jum palieku spręsti apie tą žuvį asmeniškai Šypsena

O is kur zinai? Spygas rode tam gyly?Cha cha o siaip kotletai is lydekosGeraiNiam niamCha cha

Man nesuvokiama, kaip jūs galit tą lydeką valgyt? Šypsena Valgyčiau ją nebent jau būčiau parą nevalgęs Šypsena O farširuota jau ne žuvies skonio, o visokio šlamšto, ko į ją prikišta Šypsena Nevalgiau lydekos jau N metų ir niekada nevalgysiu. Visada jas tik paleidžiu, nesvarbu kokio dydžio.
O vasarą jos kimba, tik reikia giliai ieškoti. Manau, kad jūsų dauguma nesupras, ką aš dabar parašysiu, bet pernai gaudžiau lydekas vidury dienos, vasarą, 35 metrų gylyje. dabar buvau nulėkęs į tą ežerą, tai visos stovi 15-kos metrų gylyje.

tikras lydekos skonis atsikleidzia kazkur nuo 4kg ir daugiau,virs 10 isvis pasaka…jei valges tas iki 2kg tai jo nieko gero

Salatis viena skaniausiu zuvu rukytas arba troskintas, sapalas rukytas ,o ir keptas super. Lydeka tik farsiruota, nors man pavyko labai skaniai isrukyt. Kepta galima valgyt .bet upine, ezerine tai tik farsiravimui. Lydekas gaudau kai nieko ner ka daugiau gaudyt-per zapreta.

Ar valgęs normaliai paruoštą, normalaus dydžio salatį? Man už lydeką skaniau. Na vkus…

Lapų dar nėr?