LTR ir VAZ
ziogas
… sklypa matau su keturraciu aparei…
ziags matau ledinis… tu gal riesej trasoj po laidais vazineji?
Sveikas LT15, vazineju as Pilaites trasoje pas Juriju. Ten yra irgi trasa “po laidais” ir trasa “Miskas” Girdejau apie trasa Rieseje, bet dar nebuvau…siaip tai man iki jos turetu buti 2-3 km Linkejimai is Obelynes (Bukiskes)
pakutiny kart pas jura buvau 2001 m. Reiks vel uzsukt kada.
Kur ta bukiskiu trasa? Man butu visai netoli nuo bajoru.
Gera kompozicija Marciau Kiek Ugnius man sake jau nebeturi LTR’o sito?
Viskos oki doki, kadangi padetis ekononomine Lietuvoje nera eiline, tai ir LTR,as neiskeliavo Bukiskiu trasa dabar atgimsta. As su bureliu entuziastu + “bobiku”(traktoriukas toks su kausu), darom ispudinga trasa keturaciams. Bukiskiu trasa yra salia Isuzu centro!! Ateinancia savaite bus atlikti pagrindiniai trasos formavimo darbai. Bus labai malonus tramplynai (su slelniais nusileidimais, daug drifto, ispudingo dydzio “tarka” ir kitu motokroso elementu. Vyks keturraciu nuoma.
Ziagas krutas
desne
ziagas ir yra labai prabangus automobilis!!!Mano zmonossenelis net nusipirkes 1975m suprato, kad su situo automobiliu galima vaziuoti tik iki trasos ir tik Lietuvoje. As dabar irgi,tik iki Pilaites trasos vaziuoju, iki Hannerio ir iki sporto rumu!! Respect car Versiuko oda, kaltiniai stumokliai, lietiniai ratlankiai, leistos rankeneles, chromuotas veidrodelis (k.p.) d.p - nera numatyta, atbuline pavara, protu nesuvokiami 44 Kw !!! Sunku suvaldyti toki automobili!!!
bet jau ziagas islaikyta ko nebloga komplektacija