ble rado lamos ruskiai is ko tyciotis…nors nebutu lamos…man tas filmas yra sventas nes tai mano svajones issipildymas - tolkino knygu ekranizacija…, manau ir be manes yra tokiu zmoniu kurie mano lygiai taip pat
[quote]Adoniz rašė:
man tas filmas yra sventas nes tai mano svajones issipildymas - tolkino knygu ekranizacija…, manau ir be manes yra tokiu zmoniu kurie mano lygiai taip pat
[/quote]
tikintiesiems siulau pasigincyti su olo. manau daug ir idomiu zhodzhiu jis jumi pasakys. nors… gerai, kai zhmoniu svajones taip paprastai ishsipildo
maciau ir pirma ir antra dali…
trecia aisq irgi ispyzadawos…
laukiu labai LOTR return of the king…
tikintiesiems siulau pasigincyti su olo. manau daug ir idomiu zhodzhiu jis jumi pasakys. nors… gerai, kai zhmoniu svajones taip paprastai ishsipildo
[/quote]
neparink cia zmoniu su olo diskutuot. po to nieks nebeis ziuret trecios dalies is viso
Nu nzn, bet kad filma padare tai viskas aisq!!!
toks ciotkas filmas, o taip issityciojo!!!
nemanau kad LOTR yra filmas is kuriu tokias parodijas (ir kvailas priciom) tiktu daryti.
slamstas vienu zodziu
nemaceu as nei tomo sojerio (ar kox ten klownas burtininkas) nei LOTR’o… man nuo tu treileriu jau pykindavo, o va ta klowniska varijanta paziurejau su malonumu ir nepasikele jox noras ziuret originalo… lygiai taip pat dabar galima Matrix.Revolutions padaryt…
[quote]Bleizas rašė:
nemanau kad LOTR yra filmas is kuriu tokias parodijas (ir kvailas priciom) tiktu daryti.
slamstas vienu zodziu
[/quote]
jus paaishkinkite man, kodel LOTR ar Matrix fanatikams yra ishoperuojamas jumoro jausmas? cia kas, kox tai ritualinis apipjaustymas?
tas rusishkas igarsinimas. Vien jau ideja ish Legolaso padaryti esta Opiat eta strannaja nadpis
Siap man ten patiko kaip elfas Legolasas pavadintis-LogoVaz(firma tokia rusijoje "Ziguliukais" prekiaujanti).vo cia tai zagnul Goblinas.
Tavo ziniai sis filmas Goblinui labai patiko. Niekas is Tolkino nesitycioja, tiesiog tai laisva interpretacija. Seip nueik i http://www.oper.ru
jus paaishkinkite man, kodel LOTR ar Matrix fanatikams yra ishoperuojamas jumoro jausmas? cia kas, kox tai ritualinis apipjaustymas?
[/quote]
Pas juos su chromosomu poromis kazkas netaip. Arba koks tai zondas implantuotas. Kito paaiskinimo nerandu…
As paziurejau LOTR1 dali ir tapau sio filmo antifanu, daugiau nei vienos dalies neziuresiu
va turiu si filma su goblino vertimu jau senia, tik niekaip neprisiruosiu paziureti, labai ilgas yra ir laiko nera, tingiu, bet kas paziuri leipsta is juoko, maciau ir as kelias istraukas
tik va ziurint si filma reikia labai gerai rusu klaba moketi, nes ziurejo tokie ,kurie kaip ir rusai, tik lietuvoje gyvena , tia sake teksas daug kaip sakant rusisko slango ar kaip cia vadinasi
[/quote]
gerai pasakeeta Man patinka fentezi, Tolkinas - vienas is meelimiausiu. Bet ziuredamas LOTR su situo eegarsinimu negalejau susilaikyt nekikenes. Manau, kad tuo fanai ir skiriasi nuo fanatiku - pastariesiems isoperuotas ne tik jumoro jausmas, bet ir elementariausia tolerancija.
Kas turit antra dalį LOTR su goblino vertimu parašykit nes labai reikia. Aš turiu pirmą ir antros tik garsas nuripintas, bet noriu normalios versijos žodžiu kas turit parašykit.
Klaiku! sugadintas visas filmas, o TATU tikrai neskamba geriau nei Enya. Iki galo perziuret nebeturejau kantybes… Norejo padaryti kazka TOKIO, bet visiskai nesigavo
Nusipirk piratini DVD, juk ner taip brangu.
[quote]Audrius13 rašė:
Nusipirk piratini DVD, juk ner taip brangu.
[/quote]
kur gaut piratini dvd?
O kas mate "The Matrix" kaip Karlsono ir mazylio vertima irgi rusu kalba…?