lol - jau daros baisu
league of legends kas nežino kaip žinia buna zapadlo dėsnis. pirmą labai daug laimi, o poto gauni dar didesni loosing streak tai man ja ubaisu daros. nes jei būtų toks loosing streak, tai mesčiau lolą solo/duo ranked 5v5 (pagrinde solo einu)
nu prisidŽiaugiau. jau prapisau
Hehe, ziuriu arba jungle arba support, ar su Ali irgi junglini? Daug kas priklauso nuo gero junglerio, patikdavo ir man eit pro dziungles, tik aisku, ne visada pasisekdavo. Su Shyvana kapodavau dazniausiai
su hecarimu junglinu. su alistaru supportinu. ant low elo belekaip taško nabus jis. jei pakilsiu reiks kokį taric imt turbūt. nes headbut prieš geresnisu žaidėjus sunkiai padarysi. katik prapisau prieš botus. 35/3/12 bėje. 2 rankedus i6 eiles jau prapisau feedino chebra
ai dar dėl hecarimo. nu kartais taip pisu, kad net negera daros. pvz vienam rankede. 4 lvl budamas, padariau double kill (pirmas gangas bottom) poto lakščiau 4-0
Jo, jungleriui labai svarbu fb padaryt, arba bent gaut killa pacioj pradzioj, tada greiciau einasi viskas kazkaip
blin kai ziauriai skamba visi tie vaikiski nemoksiski anglisku zodziu supraprastinimai. kas per rankedai? dazniaisiai tai isgirsi is lietuviu mmo zaideju
nesuk heado ir nesiparink, nematau cia prasmes nervuotis del ale vaikisku supaprastinimu, nebent baisus kalbininkas esi.
nuo kada sypsena ir juokas reiskia nervavimasi? Mada tokia uzejusi yra, jei kas ka pakritikuoja, jau ziurek visi ramina. Prie ko cia kalbininkas? tiesiog jau ne pirma karta girdziu tokiu kluikiskus supaprastinimus tiek BF3 tiek mmo pasaulyje. As tokius dalykus darydavau budamas 7-8 metu kai dar anglu kalba tik tik pradejom mokytis mokykloje. ir tai mes tokias nesamones darydavo vien del to, kad nezinojome kaip tikrai zodis tariasi. Rankedas ble D
toks vaizdas, kad tu anglisku zodziu nesulietuvini )) aisku “ranktas” ale turetu but tokiu atveju, bet koks cia skirtumas, kaip matau zaidejei vienas kita supranta, o uzkliuna tik pasaliniams
musiqaz tu visus terminus verti į lietuvių kalbą tai šneki tokiom temom?
man labiausiai patinka geimerio Originalo posakis ‘GRAFIKONAS’, taip kietai skamba
kai kurie sako “grafikoncas”