LLCOOLJ_w950i ir ALUS
Cia Egis lygtai fotkijo su mano ASUS. gaila baterija nusedus buvo, neveike blitzas, uztai tokia leva kokybe p.s. sorry, atsibodo Crazy_papa nesamone
mynkiau borato nokia n73me
ir kaip tau n73ME?
siaip labai patiko,ypac,kad juodos spalvos,manau gera modeli isigyjo borato,bet sau turbut nepirkciau.
jo, juoda spalva n73 tinka gera ta n73, tikrai neprasove isigyt esu atsimaiges ja uztektinai, bet sau irgi nepirkciau
Mr47 as MF mokausi. tai tawe daug kartu mates. turi broli. kazkada turejai sx1 paskui lyg se is p serijos kazkuri o ka tu mokaisi kad neapsimoka?
lėlalas_xxx, nu va kiek apie mane zinai jo broli turiu, ten pat mokos SX’a ilgai ir nuobodziai turejau. paskui buvo ne SE o Qtek 9100. is brolio daznai skolindavaus, nes neturejau normalaus dabar vaikstau su ASUS’u ir nematau vargo as matai EVF’e magistrantura bandau krimst. bet neapsimoka, nes reikalavaimai nesveiki: VU, VDU ir net ISM is baigiamuju darbu tiek daug nenori kiek LZUU. o LZUU diplomas visi zinom kaip vertinamas, per zinias rode pagal reitingus zemke antra nuo galo . uztai mastau ar verta persistengt kas pas tave gero miskuose?
nieko gero. 3 kursa baigineju. kazkaip vis pradedu galvot kad ne ten istojau nors visi kalba kad zemkej lengva mokytis,bet as taip nemanau. arba tada tewai turi stora pinigine turet arba axujienas nusirasinetojas turi buti
nu tai tau dar metai liko zinok as irgi jau seniai galvoju kad ne ten istojau nu daug kas ka kalba. draugai kurie su manim baige ir isejo i kitus univerus, sako kad zemkej buvo labai sunku. nezinau kaip miskuose, bet evf’e gali belekokio storio pinigine turet nepraeisi , reik but axujenu nusirasinetoju. bet ir tiem ne visad pasiseka. be to kai reikia parasyti baigiamaji prasideda pats linksmumas, paskui gynimai ir t.t. zodziu nesamone
tos pinigines storio reikia matiekai ir chemijai praeiti kaip del fizikos nezinau,bet 3r kiek pasakojo tai dauguma ima tik reikia zinot kaip paduot.
oba, pas jus jema, pas mus nejama
Nezinau, kaip cia visi ta alu dievina taip. O man asmeniskai jis slykstus.
kiekvienam savo,cia tas pats,kai visi dievina krepsini,o kazkas nekencia jo
As nei krepsiniu nesidomiu, nei alaus megstu
na alus man tik kartais buna skanus. o stipresni visada neskanus.
as alaus isgeriu max 0,5 litro, daugiau nelenda myte geriau kaip ten kazkas issireiske “burzujaus gerima” svieziai spaustas apelsinu sultis
as tai dabar labai “blaiwas”, labai sunku rasyt, nes po to renginio suputom tryse tris bambalius sidro po 1.5 ir 0.7 baltos, tai nesa kaip reikalas, vos dar sawo n73 me nesujobinau tai nuejau seip netaip namo ir pasikeiciau i 6610. biski netycia ta n73 apdauziau, bet visa laime kad ekrano nesudauziau, tad isvada tokia - neapsimoka gert
tokiem gerimam visada reik turet specialu telefona
borato, gerimo pradziamokslis man atsibodo kai pabaigiau mokykla o gerimam visada reik turet specialu gera nestis gali tik idiotas