LKBL komandos įrodė pranašumą prieš LKAL autsaiderius

LKBL komandos įrodė pranašumą prieš LKAL autsaiderius

Anykščių "Puntuko" ir Radviliškio "Radviliškio" komandos iškovojo teisę kitąmet žaisti Lietuvos krepšinio A lygoje. Švenčionėlių "Ridai" ir Vilniaus "SSK Nord/LB Draudimui" tikriausiai teks kautis LKBL čempionate.

Nuo balandžio 20 dienos vykusiame pereinamajame turnyre dvi stipriausios šio sezono LKBL ekipos - čempionais tapę "Radviliškio" krepšininkai ir antrąją vietą užėmę Anykščių klubo žaidėjai - susikovė su A lygos autsaideriais -Vilniaus "SSK Nord/LB Draudimu" ir Švenčionėlių "Rida". Komandos sužaidė po 6 susitikimus - su kiekvienu varžovu po kartą namų aikštelėje ir svečiuose.

Paskutiniajame ture "Rida" dar galėjo įšokti į nuvažiuojantį traukinį, tačiau beviltiškai nusileido iki tol pergalių neiškovojusiai ir visas viltis pakilti iš lentelės dugno praradusiai Vilniaus ekipai. "Radviliškio" krepšininkai aplenkė "Ridą" palankesnio tarpusavio susitikimų įmestų ir praleistų taškų santykio dėka.

Tiesa, keblumų gali kilti "Radviliškio" klubui, iki šiol neturinčiam LKAL standartus atitinkančios salės.

Be to, "Rida" ir "SSK Nord/LB Draudimas" gali pateikti prašymus ir LKAL vykdomasis komitetas svarstys, ar verta šias ekipas grąžinti į A lygą. Tuo atveju tektų padidinti čempionate rungtyniaujančių komandų skaičių. Šiemet A lygoje kovėsi 13 ekipų.

niex ju negrazins…

tai gerai kad laimejo is B lygos

Pagaliau gimtasis Anyksciu “Puntukas” grizo vel i LKAL! O dar atsimenu pries 3 metus vos nepateko i LKLLiūdnas LKAL finale pralaimeta buvo dabar jau LKL zaidzianciai NaftaiLiūdnas Nekenciu iki siol NAFTOS! O tada dar uz Anykscius zaide visai jauni,dabar LKL zaidziantys: Ciukinas,Cetovicius,Cesnauskis,Redeckas,Sakalauskas,Kiausas!!! Tiek nedaug truko iki LKL…

krepsinyje juk visko buna, viska daro pacios komandos nusiteikimas kovaj, aisku ta komanda kuri zaidzia A lygoje tikisi lengvos kovos ir pergales pries B lygos komanda

as ir taip manauŠypsena

Tiesa, keblumų gali kilti "Radviliškio" klubui, iki šiol neturinčiam LKAL standartus atitinkančios salės.

gal reiktu A.Sabonio paprašyt kad padėtųŠypsenaKietas