manau sio ryto tema
Tai kad jei ne kadaginis, tai kvapas kaip tekilos, nu nebent labai stipri naminė duonytės kvapo kartais turi. Nu aišku Tequilla Gold skiriasi šiek tiek, bet tai ją ir geria su cinamonu ir apelsinais ir kitais ***ais Skonis skiriasi nedaug.
o nemanai, kad veido israiska kartais pasako daug daugiau nei zodziai
tiesiog yra taip, kad aš turiu alternatyvą ir jei būnu pavedama, nelieku visiškai ant ledo ir turiu, ką veikti
Gittana rašė:
nešnekėk tokių baisių dalykų, kad darant kokteilį tekilą pakeičia kažkuo kitu
aš ir galvoju - kodėl to paties kokteilio skonis skirtingose užeigose taip skiriasi
Pirmą ir gal antrą kokteilį gerdama atskirtum. Po trečio tikrai skirtumo jokio
AK-47 rašė:
Gittana rašė:
jaučiu, nepajėgčiau nei šaukštelio prarytio teko ragauti?
bandžiau kažkada naminukės šaukštelį paragauti, tikrai nekas
AK-47 rašė:
Gittana rašė:
kiek galima apie degtinę?
kur visos tradiciškos vyriškos diskusijos apie automobilius, sportą ir moteris?manau sio ryto tema
man, kaip nevartojančiai, sunku ir skausminga šioje diskusijoje dalyvauti
St_Edo rašė:
Gittana rašė:
jaučiu, nepajėgčiau nei šaukštelio prarytiTai kad jei ne kadaginis, tai kvapas kaip tekilos, nu nebent labai stipri naminė duonytės kvapo kartais turi. Nu aišku Tequilla Gold skiriasi šiek tiek, bet tai ją ir geria su cinamonu ir apelsinais ir kitais ***ais Skonis skiriasi nedaug.
cinamonas ir apelsinai yra laabai skanu
visa kita - ne
vienintelė skaniai kvepianti degtinė, su kuria man teko susidurti, buvo spanguolinė Finlandia
bembis_nusidejo rašė:
o nemanai, kad veido israiska kartais pasako daug daugiau nei zodziaiGittana rašė:
o visus flooderius įspėju - bendrausit ikonėlėm ar pasimojavimais, brauksiu lauk iš sąrašų be pasigailėjimo
ypač šita ?
Gittana rašė:
bandžiau kažkada nainukės šaukštelį paragauti, tikrai nekas
nuo kada samagonas geriamas sauksteliais
Atsimenu kai man buvo kokia 13 metų, truputį pabėrė veidą prie kairės lūpos kampučio. Tada močiutės draugė atvežė butelį, kuriame gulėjo kažkokiais būdais preparuota gyvatė užpilta spiritu. Ir man tą trauktinę parekomendavo gert kiekvieną dieną po keliolika gramų Aišku neatsisakydavau…
St_Edo rašė:
Gittana rašė:
nešnekėk tokių baisių dalykų, kad darant kokteilį tekilą pakeičia kažkuo kitu
aš ir galvoju - kodėl to paties kokteilio skonis skirtingose užeigose taip skiriasiPirmą ir gal antrą kokteilį gerdama atskirtum. Po trečio tikrai skirtumo jokio
mes su Bembe buvom gerą tradiciją atradusios, kuri laikinai nutrūko
skirtingi kokteiliai skirtingose užeigose. Kol nueini iki kitosa vietos, visiškai išsiblaivai nuo pirmo kokteilio ir t.t.
AK-47 rašė:
Gittana rašė:
bandžiau kažkada nainukės šaukštelį paragauti, tikrai nekasnuo kada samagonas geriamas sauksteliais
čia tik aš taip jį gėriau
Gittana rašė:
man, kaip nevartojančiai, sunku ir skausminga šioje diskusijoje dalyvauti
labai laikinas reiskinys ir periodas Tavo gyvenime
St_Edo rašė:
Atsimenu kai man buvo kokia 13 metų, truputį pabėrė veidą prie kairės lūpos kampučio. Tada močiutės draugė atvežė butelį, kuriame gulėjo kažkokiais būdais preparuota gyvatė užpilta spiritu. Ir man tą trauktinę parekomendavo gert kiekvieną dieną po keliolika gramų Aišku neatsisakydavau…
oooo, kokia audringa paauglystė
aš kokių 5 metų, alų su cukrum gerdavau, kai niekas nematydavo
AK-47 rašė:
Gittana rašė:
man, kaip nevartojančiai, sunku ir skausminga šioje diskusijoje dalyvautilabai laikinas reiskinys ir periodas Tavo gyvenime
kodėl labai laikinas?
aš dar labai ilgai atsilaikysiu
Gittana rašė:
čia tik aš taip jį gėriau
kitaip kaip mazochizmu, TO nepavadinsi…
Gittana rašė:
kodėl labai laikinas?
aš dar labai ilgai atsilaikysiu
kiek tas ilgai?
savaite, menesi, du menesius?
AK-47 rašė:
Gittana rašė:
čia tik aš taip jį gėriaukitaip kaip mazochizmu, TO nepavadinsi…
sutinku
labai iškankinta po to šaukštelio pasijaučiau
AK-47 rašė:
Gittana rašė:
kodėl labai laikinas?
aš dar labai ilgai atsilaikysiukiek tas ilgai?
savaite, menesi, du menesius?
o jeigu visą likusį gyvenimą?