LIŪTUKAI 6 dublis. Nekrofilų pašnekesiai

manau sio ryto temaTaurėButelisNekaltasCha cha

Tai kad jei ne kadaginis, tai kvapas kaip tekilos, nu nebent labai stipri naminė duonytės kvapo kartais turi. Nu aišku Tequilla Gold skiriasi šiek tiek, bet tai ją ir geria su cinamonu ir apelsinais ir kitais ***ais Cha cha Skonis skiriasi nedaug.

o nemanai, kad veido israiska kartais pasako daug daugiau nei zodziai Nekaltas

tiesiog yra taip, kad aš turiu alternatyvą Šypsena ir jei būnu pavedama, nelieku visiškai ant ledo ir turiu, ką veikti Tūsas

Pirmą ir gal antrą kokteilį gerdama atskirtum. Po trečio tikrai skirtumo jokio Juokiasi

bandžiau kažkada naminukės šaukštelį paragauti, tikrai nekas Juokiasi

man, kaip nevartojančiai, sunku ir skausminga šioje diskusijoje dalyvauti Nežinau

cinamonas ir apelsinai yra laabai skanu GirtasNiam niam
visa kita - ne Liežuvis
vienintelė skaniai kvepianti degtinė, su kuria man teko susidurti, buvo spanguolinė Finlandia Drovus

ypač šita Labas?
Juokiasi

nuo kada samagonas geriamas sauksteliais???BaisusPavargęsVau!

Atsimenu kai man buvo kokia 13 metų, truputį pabėrė veidą prie kairės lūpos kampučio. Tada močiutės draugė atvežė butelį, kuriame gulėjo kažkokiais būdais preparuota gyvatė užpilta spiritu. Ir man tą trauktinę parekomendavo gert kiekvieną dieną po keliolika gramų Cha cha Aišku neatsisakydavau… Juokiasi

mes su Bembe buvom gerą tradiciją atradusios, kuri laikinai nutrūko Nekaltas
skirtingi kokteiliai skirtingose užeigose. Kol nueini iki kitosa vietos, visiškai išsiblaivai nuo pirmo kokteilio ir t.t. Tūsas

čia tik aš taip jį gėriau DrovusCha cha

labai laikinas reiskinys ir periodas Tavo gyvenimeCha cha

oooo, kokia audringa paauglystė GirtasCha cha
aš kokių 5 metų, alų su cukrum gerdavau, kai niekas nematydavo NekaltasJuokiasi

kodėl labai laikinas? Cha cha
aš dar labai ilgai atsilaikysiu Liežuvis

kitaip kaip mazochizmu, TO nepavadinsi…

kiek tas ilgai?
savaite, menesi, du menesius?Drovus

sutinku Gerai
labai iškankinta po to šaukštelio pasijaučiau Nustebęs

o jeigu visą likusį gyvenimą? Klasta