LIŪTUKAI 6 dublis. Nekrofilų pašnekesiai

Palauk, o kur Tu dabar esi? Šypsena
man gerai tik kaip būna apie 25 ir daugiau šilumos, kitaip organizmas labai protestuoja Nustebęs

Apkabinimas

geriausias gerimas - Tekila Valio tik gaila, kad brangus Nustebęs

yra labai skanus kokteilis “Tequila Sunrise”Niam niam
bet jį normaliai pagamina tik “Brius Ly” Nekaltas

Aš dirbu ne pačiam Kaune, o netoli jo. Nu keletas km link Vilniaus, nelabai toli nuo autostrados Cha cha

Samagonas ir tiek Cha cha Grynos gi negeri, o jei su citrina, druskyte ir pan. tai lietuviška samanė nelabai kitokio skonio. Net darant kokteilį tekilą dažnai lengvai galima pakeisti kitu gėrimu be jokios įtakos skoniui.

aišku Laimingas
viskas turi savo privalumų, tik per pietų pertrauka sunkiai gaunasi kur nors ištrūkti Liežuvis

nešnekėk tokių baisių dalykų, kad darant kokteilį tekilą pakeičia kažkuo kitu Baisus
aš ir galvoju - kodėl to paties kokteilio skonis skirtingose užeigose taip skiriasi Piktas

pilnai su tavim sutinku, samane(gera samane)- tikras gerisApkabinimasGirtas

fu !!!

vadinas Tu irgi nesilaikai zodzio?Nekaltas

dar neteko gerti prastos samanes, ir ji tikrai zymiai geresnis gerimas uz ivairius lietuviskus marmalus pagamintus stumbre ar Vln degtinejNekaltas

Jooooo, geras samagonas - geriausias gerimas, BET tik geras. o jo taip lengvai negausi Žliumbia o kad kabakuose isdurineja, tai jau sena ir visiems gerai zinoma tiesa KandaCha cha

mda…

na zemaitiskas arba dzukiskas ruginis is the bestNiam niam

nukrypimai būna neesminiai Liežuvis
dar nieko nesu labai smarkiai pavedus Laimingas

jaučiu, nepajėgčiau nei šaukštelio praryti Nustebęs

TaipGerai

kiek galima apie degtinę? Nekaltas
kur visos tradiciškos vyriškos diskusijos apie automobilius, sportą ir moteris? Nekaltas

cia gal tik Tavo nuomone TAIP bunaMirktCha cha

o teko ragauti?Drovus