Palauk, o kur Tu dabar esi?
man gerai tik kaip būna apie 25 ir daugiau šilumos, kitaip organizmas labai protestuoja
Gittana rašė:
BenYtto rašė:
nors Gittana ir nepritars man, bet - KEGLEVICH iest BLOGISpritars
tikrojo melioninio tikriausiai jau tiek išgėriau, kad nustojo mane kabinti jis, jau kelis mėnesiu nei lašo
o visi tie naujieji atseit su uogom ir plakta grietinėle tikrai yra baisus blogis
geriausias gerimas - Tekila tik gaila, kad brangus
BenYtto rašė:
yra labai skanus kokteilis “Tequila Sunrise”
bet jį normaliai pagamina tik “Brius Ly”
Gittana rašė:
man gerai tik kaip būna apie 25 ir daugiau šilumos, kitaip organizmas labai protestuoja
Aš dirbu ne pačiam Kaune, o netoli jo. Nu keletas km link Vilniaus, nelabai toli nuo autostrados
BenYtto rašė:
Samagonas ir tiek Grynos gi negeri, o jei su citrina, druskyte ir pan. tai lietuviška samanė nelabai kitokio skonio. Net darant kokteilį tekilą dažnai lengvai galima pakeisti kitu gėrimu be jokios įtakos skoniui.
St_Edo rašė:
Gittana rašė:
man gerai tik kaip būna apie 25 ir daugiau šilumos, kitaip organizmas labai protestuojaAš dirbu ne pačiam Kaune, o netoli jo. Nu keletas km link Vilniaus, nelabai toli nuo autostrados
aišku
viskas turi savo privalumų, tik per pietų pertrauka sunkiai gaunasi kur nors ištrūkti
St_Edo rašė:
BenYtto rašė:
geriausias gerimas - Tekila tik gaila, kad brangusSamagonas ir tiek Grynos gi negeri, o jei su citrina, druskyte ir pan. tai lietuviška samanė nelabai kitokio skonio. Net darant kokteilį tekilą dažnai lengvai galima pakeisti kitu gėrimu be jokios įtakos skoniui.
nešnekėk tokių baisių dalykų, kad darant kokteilį tekilą pakeičia kažkuo kitu
aš ir galvoju - kodėl to paties kokteilio skonis skirtingose užeigose taip skiriasi
St_Edo rašė:
Samagonas ir tiek Grynos gi negeri, o jei su citrina, druskyte ir pan. tai lietuviška samanė nelabai kitokio skonio. Net darant kokteilį tekilą dažnai lengvai galima pakeisti kitu gėrimu be jokios įtakos skoniui.
pilnai su tavim sutinku, samane(gera samane)- tikras geris
AK-47 rašė:
St_Edo rašė:
Samagonas ir tiek Grynos gi negeri, o jei su citrina, druskyte ir pan. tai lietuviška samanė nelabai kitokio skonio. Net darant kokteilį tekilą dažnai lengvai galima pakeisti kitu gėrimu be jokios įtakos skoniui.pilnai su tavim sutinku, samane(gera samane)- tikras geris
fu
Gittana rašė:
nea
visų pirma visiškai pasitikiu tik savim, be to, vis tiek darau, kaip man patogiausia, nepriklausomai nuo to, kaip buvo tartasi
vadinas Tu irgi nesilaikai zodzio?
Gittana rašė:
fu
dar neteko gerti prastos samanes, ir ji tikrai zymiai geresnis gerimas uz ivairius lietuviskus marmalus pagamintus stumbre ar Vln degtinej
Jooooo, geras samagonas - geriausias gerimas, BET tik geras. o jo taip lengvai negausi o kad kabakuose isdurineja, tai jau sena ir visiems gerai zinoma tiesa
mda…
BenYtto rašė:
Jooooo, geras samagonas - geriausias gerimas, BET tik geras. o jo taip lengvai negausi o kad kabakuose isdurineja, tai jau sena ir visiems gerai zinoma tiesa
na zemaitiskas arba dzukiskas ruginis is the best
AK-47 rašė:
Gittana rašė:
nea
visų pirma visiškai pasitikiu tik savim, be to, vis tiek darau, kaip man patogiausia, nepriklausomai nuo to, kaip buvo tartasivadinas Tu irgi nesilaikai zodzio?
nukrypimai būna neesminiai
dar nieko nesu labai smarkiai pavedus
AK-47 rašė:
Gittana rašė:
fudar neteko gerti prastos samanes, ir ji tikrai zymiai geresnis gerimas uz ivairius lietuviskus marmalus pagamintus stumbre ar Vln degtinej
jaučiu, nepajėgčiau nei šaukštelio praryti
AK-47 rašė:
BenYtto rašė:
Jooooo, geras samagonas - geriausias gerimas, BET tik geras. o jo taip lengvai negausi o kad kabakuose isdurineja, tai jau sena ir visiems gerai zinoma tiesana zemaitiskas arba dzukiskas ruginis is the best
kiek galima apie degtinę?
kur visos tradiciškos vyriškos diskusijos apie automobilius, sportą ir moteris?
Gittana rašė:
nukrypimai būna neesminiai
dar nieko nesu labai smarkiai pavedus
cia gal tik Tavo nuomone TAIP buna
Gittana rašė:
jaučiu, nepajėgčiau nei šaukštelio praryti
o teko ragauti?