Liūdni slibinai

Liūdni slibinai

Ar zinot sita grupe? Šypsena

žinau, dp vakaruose vis būna.

taip! artimiausias ju koncertas : Liūdni Slibinai geros muzikos klube “Tamsta” Laikas: Birželio 3d., 22:00val. Vieta: Tamsta Club, Subačiaus g. 11a, Vilnius Aprašymas: Mademoiselle Irma: Mažoji mis Irma, artistė su pianinu! Aš ėjau pro šalį. Ir pamačiau, kad stovi pianinas. Ir kad susirinkę žmonės. Labas vakaras, mano vardas Irma ir aš noriu šį vakarą jums pagroti. Užsisakykit išgerti, apsikabinkit savo moteris ar vyrus, ar bokalus, ar taures ir pradėkim. Aš nieko neslėpsiu: meilė, kiaulės, jūra ir draugai, jūs viską sakykit ir sukursim kai ką gero. Norisi daug pasakyti, bet aaaahhhr, kartais neišeina, ****. Bandykim. “Grupė” LIŪDNI SLIBINAI - Šviežiai sukompiliuotas Lietuvos Muzikos ir Teatro akademijos studentų-aktorių darinys pasižymintis lyties, ūgio bei muzikinių nuotaikų įvairove. Slibinai supratę, kad dažnas lietuvis yra palaužtas džiaugsmo ir perdėm didelės linksmybės, 2008 metų vasarą, vieną gražų Žolinės vakarą susibūrė į “grupę”. “Grupės” tikslas išsyk buvo aiškus: sugrąžinti tą lietuvį prie tikrosios baltiškosios prigimties. Taigi visi trys nusprendė muzikuoti tol, kol pravirkdys visą tautą.frype.lt/liudnislibinaiBilieto kaina: 10lt/ su LSP 7lt

Nu sorry…bet baisu…

kas cia baisaus?