Litvak degtine
Atrodo gal kiek nerimtai,bet skonis tikrai labai net geras.
kaip degtines skonis gali but geras?
Vytai, zinau kas net megsta ‘astresne’, ale kai seniau Kauno Ypatingoji budavo , tai jiems ta otrava .
jeigu jau tenka gert degtine, tai stengiuos kiek galima trumpiau jos skoni pajaust - iskvepiu visa ora ir vienu mauku ivarau. pirma dar nieko isgert, antra dar dar, o nuo trecios jau tasyt pradeda paskutini karta degtines geriau lygiai pries metus.Va viskio, tai kartais isipilu su duag ledo ir pora griezineliu citrinos.bet wiskio kitas gerimas, ji siurbcioji, o ne uzsiverti kaip degtine ir skonis daug malonesnis nors maciau amerikoj duty free “Crystal Head Vodka” beveik susigundziau nusipirkt del butelio , bet nepirkau dabar pavasari skrisiu tai galvoju kad paimsiu
man irgi net kaip alkoholikui pasistojo kl…kaip gali but geras skonis?..nu suprantu…svelnesne,maziau brudna,geriau sukrenta i skrandi…nu bet skanu kad tai bbi zino o siaip degtiene saziningas gerimas is esmes,tai ne viskiai ar brendziai kokie…finale nuo abieju toks pat apduses
nu kaip kam, mano vienas pazistamas leika apie vyna issireiske,- JUO GERAI ATSIGERI . matai, jam troskuli vynas gerai nuima. reiks jo nuomones apie snabe paklausti.
o, Zulikas mano kaimynas
nereiktu degtines lygint su brendziu ar whiskiu, nes jie gerias skirtingai. brendis, whiskis, tokie daugiau pasisedejomo gerimai, pasiurbciojimo, o degtine pyst, pyst ir gatavi visi. problema tada kai whiski ir brendi dgetines gerimo stilium geria
neskaniausia degtinė būdavo Kristalinė. visos kitos geriamos. Jei neužchaltūrintos. viskio niekada nemaišau su jokiais ledais, kolomis, citrinomis, agurkais ar šlepetėmis. Geriu gryną. Tiesa, taurę kartais kameroj pašaldau. Litvako paragausiu. Tiesa, klydau manydamas, kad tai košernas šnapsas. Nematau tokių įrašo. Vanasi, jei ir verda polskoj, tai pervežinėja nekošerinėse bačkose
Blin, jau ir žydai chaltūrint pradėjo… Seniau bet koks maistas ar gėrimas buvo skaitomas košeriniu, jei jo pagaminimą kontroliuodavo rabinas, o dabar pasirodo užtenka išsikviest iš Izrailio rabiną, susimokėt babkes ir gauni sertifikatą, bo ką ten tas rabinas gali iš pažiūrėjimo nustatyt apie suidėtį kauno.diena.lt/naujienos/kaunas/miesto-pulsas/rabinas-tikrino-s tumbro-degtine-301828#.UgjJEvDHtjo
ka zinau…man tas pYst pYst teiasi kol neislaku 0.7 ant galvos,nepavadinciau pasisedejimo pyst pyst iki 3-6ryto …siaip as tu gerimu nelyginu,tik tiek,kad degtiene saziningas gerimas…ipisi tai ipisi,o viski siurbcioji,bet finale vistiek buni
ARS’ai, žydai nebūtų žydai jei iš visako nedarytų babkių. Tas pats gi su košernais restoranais. Nors aniejai kogero nėra apgulti lankytojų
ziurint koks tikslas. man tai labiausiai patinka pasedet alaus pasiurbciot neskubant, bet jeigu persiurbi alaus tai xujova buna tequila gerai, bet pries gerus 5 metus turejau insidenta, tai vis dar nesiryztu paragaut. dviese pradejom nuo alaus, gal po 3-4 isragavom, tada atsirado 1.5 tequilos, o po tequilos 0.7 kazkokio snapso. sirgau 2 dienas
gal sausainiai pasene buvo?
greiciausiai
O ko kito tikėtis jei tekilą sumaišai su alumi ir dar kažkokiu šnapsu Tas tekilos gėrimo ritualas ne šiaipsau sugalvotas, bo tokio brudo kitaip ir neįmanoma gert Jaunystėj iš jaunatvinio durnumo irgi panašią durnystę esu padares - trise per vakarą pasiplepėdami išgėrėm tris “Rygos balzamo” po 0,70 ltr, ir praktiškai net be užkandos. Košmaras prasidėjo dar tą patį vakarą, skrandžiai neatlaikė nė pas vieną… Sirgom paskui savaitę, nes skrandžiai nepriėmė net sultinio…
ne brudas tequila anksciau kiek jos isgerta buvo ir ryte jokio paxmielo nebudavo. bet vat viena syk prismixavau, bet cia jau ne tequila kalta, o sausainiai o kazkada jaunystej dviese “rankena” patvarkem tai po to puse metu jokio alkoholio negalejau net pauostyt
cia sita kur tipo nebuna ryte blogai
Brudas, brudas… Ir viską gelbsti citrina su druska. Beje patarimas tiems, ką kankina pagirios, o valios negert neturi - užsikąskit gerdami su citrina, griežinėlis po kiekvienos stopkės, kad ir koks nekokybiškas gėrimas būtų - ant rytojaus pagirių nebus