LineAge 2 oficiali tema

LOL!

L2 nera totalus PVE geimas kaip kad SRO ir WOW. taigi GTFO arba STFU suknista pve kekseKvankt?

Parsipuciau sro, ziuriu 15lvl chaara turiu su dafiga sos’u Cha cha Kainos pakilo iki 2kk uz vieneta, kai anksciau po 300k pirkdavau Cha cha Isvis kainos nesveikos, nuejau nukaliau pora baltu mobu, lvl gal 0.2% pakilo ir cia jau 15lvl Cha cha Nusprendziau gal negaist laiko, tik savo malonumui pasilikt Cha cha

tas SRO tai vapse nieko gero… tai juoda deme mano kaip geimerio gyvenimeCha cha. bet tik ji paloses supratau koks svarbus yra pvp mmorpg ir kad be parciu grindint be galo nuobodu. SRO tai:
a)pve solo
b)pvp tik tada kai oponentas devi pvp kostiuma, o uz pkilinima - nezmoniskos baudos.
c)end game nesiskiria nuo zaidimo esancio 20lvl
d)pvp - beprasmis

WOW panasus:
a)pve partyje! OMFG so cewl!!!11
b)pvp tik tada kai oponentas duoda sutikima kovai. tai netgi levesne sistema nei SROCha cha. O toks dalykas kaip pkilinimas isvis neegzistuoja.
c)end game pasiulo DAR daugiau PVE action. woohoo!
d)pvp - visiskai beprasmis. SRO tai gali siektiek prarast saibu jei darei trade runa, ir truputuka exp. WOW neprarasi nieko.

zodziu po tokiu geimu kaip SRO ir WOW jautiesi kaip issvaistes dali gyvenimo. L2 net po galybes wipe, rollbacku ir panasaus sh, tu taip nepasijausi.

ai na bet zinai, kai kam svarbiausia mmorpg geime yra tiesiog pachatint pve grindo metu. man pvz to neuztenka.

TH HE, plyn atrodo nieko kito nematot Šypsena
Imkit sumouneri, tanka , SWS, BD , Propke Bishopa EE, Yra ush ka zhaist dauk. Gan linksmai laika praleisit, kitu shiknas saugodami. Nebutina gi but pwnz all .
As asmenishkai zhaisiu ush TH, nes jis universalesnis, gali lanku ir gali dageriu mosikuot. Man todel prieinamesnis charas + ishvaizda tinka. Pasikelsiu imsiu suba, arba destra arba sumouneri. Asmenishkai man dzin, gal SWS dar mastau imt. Kuo nori tuo zhidi, nebutina but all mighty DVP plyn.

ash mislijau apie tanka, paladina jei konkreciau. bet primeciau kad L2s kur bus 80% archeriai/dageriai, tanku parciams nereiks. na taip nebent einant reidu imt, bet ant reidu gi nesilevelinsi. tai taip tankas atkrito.
sumoneriai man nepatinka, niekada nepatiko.
l2 pasaulio negrai irgi neveza.
supporto klases… na losiau uz BD ir nusivyliau, nepatinka man tik sokt ir dropus rinkt. SWS net nebandysiu, toks pats sh. pp gal ir nieko, jei patinka kelias minutes pabufint, o likusias sedet. bishopas turetu but fun, bet reik gero pc ir kad inetas nelagintu(nei vienas nei kitas pas mane nera super), o jei ne tai pastoviai visi myzcios, kad nespeju pahealint.
taip kad lieka archeriai, dageriai ir magai. dageriai neveza vien todel, kad pve dauguma mobu stunina, o skillus uzmest is priekio vienas vargas.
magai, visai zjbs pve, zjbs pries reidus, gaidys pvp.
archeriai zjbs visur jeigu turi koki supporta ant kupros.

kodel visi ima TH? na todel kad kiti dageriai totalus sh, beto dvp itakaCha cha
kodel ima HE? kiti archeriai gimp palyginus, ir nepaslaptis kad HE ownz in pvp. ir taip, dar plius dvp itakaCha cha

p.s.: 7777 komentaras^^. ima so leetCha cha

Siaip WOW yra servu kur gali be sutikimu pvpint, bet tai irgi ten ne tas, nejauti tokio azarto kaip L2. Cia jau seniai aisku kad L2 pvp sistema yra viena geriausiu is visu mmorpg. Ir man tai priimtina, gal tiesiog tas pats vaizdas uzknisa, tada prisedi valandelei prie sro ir vel gali grizti i L2 kaip i sena, naujai atrasta game Šypsena

Del pwnz all tai nzn, man asmeniskai patinka kai bijo net flagintis nes zino kad ju rura bus isspardyta Šypsena Linksma jaustis tokiu nenugalimu Cha cha Aisku visada atsiranda stipresniu, bet su fotm klase tikrai idomiau zaisti, nes teko lvlint tyranta, nu neperpratau as jo ir pamates uzsiflaginusi tepdavau slides nes kitaip mirdavau tolka tak Šypsena O va su OL visai kitaip jauciuosi, pamatai uzsiflaginusi ir kepi is karto, po to klausais tokiu pasakojimu kaip noob ir panasiai… Idomi siaip zmoniu logika, jei nukali ji uzsiflaginusi esi noob, jei jis ateina neuzsiflagines su buffais ir pilnu HP, pradeda tave kapot, ji nukali - esi noob, tada jis ateina su trim draugais, paima ant PK - esi noob, ateina su 2 draugais, viena drauga nukali, kiti tave uzlenkia - esi noob, tada atsivedi savo pora draugu, isguldai juos - esi noob Cha cha Kitaip sakant, kai tik eini pvp ir nesvarbu kokia baigtis esi noob ir tik labai retais atvejais zmonem uztenka proto parasyti gf ar pan. bent jau as stengiuos taip daryti, nebent kokie trys iskart kalt pradeda tada jau ir as noobais juos isvadinu Cha cha

Vietoj taves imciau SWS tada. Su lanku eiciau, pasidainuoji sau ir kali ish lanko lanku partyje. Geras charas roota gavo c5 ir dar kahskoki ****a ten numusha. Ir kala sau ish lanko. Butum ir partyje laukiamas, ir neshuda maltum, butu idomu paciam losht.

Man tai DVP jokios itakos nepadare, itaka tokie filmukai daro nebent tokiem kurie dar mokyklos neipusejo Šypsena as asmeniskai imciau HE del to kad jis man geriau atrodo ir uz DE ir uz paprasta E Šypsena Kad ir skillai man jo netaip patinka kaip kokio elfo, bet vistiek zaisciau tik uz ji jei imciau lanka Šypsena
natri, tau nepatinka L2 pasaulio negrai, betgi DE irgi yra negrai pagal visa logika Liežuvis

uff tai kad neNekaltas. pazek i DE sudejima ir i tai kaip isivyscius ju kaukole. palygink juos su orkais, ir suprasi kas tikrieji L2 pasaulio negraiCha cha
beje sakai kad DE irgi negrai pagal visa logika, tai man idomu butu suzinot kokia tu logika remies?Šypsena odos spalva? ji melyna, o melyna - de spalva. pazek net wow jie melyni. visur jie melyniŠypsena.

o orkai yra negrai, nes kaip jau minejau tai tik patvirtina ju kuno bei veido bruozai. ju emotions. beto ju architektura ir apranga apie tai bylojaMirkt. galima butu surast ir daugiau panasumuŠypsena

Va tokiu mazvaikiu L2 ir pilnas - “as pats kieciausias ir musu visus”. Zinoma esi noob jei tarkim zmones eina pvp uzsiflagina ir tu neftemu prieini ir isdauzai. O jei blogai tai tepi slides. Kvankt?

Man nerupi, musu auku nuomones apie MUS. Atejau, padariau ishejau, kovoju tada, kada as noriu, o ne tada kada jie siulo. Gavau, rukau , guliu ramus. GF Cha chaCha chaCha cha

Trumpa ishtrauka ish mano klano taisykliu …

as odos spalva remiuosi Šypsena o pagal ka orkus nustatei kaip negrus? Sudejimas kaip sudejimas, jie megsta kulturizma, ugis aukstesnis, nu gal orkai ant krepsinio pasikauste Šypsena Zalia odos spalva tai ne ruda, man zalia patinka Šypsena WOW orkai irgi zali yra Liežuvis WOW DE spalva galima ir kitokia pasidaryti, nebutinai melyna (ta prasme truputi koreguojasi ten) Šypsena DE male tai fizionomijos labai keistos, tik viena normali ten ir teyra Šypsena Female tai man per daug… cia tik mano nuomone Šypsena Bet sutinku kad orkai issiskiria is kitu. P.S. man orkai patinka dar ir pagal tai kokia yra L2 priesistore, kad buvo vieni stipriausiu ir tik kazkoks aljansas sugebejo juos isstumti, net nugalet nesugebejo Cha cha

Uzsiflaginusiu kurie baigia pvp kova as nemusu, nes tia yra zema ir cia ne pvp o siaip issi3.14sinejimas Šypsena Dazniausiai tie uzsiflagine pamato mane ir pradeda must, tada jau nelieka ka daryti Šypsena Mazvaikiu tai pilna, bet mazvaikiai auksto lvl nepasiekia, nes jie neapsisprendzia uz ka zaisti Šypsena Juos nuzudo koks nors kitas viekejas, nusprendzia kad tas geresnis ir pradeda uz ji zaist ir taip pasaka be galo… be to vaikams tevai ne visada leidzia zaisti, o malonuma gali jausti prisedes vakare, kai vaikai jau miega Cha cha

Niu vakar 76 lvl pasiemiau Šypsena Bereikia dabaigt ally su silenoms ir kibt i trecia profkeŠypsena

Idomi is tiesu nuomone. As speju apie th he era ir filmuku kuriuos maciau is globalo ir pagal ncsoft zinias kad HE ant c4 buvo nepakankamai stiprus… Dar esu loses uz bishopa(7x), se (6x), sps (7x), he (7x), ir beveik visus supportus 5x sws bd ee prophet… Taip kad STFU NOOBE. Ir jo mano nickas xXxDaggGGeerRIUXXXX

Pritariu daramejai, o tokios klano taisykles tai viso labo tik pasiteisinimasBlogai Jokio etiketoVeee Tokie dazniausiai i nugara kerta ir dingsta kazkur…

As tai irgi dazniausiai stoviu ir laukiu kol uzsiflagins ant manes, gal ir negerai, nes jeigu pirmas pradeciau daug laiko sutaupyciau Šypsena Tuo labiau nieks nenori flagintis, gal cia ir nuo klases priklauso uz kuria zaidi, nes pvz kai zaisdavau uz tyranta tai visi flagindavosi, o va ant ol kazkaip nieks nelenda Šypsena

na senis malacius visiskai teisingai paraseGeraiCha cha. net nezinau ka dar butu galima pridurtŠypsena

o skotas kaip ir darameja matyt dazniausiai buna aukosMirkt, ba giesmes vienodosCha cha

Supranti, ne pas visus buna geri pvp charai… Pvz kai turejau wl savo, buvo tokiu situaciju kad mane flagina koks th ar sr o ka man daryt? duosiu atgal iskart mirsiu… aisku party vs party tai kita situacija, bet 1x1 wl buvo beviltiskas… nuo betko mirdavau, viena kart vos bishopas neuzlenke manes, bet jo lvl buvo ~+8

Cia priklauso nuo to ka laikaigrabinga kova. Man garbinga l2 tai arenoje, cs, clan wars. Na dar jei koks veikejas per daug isidirbineja. Bet siaip must kitus charus, kurie dazniausiai kazkaip "pasitaiko" mazesnio lvl, vien del to kad esi stipresnis negarbingas, mazvaikiskas elgesys.
Bet to kas WoW geriau pvp nei l2 yra tai, kad pvp pagristas pagal lore. O l2 tik nuo zmoniu priklauso.

Jo cia irgi l2 problema - charai buna pvp geri arba blogi ir nieko nepakeisi. Nu nebent is ebayaus ar kazkaip prisipisksi daiktu su belekokiais pliusais, bet cia jau uz zaidimu ribu.