LineAge 2 oficiali tema

L2 toli grazu nera subalansuotas taip kaip sako, kad ten tankai ima lankus, lankai magus, magai tankus Šypsena Nu nera taip, lankai gali imti visus, magai? kitus magus Šypsena Ir tankus kurie nesugebes prieit, bet dabar kai hate veikia PC tai manau ir tu nebeims Šypsena Man pati garbingiausia kova yra kai eini ir matai koki geza musanti uz save zymiai zemesnio lvl nors tas ir atgal neduoda, tai ji nukepi ir jautiesi kazka gero nuveikes Cha cha Mass pvp man kazkaip nelabai, nes greit mirstu Šypsena Nemoku as ten, nes visi iskart targetina ir mires buni nespejes nieko padaryti Šypsena Aisku linksma ir koki pvpmasteri nukalt Cha cha Ai, einu geriau namo Cha cha
Sekmes visiem Šypsena

Atsiprasau bet su wc auka budavau LABAI retaiLiežuvis Ir flagindavosi ant manes tik tada kai buvau mazo lvl… OVa pamenu kai buvau bishopas tai labai visiems magedavo mane dauzyt…Blogai
Tu natrix tai ir taip aisku , kad nesi labai jau subrendesCha cha tai ir toki elgesi pateisinu tavoCha cha bet va senis kad taip daro tai nzn… nesitikejau.

P.s. isvis l2 labiau skirtas maziems vaikams su nepilnavertiskumo kompleksuCha cha pasiema koki necra ar he ar th ir eina gasdint zmoniu taip patenkindami savo… didybes stoka.

Bet siaip ziauru kiek yra maziuku belosianciu l2, kompiuterinei gal 8 metu vaika maciau.

siaip globale zaidi ar private? skiriasi balansas serveriu.

sitas zaidimas nevertas tu litu per menesi… atsakymas geras?
jei zaisciau globale tai tada wow arba sro.

labai geras atsakymas Šypsena

aww kai jau ner ka pasakyt tai griebies taktikos “ash vyresnis o tu… blah blah…”Cha cha
L2 zmones zaidzia del PVP. taskas. PVE gerbejams yra skirti VISI LIKE mmorpg. Jeigu kaifuoji musdamas mobus, tai koks skirtumas kokiam geime must? Eik i koki F2P mmorpg ir smaukykis. Visiem turetu but aishku, kad L2 PVP yra bekompromisis. Pries pradedamas ji lost turi suprast, kad busi nuolat dauzomas o leveli kelies kad galetum dauzyt kitus. Taip, kuo aukstesnio lvl esi tuo didesne tikimybe but uzverstam. Klase cia nera svarbu, zaideju amzius irgi. L2 siulo galimybe uzmust beleka(iskyrus npc hehe), o zmones tokia galimybe naudojas. Kokie ju tikslai? Vieniam tai padeda numust stresa, kitiem patinka keltis pvp/pk reza.
Net jei nedalyvausi servo politikoj, tai nereiskia, kad gausi nelieciamybe. ash pvz budamas be klano L2P serve, buvau ne karta uzmustas, paimtas ant pk. Uz ka? nzn, matyt varzovai norejo issiliet. Tu, skotai, nori juos pavadint “kompleksuojanciais mazvaikais”. Galbut tokie jie ir yra, o galbut jie tiesiog panoro gaut adrenalino, uzimt medziokles vieta ar pasilinksmint.

del to L2 ir yra nuostabus, kad jame begale laisves. gali zudyt ka nori, gali padet kam nori, gali rupintis reputacija, gali i ja nusispjaut ir t.t.

kas del negalinciu ownint klasiu, tai galiu pasakyt, kad pries tokia klase pasirinkdamas, gali pasiskaityt ju aprasymus. visos klases yra geros, tiesiog reik issiaiskint kokiose srityse. nenorek tu su supportu ownint visus kas juda. esi supportas - tavo darbas padet kitiems ownint. Sakykim kas nors ziauriai tave uzpiso, o tu esi koks slabnas buferis. Tokiose situacijose gelbsti draugai. gi cia MMORPG! pasiviesk juos ir uzversk ta erzinanti tipeli.

ai na vienzo. skotai ir darameja, uzuot bande cia kazka irodyt, eikit grindint i koki lousy mmorpg.

p.s.: darameja, fair play kovos neegzistavo, neegzistuoja ir neegzsituos. Siaip fair play situaciju nori tie, kurie niekada nelaimiMirkt. Toks mat pralaiminciuju pasiteisinimasMirkt. jei neva butu lygiom salygom kautasi, pralaimejusi puse butu laimejusMirkt

Egzistuoja fair play. Tik vieni pasirenka fair, o kiti belekoki kad tik pamust.

O kad l2 laisves daug tai lolCha cha Cia vienintele laisve kad gali bet ka nukarmint.

Uzuot beges kanors karmint gali tiesiok sedeti mieste, spekuliuot prekem, bendraut su kitais zaidejais, daryt koki questa, stebet kovas arenoj. Va tau laisve Liežuvis

o tu kito mmorpg esi zaides?

Taip, esu.

o ko tau dar reikia? kokios tu laisves nori zhaidime?

Natrix Gerai postas. Visai sutinku su tavim Šypsena Man tikrai padeda nuimt stresa, bet kartais pradedi stresuot kai nieko uzvers neiseina Cha cha pazaidziau sro gal 5 minutes ir isjungiau, nesupratau jo, pamirsau viska Cha cha Kai L2 uzknis turbut reiks arba L3 imt Cha cha arba prie WOW eit, siaip fainas tas WOW, filmuku maciau idomiu, vadinosi world of rouge craft, ten tai labai profesionaliai padaryti filmukai Šypsena einu l2 pasijungti, reik uzmust ka nors Cha cha

Ai natrix kazkokias nesamones kalbiCha cha bet nesigincysiu nes maciau kaip kad taves perkalbet neimanoma ir gincytis su tavim beprasmiskaLiežuvis
Tad tu laikykis savo nuomones, o as savo.
Siaip ir gerai kad ant mano abartinio pc l2 nebepasileidoŠypsena nusipirkau GW ir dabar labai dziaugiuosi. nera alei jokio grindinimoŠypsena tad pats sau ir grinding l2Liežuvis kelk chara po charo ir ziurek kas ten geresnis pvp ar pve Liežuvis

Beje sakai nera ir nebus jokiam zaidime fair pvpCha cha Nenusisnekek, pamegink GW!

Jei nesupratai l2 tai apie wow geriau pamirskCha cha

Kad suprast ka reiskia laisve mmorpg siulau EVE, ten ziauriai daug laisves, arba WoW, apribota labiau nei EVE, bet vis tiek daug galimybiu.

Mazai tu dar apie GW zinai…Cha cha

Nepergyvenk kiek zinau tiek uztenka, kad daryciau tokias isvadasLiežuvis

Tai dziugu kad uztenka, bet isvadas padarei paskubejes…Liežuvis

Nu buk malonus papasakoks man nors viena vieta kur ten vyksta grindinimas?Cha cha