Likimo nepakeisi?

Likimo nepakeisi?

Fatalisto pradžiamokslis:

  • sumuštinis nukrenta sviestu į linoleumą - vadinasi, buvo lemta;
  • jeigu netepsite sviesto, sumuštinis nukris dešra į linoleumą - vadinasi, buvo lemta;
  • pakeisite linoleumą keraminėmis plytelėmis - vadinasi, buvo lemta.
  • valgysite salotas vietoje sauso sumuštinio ant stalo ir be reikalo nemėtysite ant grindų - vadinasi, taip lemta.

    Išvada - likimas myli tuos, kurie nekvailioja, bet siekia jį pagerinti.

Nesutinku, gali ir labai noret ir dirbt daug ir is sirdies, ir visad tiket, bet yra kartais taip,kad nera sansu iseit is uzburto rato.

Nenoriu pritart Nežinau neviska gali pasiekti pats. Ir musu gyvenimas galima sakyti sustojo kai vaikui suranda naujas ligas, kai zinai, kad nebus toks kaip kiti. Aisku, nesedim ranku sudeje visur veziojam, lavinam, bet vis tiek kas is tokio gyvenymo, kai niekas nedziugina.

Gal greiciau reiketu sakyti: koks zmogus, toks ir jo likimas. Kadangi savo charakteri sunku pakeisti, lengviau galvoti, kad cia taip likimas ar Dievas viska tvarko.
Is tikruju, "susitvarkius" save, susitvarko ir gyvenimas.

Nevykeliu ir tinginiu pasiteisinimas " toks mano likimas" . Reikia : 1. labai noret, 2. visa laika apie tai svajot ir galvot;3. pasitiket savim , dirbt dauk ir ish sirdies.4. niekada nenuleist ranku

O as nezinau kas valdo :zmogus - likima,ar likimas zmogu…

tokio kaipo likimas daikto nėra, yra tik TU ir TAVO proto diktuojami ir padarom elgesiai vienu ar kitu atveju šioje žemėje, viskas priklauso tik nuo tavęs.

Patikekit manim- likima visada galima keisti .As pakeiciau ir visai nesigailiu.Reiki tik 1. pasitiketi savim 2. myleti save 3.labai noreti4. nugaleti baime 5. ir tureti bent viena tikra , gera drauga(-e)Labas

Jei gulėsi ant lovytės ir nieko nedarysi tikrai nepakeisi. Yra ir kitas posakis - stenkis ir Dievas padės. Manau, kad yra likimas, bet savo gyvenimu ir elgesiu gali jį koreguoti…

nepakeisi ir nereikia , likimu reikia naudotis Laimingas

nezinau, ar daug ar mazai, bet tai tik pamastymaiŠypsenaNes siandien turejau pokalbi su kolege apie tai, ji sake, kad jei yra sunku bus dar sunkiau, nes taip lemta zmonems yra… ir pan, todel ir susimasciau apie tai…

Ariadne, tai mazai gavai is likomo ir dabar tik pasvajoji. Svajok svajok


nevykeliu pasiteisinimas,skirtas pridengt nenora but racionalesniam ,lankstesniam ir atkaklesniam.Prancuzai sako:"Kiekvienas pats yra savo likimo kalvis"

pritariu tavo zodziais…savo likimo nepakeisi ir kiti nepakeis… TaipLabas

Praeina laikas, ir kartais mintimis sustoji, ir pamastai, ka vel likimas zada, ir mintimis nuklysti i svajones… ir pamastai, nejau likimo nepakeisi. Isaus vel rytas, vel kita diena, ir vel sugryzti turi i tai,ka tau likimas dave.ŠypsenaO gal kitaip yra?