Life is strange

Life is strange

Seniai kažką tokio gero žaidžiau. Kol kas po dviejų epizodų tobulas žaidimas su nuostabiu story, atmosfera, muzika ir t.t. Gerai respects Dontnod ir SE Gerai youtube.com/watch?v=AURVxvIZrmU&ab_channel=gamespotBeje ir kitas jųs žaidimas yra neblogas, originalus, inovatyvus youtube.com/watch?v=eiyngSlXnGE&ab_channel=GameNewsOfficia l toks underrated.

i.imgur.com/qSMqJXE.jpg šiek tiek outdated, dabar tai jau vadinama epizodais…

Nebetrolink, nes paveiksliukas visai ne į temą apie epizodus, nes pagal jį tu sumoki už žaidimą ir po to dasiperki, kas iš jo buvo išimta, o čia sumoki už pilną žaidimą ir viskas. Epizodai yra gerai, nes kūrėjai gali atsižvelgt į žaidėjų atsiliepimus ir kažkiek keisti sekančius epizodus. Nepatinka, tai lauk, kol visus išleis ir pirk tada. Visi patenkinti, tuo labiau ir kainuos tada kokia 50% pigiau.

store.steampowered.com/app/287290/ nekalbu apie tuos kur renkiesi tarp pasirinkimų, o realiai jokie pasirinkimai jokio skirtumo vistiek neįtakoja. Cha cha Čia tas pats kas ar pirma atsigerti stiklinę vandens ar pirma suvalgyti bandelę, finale vakare vis vien eisiu pašikti ir pamyžti ir visvien iššiksiu tą bulkutę ir išmyšiu tą vandenį. Cha cha so…

Aš nekalbu apie RE, nežinau kaip ten yra. Aš kalbu tik apie šitą ir kitus kuriuos žaidžiau t.y. WD abu sezonai the wolf among us. Taip pasirinkimai ten nelabai ką reiškė, nors žaidimai patys yra super. Life is strange pasirinkimai tikrai turi įtakos, tuo jau įsitikinau ir galiu patvirtint. Be to daug dalykų gali pražiopsot ir neturėt pasirinkimo dialoguose po to. Bet pats žaidimas nėra tik apie pasirinkimus, pats story ir atmosfera bei garsas prideda likusius 75% ŠypsenaAišku yra kūrėjai, kurie leidžia epizodais, bet tie eipizodai bbs žino kad pasirodys. Kentucky rout zero ir dreamfall chapters. Tai tokių geriau laukt, kol išeis pilnai, nes ir užsilenkt gali Cha chaVis gi tavo paveiksliukas ne į temą, nes čia nieks neiškirpta ir sumokėjęs tu gauni pilną žadimą Cha cha

Masonai ir illuminati tik to ir tenori, kad manytume, kad ką bedarytume ir/ar pasirinktume jog vis vien tai jokio skirtumo nesuteiks. Bet tai yra melas! Niekada nevėlu yra atsigręžti į ir išpažinti VIEŠPATĮ DIEVĄ, nes jis maloningas ir visada priims atgal, net jei ir nuklydom. Atleis mums nuodemęs ir visada išklausys ir priims atgal.

Kas pačiam labiau, actas ar peroksidas? Cha cha

Kushliau, kiek laiko trunka pirmas epizodas? ir antras. kazkaip susimasinau, bet mane zudo laukimai epizodu, tiek serialuose tiek zaidimuose Šypsena

Trunka, tai jie po ~3val. Nu ten gameplay nedaug, nėra nei qte nieko, negali mirt, tik vaikščiot reikia, skaityt viską(pnašiai kaip gone home) ir kalbėt, gali laiką atsukt atgal ir padaryt kitą pasirinkimą jei nori. Dar fotkint jei achievementų nori. O laukimas epizodų, tai pirmas išėjo sausio 29d, o antras buvo atidėtas porai savaičių ir išėjo kovo 24d. Trečias gegužę turi pasirodyt. Dar liko 3 epizodai, tai ~6mėn turbūt iki pabaigos. Nu vis ne kentucky route zero kur kas metus po epizodą Cha chaJį galima rast už 10€, tai kažkaip neskauda dėl to laukimo. Vis dėl to nėra labai daug žaidimų steame kur žaidėjų review overwhelmingly positive su 97% ŠypsenaBeje story labai užkabino, jau forumuose pilna teorijų įvairiausių Cha cha

Blin mano istorija einasi kreivai Cha cha del poros sprendimu dabar neturiu irodymu. Bet velgi, del tu paciu sprendimu man pasirinkus skirtingai, antro epizodo galas butu manau kitoks Cha cha

As kazkaip praleidau Alyssa. Gale epizodo raso, kad as jai nepadejau. As geros dushios esu, tai nemanau, kad buciau nepadejes, tai reiskias as jos neradau Cha cha