Lietuvos Šaulių Sąjunga

Pazistu viena sauli is Jonavos, bet jis dabar lyg ir Kasp’e sedi… Nu vnz Šypsena

As nepriklausau sauliams (kaip jau sakiau, per dideles nesamones ten vyksta). Bet kareivinese apsilankau visom imanomom progom, domiuosi karyba, karo istorija ir nusilauzti naga man neatrodo didziausia tragedija pasaulyje Baisu

Kur bus? ŠypsenaKas ten bus isvis? Šypsena mm…visai idomu Niam niam

Apmokymai vyks Gaižiūnų poligone. Šauliai bus suskirstyti į dvi priešiškas stovyklas + žvalgų grupė. Bus įkaitų laisvinimas, puolimas, fizo ir pan. Kolkas plano dar neparašiau bet darbai vyksta Mirkt

Fainai Taip O cia tik shauliam? Drovus Nekaltas Gal kaip nors praslyst galima bus…? Juokiasi

O tu kokiai organizacijai priklausai? Šiaip čia tik šauliam Liežuvis

Aš tai irgi, tiesa pasakius, nuoširdžiai susidomėjau paskaitęs, tačiau kažkaip intuityviai supratau, kad čia 99% procentais skirta šauliams. Ex… Laimingas

ex shaule Drovus

Na tada pati kalta Cha cha

mm… Žliumbia

Utenos apskrities 9 šaulių rinktine be pareigų dar aš Cha cha

Pultis, daiwutia buvot kuris sheshtadieni zhygy?

O kokia tavo kuopa Nieksas? Jei kalbi apie tą dienos žygį, kuris buvo šeštadienį maždaug nuo 11 ryto iki 6 vakaro tai mes nėjom. Štabe dokumentus tvarkiau

daivutia zhinok dar nezhinaw, bo dar tik vasario 16 prisisajkdinaw Cha cha

Tai jei jau priesaiką davęs tai mažų mažiausiai ką turi žinot - kokia tavo kuopa Drovus Cha cha

tuoj jaw turechaiw suzhinot Mirkt

o kas chia per pareigos skyriaus speceliste? Nekaltas

Šitos pareigos nėra labai jau ypatingos, tiesiog sėdžiu kabinete ir tvarkau popierius. Esu atsakinga už tai, kad visų bylutės būtų tvarkingos, kad visi atneštų reikiamus dokumentus. Turiu perspėti kiekvieną kad kai jam sueis 16 metų būtinai nuneštų dokumentus į karinį, turiu perspėt kiekvieną kad kai jam sueis 18 metų jis pereina į rikiuotės šaulius ir turi susitvarkyti dokumentus. Užrašau kas ką gauna iš sandėlio, rengiu ketvirčio ataskaitas Kaunui ir t.t. ir pan. Be šių pareigų dar beabejo mokaus teoriją, kurią šauliai tuo metu kai tvarkau dokumentus gauna paskaitose, dalyvauju apmokymuose/žygiuose ir t.t. vat Labas

Nu as esu shaulys bet nenoreciau cia save viesinti kas zino tas zino ŠypsenaTik galiu pasakyti kad is Vilniaus esu !

taw gal geda Juokiasi